emirxs
Paylaşımcı
anime addons varmı hocam sende ya lazımdaEkleyip kaynak adlarını görünce " hepsi anime kaynağı,işime yaramaz" dedim.
Meğer işin aslı başka imiş.
Yaşlılık işte
Elinize sağlık.
anime addons varmı hocam sende ya lazımdaEkleyip kaynak adlarını görünce " hepsi anime kaynağı,işime yaramaz" dedim.
Meğer işin aslı başka imiş.
Yaşlılık işte
Elinize sağlık.
var hocam, Lili ve Fujitora kaynaklarını deneyebilirsinizanime addons varmı hocam sende ya lazımda
Plugin bölüm e ekledim hicbirsey çıkmıyor depo eklemek lazimEklenti bölümüne değil altındaki plugin bölümüne eklemeniz gerekiyor. Eğer plugin bölümü yok ise büyük ihtimal google play store'den indirmişsinizdir Nuvio'yu
Eklenti olarak cinemeta indirmelisinizPlugin bölüm e ekledim hicbirsey çıkmıyor depo eklemek lazim
İyi seyirlerBen denedim super calisiyor tv box ta. Tesekkurker.
Teşekkürler, iyi seyirlerElinize sağlık güzel plugin.
varlığın daim olsun hocam süper çalışıyor 2 gün oluyor kullanalıTeşekkürler, iyi seyirler![]()
Yorum için teşekkürler hocam, İyi seyirlervarlığın daim olsun hocam süper çalışıyor 2 gün oluyor kullanalı
İyi seyirlertest ettim, kendimce onayladım, teşekkürler
Hocam emekleriniz için teşekkür ederim. BelgeselX i ekleme imkanınız olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.İyi seyirler![]()
Hocam bir göz gezdiririm şartlar uygun ise eklerimHocam emekleriniz için teşekkür ederim. BelgeselX i ekleme imkanınız olur mu? Şimdiden teşekkür ederim.
Asya dizi ve filmleri içinde varmiHocam bir göz gezdiririm şartlar uygun ise eklerim
varAsya dizi ve filmleri içinde varmi
TeşekkürlerHocam, gömülü altyazıları çekiyor ama TV sürümünde son güncelleme de bir sorun var. Şuan sadece mobile sürümü için çalışıyorBaşarılı bir depo. Nuvio için böyle bir eklentiye ihtiyaç vardı. Nuvio'da Türkçe içerikler için kaynak sıkıntısı vardı. Şu ana kadar arayıp da bulamadığım içerik olmadı. Sadece eklentiler hangi sitelere ait isimlendirmeden anlayamadığımız için gömülü altyazıları çekiyor mu çekmiyor mu test edemiyorum. Bazılarında gömülü altyazı var. Bazılarında gömülü altyazı yok. Hangi siteye ait eklenti olduğunu bilsem gidip sitesine kontrol edebilirdim. En azından şunu rica edeyim. Gömülü altyazı imkanı olan her sitenin altyazılarını Nuvio'ya çekilecek şekilde kodlama yapılmasını rica ediyorum. Diğer türlü çok fazla senkronizasyon sorunu oluyor. Umarım desteği kesmez geliştirici arkadaş. Kendisine teşekkür ediyorum.
Selam elinize sağlık,,, içinde Cinemeta ibaresi geçen linki daha önce uygulamada Eklentiler bölümüne eklemiştim, içinde Ayruki ibaresi geçen linki de uygulsmada daha önce Uzantılar bölümüne eklemiştim. Diğer iki linki Ellentiler bölümüne mi yoksa uzantılar bölümüne mi eklemeleyim. Bir sorum olacak uygulamada bazı yerli içeriklere tıklıyorum içerik yok felan diyor, onları nasıl açarız.Merhabalar,
Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.
Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.
Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.
Kurulum Bağlantıları:
- izlelan:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- Cinemeta:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- NuvioMobile:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- NuvioTV:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İyi seyirler.
Diğer iki link uygulama linki hocam eklenti veya uzantı değil, Yerli içerik konusunda ise kaynaklarla sınırlı her yerli içerik yok hatta çoğu yerli içerik yok desem yeridirSelam elinize sağlık,,, içinde Cinemeta ibaresi geçen linki daha önce uygulamada Eklentiler bölümüne eklemiştim, içinde Ayruki ibaresi geçen linki de uygulsmada daha önce Uzantılar bölümüne eklemiştim. Diğer iki linki Ellentiler bölümüne mi yoksa uzantılar bölümüne mi eklemeleyim. Bir sorum olacak uygulamada bazı yerli içeriklere tıklıyorum içerik yok felan diyor, onları nasıl açarız.