Tembel Adam Tv 1.0 Ücretsiz/Reklamsız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

shaolin

Üye
Puan 22
Çözümler 0
@shaolin
İnternette bulduğum uygulama hoşuma gitti. Denemek isteyen buyursun.

İndirme Linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Alternatif İndirme Linki:

Reklamsız Ücretsiz yazıyor. Basit sade. Sanki iş görsün diye yapılmış. Etrafta ne varsa eklenmiş. Açmayanlar var tabiki listelerde. Ama benim işimi gördü. Bir izin vs de istemiyor.

Cep/Tablet/Android TV/Android Tv box uyumlu diye yazmış.

Stabil gibi duruyor.

Not: Yüklerken Google Play her dışarıdan yüklenen uygulama engel koyar. Apk yükle deyince Diğer Ayrıntılar sonra da Yine de Yükle derseniz yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
dosyada virüs varmı.konrtol olarak

Çok güzel bir uygulama valla. İçi dolu dolu. Özellikle malum yayınlara baktım epey bir alternatif var. Uzun ömürlü olursa iş görür. Keşke yayıncının sitesini, kanalını, adresini de bilsek. Güncelleme falan olunca haberdar olurduk.

Paylaşım için teşekkürler.

Çok güzel bir uygulama valla. İçi dolu dolu. Özellikle malum yayınlara baktım epey bir alternatif var. Uzun ömürlü olursa iş görür. Keşke yayıncının sitesini, kanalını, adresini de bilsek. Güncelleme falan olunca haberdar olurduk.

Paylaşım için teşekkürler.
Bir arkadaştan geldi. Ama kim yazmış atmamış. Yani internet sitesi yok. Ben attım yandexe gittiği yere kadar. Sanırım ticari bir kaygı taşıyan birşey değil. Kendi arasında kalmış. Yenisi elime gelirse atarım.

Ama ismi komik hakkaten.

Bi de indirilebilsek yandexi arama motoru yapıyorm yine indiremiyorum. Şu çağda bi dosyayı indirmek bu kadar saçma olmamalı

Bi de indirilebilsek yandexi arama motoru yapıyorm yine indiremiyorum. Şu çağda bi dosyayı indirmek bu kadar saçma olmamalı
Açılan sayfada sadece sağ üstteki indir düğmesine basacaksınız o kadar. Alternatif bir siteye daha attım. İlk mesajda.

Yapay zeka ile hiç kod bilmeden apk yazılabiliyor mu? Bu kadar böyle pro uygulama?

Paylaşım için teşekkürler @shaolin ;)

İnatbox bu bildiğin

Teşekkürler eline sağlık

İnternette bulduğum uygulama hoşuma gitti. Denemek isteyen buyursun.

İndirme Linki:

Alternatif İndirme Linki:

Reklamsız Ücretsiz yazıyor. Basit sade. Sanki iş görsün diye yapılmış. Etrafta ne varsa eklenmiş. Açmayanlar var tabiki listelerde. Ama benim işimi gördü. Bir izin vs de istemiyor.

Cep/Tablet/Android TV/Android Tv box uyumlu diye yazmış.

Stabil gibi duruyor.

Not: Yüklerken Google Play her dışarıdan yüklenen uygulama engel koyar. Apk yükle deyince Diğer Ayrıntılar sonra da Yine de Yükle derseniz yükleyebilirsiniz.
İsmi esprili ama yayını süper emeği geçenlerin eline sağlık

inşallah güncelleme gelir

@shaolin Deneyeceğim. Teşekkürler. Telegram vs var mı geliştiren kişinin?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri