Nuvio film ve dizi uygulaması yep yeni arayüz

bu eklentiyi ekledim ama ana ekranda canlı yayınları görebileceğim bir bölüm çıkmıyor bir ayar mı yapmak lazım
Uygulamanın keşfet menüsünü biraz kurcalayın, bu menü üzerinden bulma ihtimaliniz var.

Arama kısmından kanal adını yazarak da bulunabilir. Çok verimli değil ama maç falan izlenecekse çözüm olabilir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260824_111339_com.nuvio.app.jpg
    Screenshot_20260824_111339_com.nuvio.app.jpg
    131.2 KB · Görüntüleme: 22
yok canlı tvler yok bunları nasıl açıyoruz kimse bilmiyor herhalde

cloudstreamda canlı tvleri aktif edebiliyorduk bunda damı öyle bir seçenek var heryere baktım ama göremedim bilen bir arkadaş varmı plugin i yükledim ana sayfada live tv kanalları çıkmadı arama dan kanal aradım bulmuyor kesin bir ayarın aktif edilmesi lazım ama bulamıyorum

cloudstreamda canlı tvleri aktif edebiliyorduk bunda damı öyle bir seçenek var heryere baktım ama göremedim bilen bir arkadaş varmı plugin i yükledim ana sayfada live tv kanalları çıkmadı arama dan kanal aradım bulmuyor kesin bir ayarın aktif edilmesi lazım ama bulamıyorum
eklentiyi bilmiyorum ama her eklenti de gözükmez ekranda nuvionun stili öyle gizem seviyor halen kat çıkıyor inşaat teslim tarihi 2028 gibi gözüküyor

yok canlı tvler yok bunları nasıl açıyoruz kimse bilmiyor herhalde
Valla eklentiyi bne eklediğim zaman direk ana ekranda çıkıyor ayarlar görünüm anasayfa seçeneklerine Bi bakın isterseniz

canlı yayınları görebilen arkadaşlar hangi eklentiden görebiliyorsa o eklentiyi yazabilirse sevinirim teşekkürler

canlı yayınları görebilen arkadaşlar hangi eklentiden görebiliyorsa o eklentiyi yazabilirse sevinirim teşekkürler
Size verdiğim eklentiyi kurduğumda benim ana ekranıma düşüyor dediğim gibi ayarlar görünüm ana ekran kısmını kontrol edin

Eklentiyi addons kısmına da eklemeyi deneyin. Plugin kendisine ana sayfada bir bölüm ayarlayamayabilir. Ama addons bu durum farklı.

Size verdiğim eklentiyi kurduğumda benim ana ekranıma düşüyor dediğim gibi ayarlar görünüm ana ekran kısmını kontrol edin
sanırım eklentiden kaynaklı değil giriş sayfasındaki kartlarda görünmüyor koleksiyon kurmak lazım

canlı yayınları görebilen arkadaşlar hangi eklentiden görebiliyorsa o eklentiyi yazabilirse sevinirim teşekkürle
senin için eklenti kur kısmına girip eklentiyi yükledim yani buraya yazdıysan eklenti yüklenmiştir sonra ana sayfa da aşağıya doğru in dizi film kataloglarını geç live events ne varsa onların kategorileri geliyor öyle kanal seç izle şeklinde değil sorunun buysa ha dersen ki burda bunu kullanmaya gerek var mı gerek yok nuvionun işi bu değil bence kullanmalık değil

live event bende kesinlikle yok neyse o zaman ben de amacına yönelik kullanacağım o zaman. sadece bu özellik ben de neden çıkmıyor onu kafaya taktım. böyle kalsın yazan arkadaşların hepsine derinden teşekkürler.

Eklentiler kısmından eklendiğinde ana ekrana düşüyor.
size müteşekkirim uygulamanın eklenti kısmından kurınca geldi. ben ise web sayfasındaki eklentiler kısmından kurduğum için gelmiyormuş çözüldü. herkese teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağolun varolun hepiniz.

Son düzenleme:
herkese teşekkür ederim arkadaşlar çok yardımcı oldunuz sağolun varolun hepiniz.
25- Arka Arkaya Mesaj Atmak: Her ne sebeple olursa olsun art arta mesaj atmak yasaktır. Doğası gereği her gün ya da belli periyotlarla yeni bilgi verilmesi gereken konular dışında (günlük reytingler, vizyona giren filmler, yeni eklenen diziler gibi) bu kural istisnasız uygulanacaktır.

Geri