toshiba andoid Tv İçin google chrome apk arıyorum

ihtiram17

Üye
Puan 2
Çözümler 0
@ihtiram17
Merhaba android tv için tarayıcı özellikle google chrome arıyorum forumda arattım bulamadım eğer forumda varsa yardımcı olabilirmisiniz

Lütfen başlığı kurallara göre düzenleyiniz. Aksi taktirde konu kapanır ve uyarı alırsınız.

1- Doğru Konu Açmak: Yeni konu açarken, konu başlığı ve mesaj içeriği açıklayıcı olmalıdır. Eğer başlık tüm mesajı içeriyor veya mesajın içinde yeterli detay verilmiyorsa, konu kilitlenebilir ya da silinebilir. Sadece ekran görüntüsü paylaşmak, başka forumların ekran görüntüleri ile konu açmak yasaktır.
3- Başlık Seçimi: Konu başlıkları açıklayıcı ve anlamlı olmalıdır. “Yardım”, “Acil”, "m3u", "Cloudstream" gibi belirsiz ve tek kelimeden oluşan başlıklar yasaktır. Tamamı BÜYÜK harflerden oluşan başlık kullanımı yasaktır. Açıklayıcı başlıklar konunuzun görünürlüğünü artırır.

Merhaba android tv için tarayıcı özellikle google chrome arıyorum forumda arattım bulamadım eğer forumda varsa yardımcı olabilirmisiniz
Özelden sinetech drive linkini iletiyorum,orada ne ararsanız var.

android tv surumunuz dusukmu yoksa apk mirorda vardir chrome tv icin

Android tv sürüm 14 apk mirror sitesinde birkaç versiyon denedim ćalısmadı ve sinetech drive da bulunan chrome çalıştı ama tam sağlıklı değil daha iyisini denk gelirse onu kurarım klavyeyi kumandayla kontrol etmek zor yinede teşekkür ediyorum

Geri