Cloudstream kan kaybediyor

Streamed spor üzerine ama reponun içinde her şey şey var. Ama Türkçe değil. Anime falan da var.
Cskarma üzerindeki streamed eklentisinde bağlantı bulunamadı hatası veriyordu bende, birde bu eklenti üzerinden deneyeceğim

Yeni repo çıkaran arkadaşları daralmayalım, telif yiyecek eklentiler istemeyelim,desteklerimizi eksik etmeyelim.

Aslında geliştirici arkadaşlar telifli içeriklerin olduğu eklentiler yerine IPTV eklenti ekleseler nasıl olurdu.

Aslında geliştirici arkadaşlar telifli içeriklerin olduğu eklentiler yerine IPTV eklenti ekleseler nasıl olurdu.
Yabancı repolarda var zaten eğer kullanmak istiyorsanız ama cloudstream iptv oynatıcı değil. İptvniz varsa forumda bir sürü uygulama var onları kullanabilirsiniz.

Burdan bir arkadaş, plt-mustafa reposu onerdi, çok kullanışlı, eklentileri tek tek göstərmək yerine hepsini bir arayuzde gosterip, seçilen içerige uyğun kaynak buluyor. Çok güzel gelistirenin əlinə saglik

Hocam teşekkürler

Şuanlı en iyi plt-stream gibi duruyor
Geliştiricinin ellerine sağlık

Kraptorlar bu işin ehliydi ama onlarda bıktılar. Bakalım başka kim devralacak bayrağı.

Kraptorlar bu işin ehliydi ama onlarda bıktılar. Bakalım başka kim devralacak bayrağı.
Bayrak !plt-stream tarafından devralındı bence. Şu anda sorunsuz bir deneyim yaşıyorum. Elbette anime taraftarlarının arayışı devam ediyor, bu konuda yabancı eklentiler çözüm olacaktır, ne de olsa alt yazılı izleniyor.

Belki ben yapamadım bilemiyorum. Ben dizillanın dizilerini çok izlerim. Arama yaptığımda o diziler çıkmıyor.

Ama yinede ellerine sağlık

İnat vb. canlı yayın eklentileri olanlar da lazım dizi film dışında

bir çoğu çalışmıyor maalesef artık

Geri