izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Nuvio da yayın eklentisi yok diye hata alıyorum. Izleyebilmek icin yayin eklentisi mi kurmam gerekiyor?

Nuvio da yayın eklentisi yok diye hata alıyorum. Izleyebilmek icin yayin eklentisi mi kurmam gerekiyor?
Kurulum videosuna bu konudan ulaşabilirsiniz.

Uygulamayı Google play degil direk kendi sitesinden yüklemeniz gerekli, yukarıdaki konuda indirme linkleri mevcut

Profil içerik kısmında plugins bölümüne (eklenti bölümü değil)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linki yapıştırıp ekleyin, ondan sonra izlemeye başlarsınız bu kadar.

Uygulamayı Google play degil direk kendi sitesinden yüklemeniz gerekli, yukarıdaki konuda indirme linkleri mevcut

Profil içerik kısmında plugins bölümüne (eklenti bölümü değil)
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu linki yapıştırıp ekleyin, ondan sonra izlemeye başlarsınız bu kadar.
YUkledim ancak olmadi TMBD API anahtari gereklidir yaziyor.

Ilginiz icin simdiden tesekkurler.

Öncelikle yanıt için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi playstore de indirdim. Karekodla üyelik istedi. Üye olmadan devam ettim. Eklenti bölümünü miboxta olduğum için kumandayla girdim. Fakat "Böyle adres yok" kırmızı bir uyarı yazsısı çıktı. kurulum aşamasında Androidapk gibi uyarı gelmedi. Sizin ünivarsal eklentileriniz de gelmedi. İçerik keşfi vb menüler tamam eklenti kur tamam ama adres yok diyor.

Öncelikle yanıt için teşekkür ederim.
Dediğiniz gibi playstore de indirdim. Karekodla üyelik istedi. Üye olmadan devam ettim. Eklenti bölümünü miboxta olduğum için kumandayla girdim. Fakat "Böyle adres yok" kırmızı bir uyarı yazsısı çıktı. kurulum aşamasında Androidapk gibi uyarı gelmedi. Sizin ünivarsal eklentileriniz de gelmedi. İçerik keşfi vb menüler tamam eklenti kur tamam ama adres yok diyor.
Eklenti değil, uzantılar (plugin) kısmına yazmanız lazım. Gözükmüyorsa Google playden degilde Githubdan indirip öyle deneyebilirsiniz

Kurulum biraz zor gibi. Ben kuramadım tablete

Qr kodu okutma kısmında sonra telefonla giriş yaptık hesap açıp. Sonrasında 2 seçenek çıktı ne kadar tıklasam da ilerletemedim. Githubdan en günceli indirdim. Boş bir zamanda tekrar deneyeceğim.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok öok teşekkür ederim

Qr kodu okutma kısmında sonra telefonla giriş yaptık hesap açıp. Sonrasında 2 seçenek çıktı ne kadar tıklasam da ilerletemedim. Githubdan en günceli indirdim. Boş bir zamanda tekrar deneyeceğim.
Yardımcı olmaya çalıştığınız için çok öok teşekkür ederim
Rica ederim

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 27 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
ellerinize kollarınıza saglık hocam cillop gibi çalışıyor ilaç gibi geldi valla saglıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah destekciniz mi box yuklicem simdi turkce dublaj falan super

Geri