Süper M3U

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhaba. Uzun zamandir Azerbaycan kanallarini izleyebilecegim uygulama ariyordum. Emeginize saglik. Lutfen İctimai tvyi de ekleyebilir misiniz? Ve rica etsem İctimai tv, İdman tv ve Cbcsport tv kanallarini her zaman calisir halde ve guncel tutabilir misiniz? Tekrardan emeginize saglik. Saygilar.

Bu m3u hep guncelmi kalacak yada bir süre sonra patlarmı

Hocam Resmen forumda çıtayı epey bı yukseltmıssınız elınıze saglık .

Bu m3u hep guncelmi kalacak yada bir süre sonra patlarmı
Şimdi şöyle açıklama yapayım kardeşim:

M3u url si premium siteden çıkartıldı ve yıllık üyeliğim var çokta memnunum link devam edecektir.

Içeriklere gelince, içerikleri workers js yazarak otomatik içerik çekmeli yaptım.

Her kanal için kendi m3u su var M3u8, token, logo, unix time kodları vs. Workers ücretsiz hesapten çıkış yaptım, ücretsiz olduğu için onun bir günlük istek limiti var tabiki, bunuda kapatmayı düşünmüyorum böyle devam eder

Asıl ana kaynağa gelince, içerikler bikaç yıldır elimde ve api kaynakları şimdilik sorunsuz kod veriyor. Bana ait kaynak olmadığı için nezaman ne olur belli olmaz.

Uzun lafın kısası, gittiği yere kadar kullanalım arkadaşlar, ben kapatmam, kapatmak olsa niyetim neden zahmet verip sizlere sunayımki.

Iyi seyirler dilerim👋

Emeginize saglik basarilar simdiden now tv yi guncelleyebilirmisiniz acmiliyor malesef

Emeginize saglik basarilar simdiden now tv yi guncelleyebilirmisiniz acmiliyor malesef
Bende açiyor.
Türkiyede yaşıyorsanız VPN kullanmız gerektiğini ilk menuda tanıtımda bahsetmiştim

Şimdi denedim bi sorun yok.

Teşekkürler. Kanalların uydudaki listeye göre hali mevcutmu

Elinize sağlık 🖐

Elinize sağlık hocam, var mı yeni projeleriniz çalışmalarınız 😃

Teşekkürler.

📢 SÜPER M3U YAYINDA! 📺✨

Arkadaşlar, son zamanlarda “M3U paylaşacak mısın?” diye çok fazla istek geldi. 😊

Normalde M3U listelerini çoğunlukla hazırladığım APK uygulamalarının içerisinde kullanılmak üzere yüklüyorum. Ancak bu kez sizler için özel olarak bir M3U listesi hazırladım. ❤️

🎬 Şu an listede bulunan içerikler:

🔴 Canlı Yayın
📺 Arşiv / Tekrar İzle
🎞️ Film
📺 Diziler – Son Bölümler

🌍 Liste özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi arkadaşlarımız için hazırlanmıştır. Güle güle kullanın. 🙏

🇹🇷 Türkiye'den izlemek isteyen arkadaşlar için ise bazı içerikler maalesef VPN gerektirebilir.

### 📱 Kullanım

🤖 Android:
Televizo uygulamasına M3U linkini ekleyebilirsiniz.

📺 Samsung & LG Smart TV:
Smart IPTV veya SS IPTV kullanabilirsiniz.

💡 Bunların dışında bildiğiniz ve memnun olduğunuz başka bir M3U destekli uygulama varsa, onu da kullanabilirsiniz. 👍

🔥 SÜPER M3U 👇

Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
[Workers ile Güncelleniyor arka planda, ara sıra playerde m3u güncelleyin]

Keyifli seyirler arkadaşlar! 🍿❤️
Güle güle kullanın. 🙏📺
Gerçekten güzel Emeğine sağlık

Başka bi tarz m3u hazirliyip versem bu seferde otomatik güncellemesi bozulacak, işe yaramıycak.
Bu m3u da arka planda yüklü m3u lar var onlar workers ile güncelleniyor.
Uygulama hatası hocam, düzelttim. Teşekkürler

Teşekkürler eline sağlık

Kanallar geldi ama açılmadı hangi playeri kullanıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Geri