titantv
Üye
Ayarlardan verilerini temizleyip giriş yapınKeyi girip giriş yap diyorum bağlantımda sorun olmadığı halde internet bağlantısını kontrol edin diye hata veriyor
Ayarlardan verilerini temizleyip giriş yapınKeyi girip giriş yap diyorum bağlantımda sorun olmadığı halde internet bağlantısını kontrol edin diye hata veriyor
Yazılanları okumuyonmu kardeşNasıl Yani Kardeş, Bildiğin Birşey Varsa Söyle Kardeş Mağduriyet Yaşamayalım.
Emeğine sağlık teşekkürler mars olduğundan belli kullanıyorumMerhaba öncelikle admin arkadaşlar uygulama için daha önce açılan başlıkları bu ana konuya yönlendirme yaparsanız gün içerisinde müsait oldukça cevap vereceğim uygulamayı kurmak içinBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.telegramdan bot üzerinden kurabilirsiniz uygulamanın canlıtv dizi film içeriklerinde reklam yoktur telefon tablet androidtv uyumludur
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Uygulama kalıcı key site kullanıcıları için
6519074139
menü kismindaki IPTV bölümdeki siklara giris yapamiyorumUygulamada bir sorun yoktur
İndirmek linki
Virustotal linki
Ya arkadaş telegram sayfanda obuk subuk paylasılan fotolar var sayfada bir sürü uyarıda var ama cevap yokUygulamada bir sorun yoktur
İndirmek linki
Virustotal linki
İndirirsek telegramdan kodmu almamız lazım.bunun olmaması direk uygulamaya girmemiz lazım.Adminler sizden ricam ana başlık indirme linki olarak bunu girermisiniz
Wars tv yi yükledim.mükemmel bir uygulama.yok yok.her türlü kanal mevcut.harika olmuşEmeğine sağlık teşekkürler mars olduğundan belli kullanıyorum
diğerleri ne hocam ?İyidir.
Severek kullanırız kendilerini.
Bana göre "Canlı" da top 3'tedir .