sulo45
Paylaşımcı
teşekkürler hocam vlc ile açılmıyor sanırımBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
teşekkürler hocam vlc ile açılmıyor sanırımBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Elinize sağlık teşekkürlerBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Genelde evet hocam ama mobilde televizo ile sorunsuz çalışıyor.teşekkürler hocam vlc ile açılmıyor sanırım
Teşekkür ederim.Elinize sağlık teşekkürler
Açılır hocamteşekkürler hocam vlc ile açılmıyor sanırım
emeğinize sağlık ordan denerim aslında mobil için çalışan liste arıyorumGenelde evet hocam ama mobilde televizo ile sorunsuz çalışıyor.
Farklılık gösterebiliyor hocam o yüzden sormuş.Açılır hocam
Teşekkür ederim.emeğinize sağlık ordan denerim aslında mobil için çalışan liste arıyorum
Evet kapattım.Patron reis link çalışmıyor![]()
Kapattım hocam.PotPlayer ile çalışır mı hocam?
Şimdilik belli değil hocam sunucu firması taşındı ara sıra gece bakıma giriyorlar düzeni oturtmak için bu yüzden kesintiler oluyordu bende o yüzden kapattım ama açar mıyım bilmiyorum.Reisim daha acmayacak misin veda mı ettin bizlere![]()
Rica ederim ama şu an kapalı.teşekkürler
Teşekkür ederim hocam ama kendim zaten kullanmıyorum sırf forumda kullanılsın diye yapılan bir şeydi token sistemi getirdikten sonra yok çalışmıyor, yok sürekli link değişiyor diye şikayetler gelmeye başladı yapılması gereken tek şey listeyi günlük güncellemekti. O yüzden şu an kapalı kalması benim içinde bi bakıma iyi oldu sunucunun ram ve işlemcisi dinlenir en azından.Patron reis canın sagolsun emeğine sağlık şimdiye kadar verdiğin emek için teşekkürler tekrardan aktif edebilirsek çok mutlu edersin bizleri etmessende yinede eline emegina sağlık herşey için sağol![]()
-Sağlık olsun be reisTeşekkür ederim hocam ama kendim zaten kullanmıyorum sırf forumda kullanılsın diye yapılan bir şeydi token sistemi getirdikten sonra yok çalışmıyor, yok sürekli link değişiyor diye şikayetler gelmeye başladı yapılması gereken tek şey listeyi günlük güncellemekti. O yüzden şu an kapalı kalması benim içinde bi bakıma iyi oldu sunucunun ram ve işlemcisi dinlenir en azından.![]()
Sağlık olsun hocam.-Sağlık olsun be reis![]()
Teşekkür ederim.Emeğine sağlık