Vestel TKGS Olmayan TVler İçin Güncel Kanal Listesi 16.08.2026

UGURR

Üye
Puan 8
Çözümler 0
@UGURR
Tamamı Büyük Harflerle Başlık Açmak - Mesaj Yazmak Yasaktır!
Dosyayi rardan çikarip usb bellege kopyalayin sonrasinda tvden uydu ayarlari bölümündeb kanal tablosu kanal li̇stesi̇ i̇ndi̇rne seçi̇p dosyayi seçi̇p kanal li̇stesi̇ni̇ yukleyebi̇li̇rsi̇ni̇z

Ekli dosyalar

Moderatör tarafında düzenlendi:
hangi modeller var mesela 40 fa 5050 led tv uyum sağlarmı

Beko TV let için bunu yapabilen varmı acaba ??

Teşekkürler 24 inç vestel televizyonuma yükledim 584 kanal var. Kanal listesi menüsünden fat32 flaş belleğe atarak yükleyebilirsiniz.

gerçekten çok çok teşekkür ederim. Beni tüm kanalları bulamayan dahili uydu alıcısı ile boğuşmaktan kurtardın🙏

Dosyayi rardan çikarip usb bellege kopyalayin sonrasinda tvden uydu ayarlari bölümündeb kanal tablosu kanal li̇stesi̇ i̇ndi̇rne seçi̇p dosyayi seçi̇p kanal li̇stesi̇ni̇ yukleyebi̇li̇rsi̇ni̇z
Allah razı olsun kardeş. eline emeğine sağlık

Paylaşım için teşekkürler

Teşekkürler hocam

simfer vidaa Smart tv için uygun olurmu?

dediğini yaptım flaşı taktım uydu ayarlarından satcodx e girip satcodx yüklemeye bastım ama bir saniye içinde ekrana yükleme tamamlandı diye yazı gelmesine rağmen kanallar gelmedi nedeni nedir acaba

Teşekkürler Diğer markalar için de var mıdır acaba,mesela axen

emegine yüregine saglik tskler

Geri