Güneş Tv (5.1 geniş kapsamlı guncelleme 20.08.2026)

Col güzel bir program yapının eline aklına sağlık olsun biraz hatalar var onlarda düzeliri inşallah vavoo.da ses ile görüntü uyuşmuyor dlstream da ses ile görüntün uyuşmuyor düzetilirse com güzel olur

Usta yayınlar sürekli donuyor akıcı bir şekilde izlenmiyor suanki mac
Bahsettiğiniz saatte donma durumu neden kaynaklı olmuş bilemiyorum. Beşiktaş maçının ikinci yarisina bakabildim, Mahsun dan baktim. Donma yoktu. Siz hangi yayınları izliyorsunuz.

Col güzel bir program yapının eline aklına sağlık olsun biraz hatalar var onlarda düzeliri inşallah vavoo.da ses ile görüntü uyuşmuyor dlstream da ses ile görüntün uyuşmuyor düzetilirse com güzel olur
Ses ve görüntü uyuşmazlığı sizde halen var mi? Benim cihazda şuan sıkıntı yok. Sizde varsa kontrol edeyim

Harika uygulama dostlar. Ayrıca aylık abonelik dr aldım. zaten sakızdan ucuz :)

sormak istrdiğim birşey var; GeceKod dışında eklemenilecek başka kod ve listeler var mı?

Bahsettiğiniz saatte donma durumu neden kaynaklı olmuş bilemiyorum. Beşiktaş maçının ikinci yarisina bakabildim, Mahsun dan baktim. Donma yoktu. Siz hangi yayınları izliyorsunuz.

Ses ve görüntü uyuşmazlığı sizde halen var mi? Benim cihazda şuan sıkıntı yok. Sizde varsa kontrol edeyim
Evet abi var ses ve donma

Uygun bir zamanda deneneceğim inşallah. Elinize sağlık

Uygulamaya engel sansür engellini aşmak sansür karşıtı DPI sistemi uygulamaya eklenebilir?

Vavoo turkey oha kool falan hepsini denedim hep aynıydı

Bakadım ama hep oluyor baksanız güzeş olur

Harika uygulama dostlar. Ayrıca aylık abonelik dr aldım. zaten sakızdan ucuz :)

sormak istrdiğim birşey var; GeceKod dışında eklemenilecek başka kod ve listeler var mı?
Abonelik için teşekkürler 👏 gecekod dışında dizifilm bölümü için Oktay2617 var.

Evet abi var ses ve donma
Bana cihaz bilgisi verebilir misiniz, hatta ses sonradan gelen yayini acip sonra ayarlar sayfasina gidip oneri ve istek butonu ile bana log gonderebilirseniz sorunu daha kolay tespit edebilirim. Cihaziniza özel bir durum var galiba, çünkü sesin sonradan gelme durumuna bendeki cihazlarda rastlamadim.

Uygun bir zamanda deneneceğim inşallah. Elinize sağlık
Deneyiminizi iletirseniz sevinirim

Uygulamaya engel sansür engellini aşmak sansür karşıtı DPI sistemi uygulamaya eklenebilir?
Uygulamada sansür kaldirmak için zaten guvenli dns sistemi var ( güneş dns ile ) iki ayrı program değil de tek program olarak diyorsanız malesef google play politikalarina aykırı olduğu için onaylamıyorlar. Bu nedenle iki ayrı uygulama tasarlayıp güneş tv uzerinden kullanim ile çözdüm.
Vavoo turkey oha kool falan hepsini denedim hep aynıydı
Vavoo yu kontrol etmedim hic, yayinlar internet sitesi uzerinden olduğu için donma uygulama kaynaklı degilde yayin kaynaklı oluyor. Kanal açılma hızı yavaşlar ama donma min. Olması için asagidaki ayari yapabilirsiniz

Screenshot_20260824_073607_com.gunes.tv.jpg

gecekod yazınca eklemedi. Tam açık link var mı?

Mahsun dediğiniz kaynak ya da bölüm bende görünmüyor hocam ayrı bir kod mu girmem gerekiyor?

Mahsun dediğiniz kaynak ya da bölüm bende görünmüyor hocam ayrı bir kod mu girmem gerekiyor?
GeceKod github adresinden gelen listelerde mevcut. Canli tv sekmesinde, ekle / toplu liste ekle bölümüne GeceKod yazarak listelere ulaşabilirsiniz

Screenshot_20260824_163129_com.gunes.tv.jpg

Screenshot_20260824_163136_com.gunes.tv.jpg

Şimdi tv de play store da çıkmıyor ve apk yok ne yapacağım ?

Elinize sağlık güzel uygulama.

Geri