izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

ellerinize kollarınıza saglık hocam cillop gibi çalışıyor ilaç gibi geldi valla saglıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah destekciniz mi box yuklicem simdi turkce dublaj falan super
İyi seyirler hocam. Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim.

rica ederim tekrsrdan ellerinize kollarınıza sağlık arşiv zaman geçtikçe artar degilmi
Bu bir arşiv değil sadece filmi diziyi başka sitelerden, kaynaklardan çekiyor o kadar

Projektor cihazima da yuklemek istiyorum.
Hanhi apkyi yuklemem gerekir?
Telefon, Tv, masaustu, akilli tv.

Daha önce hiç projeksiyon kullanmadım ama tv için yükleseniz tvden yansıtsanız olur diye düşünüyorum

Daha önce hiç projeksiyon kullanmadım ama tv için yükleseniz tvden yansıtsanız olur diye düşünüyorum
Tesekkurler Hocam.
Tavsiye ederim bu arada sinemaki keyfi veriyor. Cloudstreami kullaniyordum orada gayet basarili idi. :) Simdi Nuvio yu deneyecegim.

hep adını görüyordum başlık denk gelince deneyeyim ona göre yorum yapayım yeniden

Nuvio nun en sevdiğim yanı trakt entegresi. Mesela ben dizi film listelerimi showly uygulaması ile takip ediyorum. Showly uygulaması datasını trakt dan alıyor. Nuvio da da trakt entegrasyonunu açıyorum. Dizi yi izlediğim zaman anında izlendi diye işaretliyor. Veya yeni bölüm çıkmıssa sıraya alıyor. Ordan takip ediyorum.

Nuvio nun en sevdiğim yanı trakt entegresi. Mesela ben dizi film listelerimi showly uygulaması ile takip ediyorum. Showly uygulaması datasını trakt dan alıyor. Nuvio da da trakt entegrasyonunu açıyorum. Dizi yi izlediğim zaman anında izlendi diye işaretliyor. Veya yeni bölüm çıkmıssa sıraya alıyor. Ordan takip ediyorum.
Benim de nuvio kullanma nedenim senkronizasyon özelliği. Trakt en sevdiğim sitelerden biriydi ama son zamanlarda salakça kararlar aldılar. Mesela ücretsiz hesaplar yalnızca bir uygulamaya bağlanma izni veriliyor. Bu sebeple bütün yedeğimi simkl'a taşıdım. Ayrıca cinopsys, showly, sofa Time gibi uygulamalara sınırsız bağlanma izni verebiliyorum.

Benim de nuvio kullanma nedenim senkronizasyon özelliği. Trakt en sevdiğim sitelerden biriydi ama son zamanlarda salakça kararlar aldılar. Mesela ücretsiz hesaplar yalnızca bir uygulamaya bağlanma izni veriliyor. Bu sebeple bütün yedeğimi simkl'a taşıdım. Ayrıca cinopsys, showly, sofa Time gibi uygulamalara sınırsız bağlanma izni verebiliyorum.
İkiye çıkardılar ,tepki çok oldu herhalde😀

Televizyonunuza kurduğunuz apk’nin aynısını downloader uygulamasından yükleyebilirsiniz. Qr kodunuzla hesap bilgilerinizi girip aktif ettiğinizde, TV’niz ile senkorize oluyor. Ben xiaomi projeksiyonda nuvioyu sorunsuz kullanabiliyorum.

Showly ile simkl bağlantısını göremedim. Tekrar kontrol edeyim kullanılabilir.

Showly ile simkl bağlantısını göremedim. Tekrar kontrol edeyim kullanılabilir.
Showly bağlantısı nuvio'da yok hocam. Sadece trakt ve simkl var. Benim varsayımım showly uygulamasının simkl'ı desteklemesi üzerineydi. Şimdi indirdim baktım sadece trakt destekliyor sanırım. Ama showly'nin çok güçlü alternatifleri var. Hatta daha iyileri var.

Simkl'ı destekleyen ve simkl tarafından resmi olarak tanınan takip uygulamaları:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Cinopsys ve sofa denedim ben, her ikisi de hem trakt hem simkl destekleri var. Tv time kullandım yıllarca ama kapandı malum.

Bu konuyu karmaşık hale getirmeyelim buradan devam edebiliriz.

Geri