Mikdad
Üye
Selamun Aleyküm Değerli Sinetech Forum Ailesi,
Tamamen Allah rızası doğrultusunda, hiçbir ticari amaç gütmeden geliştirdiğim YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı uygulamasını sizlerle paylaşmak ve istifadenize sunmak istedim.
Piyasadaki birçok uygulamada karşılaşılan dikkat dağıtıcı reklamlar, abonelik ücretleri veya karmaşık arayüzlerin aksine; sade, modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı amaçladım.
Öne Çıkan Özellikler:
İstifade eden herkese faydalı olması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim.
Bilal USLU / KBEM Yazılım
Tamamen Allah rızası doğrultusunda, hiçbir ticari amaç gütmeden geliştirdiğim YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı uygulamasını sizlerle paylaşmak ve istifadenize sunmak istedim.
Piyasadaki birçok uygulamada karşılaşılan dikkat dağıtıcı reklamlar, abonelik ücretleri veya karmaşık arayüzlerin aksine; sade, modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı amaçladım.
Öne Çıkan Özellikler:
- %100 Ücretsiz ve Reklamsız: Hiçbir reklam, gizli ücret veya abonelik modeli içermez.
- Hassas Vakit Takibi: Konumunuza özel doğru namaz vakitleri ve ezan bildirimleri.
- Kur'an-ı Kerim ve Sesli Dinleme: Sade ve göz yormayan arayüzle kolay okuma ve dinleme imkanı.
- Düşük Sistem ve Pil Tüketimi: Arka planda gereksiz kaynak tüketmeyen optimize altyapı.
- Temiz ve Sade Tasarım: Her yaştan kullanıcının rahatça kullanabileceği modern arayüz.
- Google Play:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
- Tanıtım Videosu:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İstifade eden herkese faydalı olması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim.
Bilal USLU / KBEM Yazılım