## Nexora OTT – Yeni OTT/ IPTV Projemi Sizlerle Paylaşıyorum

marduk89

Paylaşımcı
Puan 38
Çözümler 0
@marduk89
• ## NEXORA OTT – Güncelleme Notları

> NEXORA OTT Güncellemesi
>
> Bu güncelleme ile Android TV deneyimini daha akıcı, modern ve kararlı hale getirdik.
>
> Arayüz genelinde daha net odak göstergeleri, hızlı kumanda geçişleri ve sinematik bir görsel dil sunuyoruz. Film, dizi ve canlı içerik ekranları; daha
> düzenli poster yerleşimleri, geliştirilmiş detay sayfaları ve kolay erişilen favorilerle yenilendi.
>
> Oynatıcı tarafında bağlantı, yükleme durumu ve motor geçişlerine yönelik kararlılık iyileştirmeleri yapıldı. Böylece içerik deneyiminin daha tutarlı
> olması hedeflendi.
>
> Kaynak yönetimi ve katalog altyapısı da geliştirildi. Yetkili içerik kaynaklarının durumunu izleyen, veri kalitesini denetleyen ve olası değişiklikleri
> yönetim tarafına bildiren kontroller eklendi.
>
> Ayrıca sistem yönetimi, oturum güvenliği ve yerel yönetim araçlarında çeşitli güvenilirlik iyileştirmeleri yapıldı.
>
> NEXORA OTT, yetkili içerik sağlayıcılar ve kullanıcının erişim yetkisine sahip olduğu kaynaklarla daha düzenli, kararlı ve keyifli bir izleme deneyimi
> sunmaya devam ediyor.

Bu sürüm, daha akıcı bir Android TV deneyimi sunarken ücretsiz içerik erişimini, yayın kaynaklarının sürekliliğini ve sistem yönetimindeki görünürlüğü de
güçlendiriyor. ;) ;) ;) ;) ;)

Screenshot_20260829_154035.pngScreenshot_20260829_154101.pngScreenshot_20260829_154152.png
Screenshot_20260829_151650.pngScreenshot_20260829_145622.png
İyi seyirler!

Proje: Nexora OTT
Test süreci: Devam ediyor

Geri bildirim ve öneriler: Konu üzerinden paylaşabilirsiniz
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

web sürümü
reklamlı indirme
direkt indirme

---

### 📺 NEXORA OTT — Downloader İndirme Kodları

| Mimari / Cihaz | Downloader Kodu | Kısa Link | Hedef APK |
|---|:---:|:---:|:---:|
| **Android TV (32-bit ARMv7)**<br>*(Mi Box, Mi Stick, Botech, TV Box - **Önerilen & Evrensel**)* | **`5377912`** | `aftv.news/5377912` | `nexxora-*-armv7.apk` |
| **Android TV & Mobil (64-bit ARMv8/ARM64)**<br>*(Sony, Philips, Nvidia Shield, 64-bit Telefon/Tablet)* | **`1106157`** | `aftv.news/1106157` | `nexxora-*-arm64.apk` |

---

### Kullanıcı Bilgilendirme / Paylaşım Şablonu:

> 📥 **NEXORA OTT Hızlı Kurulum Kodları (Downloader)**
>
> Televizyonunuzda **Downloader** uygulamasını açıp arama kutusuna cihazınıza uygun kodu girmeniz yeterlidir:
>
> • **Standart TV Box & Stick (Önerilen):** **`5377912`**
> • **64-Bit Sony / Philips / Shield:** **`1106157`**
>
> *Kodlar kalıcıdır; yeni sürüm çıktığında aynı kod otomatik olarak en güncel APK'yı indirecektir.*

---

### 🚀 **NEXORA OTT — v1.0.0-rc38 Güncellemesi Yayında!**

Kullanıcı deneyimini, oynatıcı konforunu ve cihaz uyumluluğunu üst seviyeye taşıyan **v1.0.0-rc38** sürümü yayınlandı. Yeni eklenen özellikler ve iyileştirmeler:

* 🎬 **Yeni 3. Oynatıcı Motoru (ijkplayer) & Canlı Motor Değiştirme:**
* **ExoPlayer** ve **VLC**'nin yanına FFmpeg tabanlı ultra uyumlu **ijkplayer** motoru eklendi.
* Oynatma esnasında yayından çıkmadan tek tıkla motor değiştirme (ExoPlayer ↔ VLC ↔ ijkplayer) seçeneği.
* Cihaz işlemcisine göre Donanım Hızlandırma (**HW / SW Decoder**) açıp kapatabilme desteği. Zorlu/eski TV kutularında takılma ve ses/görüntü senkron sorunlarına kesin çözüm!

* ⏱️ **Uyku Zamanlayıcısı (Sleep Timer):**
* Oynatıcı menüsünden 15 dakikadan 120 dakikaya kadar uyku sayacı kurabilme.
* Süre dolduğunda yayını ve arka plan veri akışını otomatik sonlandırma.

* 🔀 **Gelişmiş Kanal Sıralama & Kalite Filtreleme:**
* Canlı TV kanal listesinde **Varsayılan, A'dan Z'ye, Z'den A'ya** sıralama seçenekleri.
* 4K, FHD ve HD öncelikli akıllı yayın kalitesi filtreleme.
* TV kumandasından **Sarı Tuş** kısayolu ile anında sıralama menüsüne erişim.

