YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı - %100 Ücretsiz ve Reklamsız Namaz Vakti Uygulaması

KBEM Yahu Ezan uygulaması günlük ibadet ihtiyaçlarınızı karşılıyor mu?

• Evet Gayet Yeterli

• Temel özellikler yeterli, ufak eksikler var

• Kullanışlı ama geliştirilmesi gereken yönleri var

• Hayır, temel konularda eksikleri var

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Mikdad

Üye
Puan 25
Çözümler 0
@Mikdad
Selamun Aleyküm Değerli Sinetech Forum Ailesi,

Tamamen Allah rızası doğrultusunda, hiçbir ticari amaç gütmeden geliştirdiğim YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı uygulamasını sizlerle paylaşmak ve istifadenize sunmak istedim.

Piyasadaki birçok uygulamada karşılaşılan dikkat dağıtıcı reklamlar, abonelik ücretleri veya karmaşık arayüzlerin aksine; sade, modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı amaçladım.

Öne Çıkan Özellikler:

• %100 Ücretsiz ve Reklamsız: Hiçbir reklam, gizli ücret veya abonelik modeli içermez.
  • Hassas Vakit Takibi: Konumunuza özel doğru namaz vakitleri ve ezan bildirimleri.
  • Kur'an-ı Kerim ve Sesli Dinleme: Sade ve göz yormayan arayüzle kolay okuma ve dinleme imkanı.
  • Düşük Sistem ve Pil Tüketimi: Arka planda gereksiz kaynak tüketmeyen optimize altyapı.
  • Temiz ve Sade Tasarım: Her yaştan kullanıcının rahatça kullanabileceği modern arayüz.
İndirme ve İnceleme Bağlantıları:

Uygulamayı deneyimleyip görüş, öneri ve geri bildirimlerinizi bu konu altında paylaşırsanız projeyi daha da geliştirmek adına çok memnun olurum.

İstifade eden herkese faydalı olması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim.

Bilal USLU / KBEM Yazılım

Ekli dosyalar

• 1 (1).jpeg
    1 (1).jpeg
    137.3 KB · Görüntüleme: 76
  • 1 (2).jpeg
    1 (2).jpeg
    119.2 KB · Görüntüleme: 73
  • 1 (3).jpeg
    1 (3).jpeg
    109.8 KB · Görüntüleme: 72
  • 1 (4).jpeg
    1 (4).jpeg
    153.9 KB · Görüntüleme: 69
  • 1 (5).jpeg
    1 (5).jpeg
    98.2 KB · Görüntüleme: 67
  • 1 (6).jpeg
    1 (6).jpeg
    159.1 KB · Görüntüleme: 59
  • 1 (7).jpeg
    1 (7).jpeg
    165.2 KB · Görüntüleme: 75
Allah hayrini kabul etsin.

Allah razı olsun inşallah

Sanırım uygulama sadece Türkiye için, yurt dışı konumu ayarlamıyor.

Allah razi olsun kardesim

Elinize Sağlık 👏👏🤲
iphone kullanıyorum sanırım güzel bir uygulamadır deneme şansım yok maalesef

Selamun Aleyküm Değerli Sinetech Forum Ailesi,

Tamamen Allah rızası doğrultusunda, hiçbir ticari amaç gütmeden geliştirdiğim YaHU Ezan ve Kuranı Kerim Asistanı uygulamasını sizlerle paylaşmak ve istifadenize sunmak istedim.

Piyasadaki birçok uygulamada karşılaşılan dikkat dağıtıcı reklamlar, abonelik ücretleri veya karmaşık arayüzlerin aksine; sade, modern ve kullanıcı odaklı bir deneyim sunmayı amaçladım.

Öne Çıkan Özellikler:

• %100 Ücretsiz ve Reklamsız: Hiçbir reklam, gizli ücret veya abonelik modeli içermez.
  • Hassas Vakit Takibi: Konumunuza özel doğru namaz vakitleri ve ezan bildirimleri.
  • Kur'an-ı Kerim ve Sesli Dinleme: Sade ve göz yormayan arayüzle kolay okuma ve dinleme imkanı.
  • Düşük Sistem ve Pil Tüketimi: Arka planda gereksiz kaynak tüketmeyen optimize altyapı.
  • Temiz ve Sade Tasarım: Her yaştan kullanıcının rahatça kullanabileceği modern arayüz.
İndirme ve İnceleme Bağlantıları:

Uygulamayı deneyimleyip görüş, öneri ve geri bildirimlerinizi bu konu altında paylaşırsanız projeyi daha da geliştirmek adına çok memnun olurum.

İstifade eden herkese faydalı olması dileğiyle, hayırlı forumlar dilerim.

Bilal USLU / KBEM Yazılım
Eline emeğine sağlık kardeşim 👏 Gerçekten çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş. Ben iPhone kullandığım için uygulamayı deneyemiyorum ama paylaşımdan gördüğüm kadarıyla oldukça özenli hazırlanmış. Kur’an-ı Kerim gibi değerli bir konuda böyle bir uygulama geliştirdiğin için ayrıca tebrik ederim. İnşallah ileride iOS sürümünü de görürüz 😊 Başarılarının devamını dilerim. 🤲

Elinize sağlık hocam, iOS için çalışmalarınız olur umarım. 🙏

Kurdum denedim güzel olmuş eline emeğine sağlık. Allah razı olsun.

Allah razı olsun. Süper bir uygulama olmuş

allah razı olsun .android tvde uyumlumu.

Elinize, emeğinize sağlık.

Emeğine sağlık hocam 🙏

-Ben de kurdum ama ayarlar ve diğer hiç bir kısma tekrar giriş yapılamıyor.

-Basit temayı seçtiğimiz zaman diğer menülere girilmiyor.

Eline emeğine sağlık @Mikdad , kolay gelsin ;)

Eline emeğine sağlık kardeşim 👏 Gerçekten çok güzel ve faydalı bir çalışma olmuş. Ben iPhone kullandığım için uygulamayı deneyemiyorum ama paylaşımdan gördüğüm kadarıyla oldukça özenli hazırlanmış. Kur’an-ı Kerim gibi değerli bir konuda böyle bir uygulama geliştirdiğin için ayrıca tebrik ederim. İnşallah ileride iOS sürümünü de görürüz 😊 Başarılarının devamını dilerim. 🤲
Allah'ın izniyle onunla ilgili bir çalışma yapacağım. ama apple geliştiricileri adeta sömürüyor.

-Ben de kurdum ama ayarlar ve diğer hiç bir kısma tekrar giriş yapılamıyor.
Basit Tema uygulamayı tamamen lite sürüme alıyor. biliyorsunuz yaşlılarımız çok fazla karışıklığı sevmiyor. normalde ayarlardan seçim yapılabiliyordu dönüş yapılabiliyordu, siz söyleyince kontrol ettim dönüş yapılamıyor. en kısa sürede bu sorunu çözeceğim. Rabbim sizlerden razı olsun. silip tekrar kurup farklı bir tema tercih ederseniz sorun şimdilik çözülmüş olur.

Otomatik Konum Seçtiğinizde Hangi konumdaysanız bulacaktır Hayırlıs ile
Benim bulunduğum ülkede bulunduğum şehiri otomatik bulmadı, bulmadığı için de namaz vakitlerini göstermedi, isterseniz bi gözden geçırin.

Geri