Piyasada daha önce gördüğüm kaynaklar. Kendinden bir kaynağı yok. Kendi sunucusu yok. Kaynakları eklemiş.eğer kendi için yazdıysa, burada yayınlandıktan sonra çok sürmez ya kapanır yada kullanımdan dolayı şişer kullanılmaz olur
çok tşkler paylaşım içi,nİnternette bulduğum uygulama hoşuma gitti. Denemek isteyen buyursun.
İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatif İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Reklamsız Ücretsiz yazıyor. Basit sade. Sanki iş görsün diye yapılmış. Etrafta ne varsa eklenmiş. Açmayanlar var tabiki listelerde. Ama benim işimi gördü. Bir izin vs de istemiyor.
Cep/Tablet/Android TV/Android Tv box uyumlu diye yazmış.
Stabil gibi duruyor.
Not: Yüklerken Google Play her dışarıdan yüklenen uygulama engel koyar. Apk yükle deyince Diğer Ayrıntılar sonra da Yine de Yükle derseniz yükleyebilirsiniz.
Bende Samsung s10 fe var tablet. Şimdi yükleyip denedim. Hiçbir sorun yok akıyor. Ancak babamda mibox vardı onda ana menüde biraz bekleyince mibox ana menüye dönüyor. Yani daha çok cihazda test edilmesi lazım. Yazın ki yapımcı düzeltir bence.Samsung tablete yükledim çok ağırlaştırdı sildimde kendine geldi tablet ? Anlamadım bir program bu kadarmı yorar tableti. Sizde böyle bir sorun var mı arkadaşlar
Emeğine sağlıkİnternette bulduğum uygulama hoşuma gitti. Denemek isteyen buyursun.
İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Alternatif İndirme Linki:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Reklamsız Ücretsiz yazıyor. Basit sade. Sanki iş görsün diye yapılmış. Etrafta ne varsa eklenmiş. Açmayanlar var tabiki listelerde. Ama benim işimi gördü. Bir izin vs de istemiyor.
Cep/Tablet/Android TV/Android Tv box uyumlu diye yazmış.
Stabil gibi duruyor.
Not: Yüklerken Google Play her dışarıdan yüklenen uygulama engel koyar. Apk yükle deyince Diğer Ayrıntılar sonra da Yine de Yükle derseniz yükleyebilirsin
Mibox iyice yetersiz mi gelmeye başladıevet mibox sorunlu ana ekrana atıyor
Hepsi piyasada olanlar.Içindeki liste2 bu forumda paylaşıldı daha önce.
Ve İzleGO kaynsklarıda buldum. Mesela haber / cnn
Sidik yarıştıran bir uygulama değil zaten. Alternatif bir çalışma.Forumda daha iyileri var. Bende kurulu olanlar bunlarEkli dosyayı görüntüle 31348
Mi box a yüklenir miForumda daha iyileri var. Bende kurulu olanlar bunlarEkli dosyayı görüntüle 31348
Yüklenir tabi, niye yüklenmesinMi box a yüklenir mi