* 🔒 **Ebeveyn Denetimi & Kategori PIN Kilidi:**
* İstenen kategorileri ve hassas içerikleri 4 haneli PIN ile koruma altına alma.
* TV kumandalarıyla tam uyumlu, akıcı sanal tuş takımı ve şifre giriş arayüzü.

* 📅 **Yatay TV Rehberi (İnteraktif EPG Zaman Çizelgesi):**
* Kanalların yayın akışını 30'ar dakikalık bloklarla gösteren yatay TV rehberi gridi.
* Canlı yayınlanan programı anlık gösteren "ŞİMDİ" zaman çizgisi ve detaylı program bilgi kartları.

* ⚡ **Genel Performans ve Hızlı Zap:**
* Kanal geçiş sürelerinde optimizasyon, kararlı tamponlama ve bellek yönetimi iyileştirmeleri.

Son düzenleme:
Elinize sağlık hocam, iOS platformuna çıkış yapmayı düşünüyor musunuz ?

Elinize sağlık hocam, iOS platformuna çıkış yapmayı düşünüyor musunuz ?
Evet hocam andoid altyapısı hazır artık bundan sonrası duruma göre güncelleme olur sıradaki işlerim ios ,web ve linux olacak nasipse

Usta uygulama sade ve hızlı emulatorde güzel eline sağlık.
Uygulamadaki paket fiyatları iptv için mi yoksa uygulamayı player olarak kullanmak da mı ücretli olacak?

Usta uygulama sade ve hızlı emulatorde güzel eline sağlık.
Uygulamadaki paket fiyatları iptv için mi yoksa uygulamayı player olarak kullanmak da mı ücretli olacak?
:D dm gel :D

Ustam emeğinize sağlık güzel görünüyor...

Arayüz sadeliği güzel pek donma kasmada yapmıyor MAC Portal özelliğini koymanız ayrı bir önem kazanıyor Biliminize sağlıklar olsun,Canlı Tv bölümünde link geçişleri güzel hazırlanmış ve kayıtların hepsi görünüyor lakin Flim-Dizi bölümünde SOURCE'ye tıkladığımızda ilk kayıtlı linkten sonraki kayıtlı diğer linklerin kayıtları çıkmıyor.Bilginize.

Son düzenleme:
Hocam şimdi deneyimleyebildim uygulamanızı, arayüz falan güzel. Benim Tv nin rami az düşük kaldı sanırım, canlı tvden movieye geçerken örneğin animasyonlarda kasma oldu biraz. Canlı tv izlerkenki sekmelerde kanal geçişlerinde bir sıkıntı olmadı. Canlı tvde kanal ayarlarından görüntü kalitesini falan yükseltme işi iyi olmuş, playeri exo dan vlcye çekince uygulama çöktü bende

Hocam şimdi deneyimleyebildim uygulamanızı, arayüz falan güzel. Benim Tv nin rami az düşük kaldı sanırım, canlı tvden movieye geçerken örneğin animasyonlarda kasma oldu biraz. Canlı tv izlerkenki sekmelerde kanal geçişlerinde bir sıkıntı olmadı. Canlı tvde kanal ayarlarından görüntü kalitesini falan yükseltme işi iyi olmuş, playeri exo dan vlcye çekince uygulama çöktü bende
uygulama çöktü derken uygulamadan mı attı yoksa yayın mı çöktü eğer yayın çöktüyse kanal değiştirince kendine geliyor bir denermisiniz

Arayüz sadeliği güzel pek donma kasmada yapmıyor MAC Portal özelliğini koymanız ayrı bir önem kazanıyor Biliminize sağlıklar olsun,Canlı Tv bölümünde link geçişleri güzel hazırlanmış ve kayıtların hepsi görünüyor lakin Flim-Dizi bölümünde SOURCE'ye tıkladığımızda ilk kayıtlı linkten sonraki kayıtlı diğer linklerin kayıtları çıkmıyor.Bilginize.
Teşekkür ederim hocam araştıracağım sağolun

uygulama çöktü derken uygulamadan mı attı yoksa yayın mı çöktü eğer yayın çöktüyse kanal değiştirince kendine geliyor bir denermisiniz
Yok hocam uygulama kapandı, tekrar açtığımda uygulamayı, beklenmedik şekilde kapandı tekrar izlemmeye devam edilsin mi tarzı birşey gördüm,yanlış hatırlamıyorsam. Exodan devam ederiz. 😊

Yok hocam uygulama kapandı, tekrar açtığımda uygulamayı, beklenmedik şekilde kapandı tekrar izlemmeye devam edilsin mi tarzı birşey gördüm,yanlış hatırlamıyorsam. Exodan devam ederiz. 😊
kullandığın cihaz ne android versiyonu falan :)

emeğinize sağlık güzel seri bir uygulama olmuş teşekkürler :)

Teşekkürler uygulama için emeginize sağlık,tablete kurdum yan ekranda alttaki menü çıkmadı,düz şekle çevirince çıktı.

Teşekkürler uygulama için emeginize sağlık,tablete kurdum yan ekranda alttaki menü çıkmadı,düz şekle çevirince çıktı.
sağolun hocam evet şuan tam mobil uyumu yok en azından dikey modda ama onuda düzelteceğim

selam dostum günaydın rica etsem ayarlar sekmesine girip sağlık bakım kısmından son hata satırı olacak onun görselini atarmısın bana, ayrıca motor a basar basmazmı çöküyor yoksa bir kaç saniye görüntü geldikten sonra mı ayrıca her denemede aynı sorun oluyor mu tekrar test edip hatayı bana atarmısın

Geri