KarlVision Media Hub geliştirme aşaması

Puan 10
Çözümler 0
@karlheinz59
Herkese selamlar arkadaşlar,

Uzun süredir Cloudstream kullanıcısıyım ve PC platformunda hep bu tarz bir uygulama aramama rağmen bulamamıştım. Bu eksikliği gidermek adına, yapay zekanın da yardımıyla Python üzerinden kendi uygulamamı geliştirmeye karar verdim.

Şu an için henüz kusursuz sayılmaz ancak birçok eklentiyi (provider) başarıyla çalıştırmayı başardım. Uygulama hala geliştirme aşamasında; özellikle eklentilerin otomatik güncellenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyorum.

Sistemde normalde Rec TV eklentisi de dahildi fakat yakın zamanda gelen bir güncelleme nedeniyle şimdilik çıkarmak durumunda kaldım. Uygulamanın öne çıkan özelliklerini ve arayüz görsellerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca uygulama içinde ne izliyorsanız veya ne yapıyorsanız, Spotify'da olduğu gibi Discord Rich Presence entegrasyonu sayesinde profilinizde anlık olarak görünür.

Başlangıçta bu projeyi sadece kendim için yapmaya başlamıştım ancak ilgilenen ve kullanmak isteyenler olursa buradan da memnuniyetle paylaşabilirim. Görseller ve özellikler şu şekilde:

1781427381553.png1781427415402.png1781427443589.png1781427359224.pngScreenshot_1.jpg
1781427062455.png
1781427077236.png
1781427103350.png
1781427145238.png
1781427163375.png

Başarılar dilerim. Umarım sürekli olur ve çok iyi yerlere gelir projeniz.

Başarılar diliyorum.

Arayüz çok hoş görünüyor başarılar dilerim💫

emeğinize sağlık güzel görünüyor, ne zaman kullanıma sunmayı planlıyorsunuz? Kullanmak için sabırsızlandım doğrusu :)

Umarım başarılı olursunuz ve güzel neticeler alırsınız. Takipteyiz.

Başarılar hocam.

Keske mobildede böyle hepsini calistiran bir uygulama olsa. cloudstream,nuvio,stramio tek bir tane uygulamadan bütün eklentileri calistirabilsek.Belki forumdan cikar bir babayiğit

Başarılar hocam.

Keske mobildede böyle hepsini calistiran bir uygulama olsa. cloudstream,nuvio,stramio tek bir tane uygulamadan bütün eklentileri calistirabilsek.Belki forumdan cikar bir babayiğit
Mobil&TV APK Öneri; Forumda arat PlayTorrio uygulaması paylaşıldı
..Stremio&nuvio eklentileriyle YouTube Kick yayainlarini izle dahili ipTv &müzik &manga vs sekmeleride mevcut

Uzun süredir Cloudstream kullanıcısıyım ve PC platformunda hep bu tarz bir uygulama aramama rağmen bulamamıştım. Bu eksikliği gidermek adına, yapay zekanın da yardımıyla Python üzerinden kendi uygulamamı geliştirmeye karar verdim.

Şu an için henüz kusursuz sayılmaz ancak birçok eklentiyi (provider) başarıyla çalıştırmayı başardım. Uygulama hala geliştirme aşamasında; özellikle eklentilerin otomatik güncellenmesi üzerinde çalışmaya devam ediyorum.

Sistemde normalde Rec TV eklentisi de dahildi fakat yakın zamanda gelen bir güncelleme nedeniyle şimdilik çıkarmak durumunda kaldım. Uygulamanın öne çıkan özelliklerini ve arayüz görsellerini aşağıya bırakıyorum. Ayrıca uygulama içinde ne izliyorsanız veya ne yapıyorsanız, Spotify'da olduğu gibi Discord Rich Presence entegrasyonu sayesinde profilinizde anlık olarak görünür.

Başlangıçta bu projeyi sadece kendim için yapmaya başlamıştım ancak ilgilenen ve kullanmak isteyenler olursa buradan da memnuniyetle paylaşabilirim. Görseller ve özellikler şu şekilde:

Ekli dosyayı görüntüle 27629Ekli dosyayı görüntüle 27630Ekli dosyayı görüntüle 27631Ekli dosyayı görüntüle 27628Ekli dosyayı görüntüle 27622
Ekli dosyayı görüntüle 27623
Ekli dosyayı görüntüle 27624
Ekli dosyayı görüntüle 27625
Ekli dosyayı görüntüle 27626
Ekli dosyayı görüntüle 27627
projenizde başarılar dilerim daim olsun

Ekli dosyayı görüntüle 27629Ekli dosyayı görüntüle 27630Ekli dosyayı görüntüle 27631Ekli dosyayı görüntüle 27628Ekli dosyayı görüntüle 27622
Ekli dosyayı görüntüle 27623
Ekli dosyayı görüntüle 27624
Ekli dosyayı görüntüle 27625
Ekli dosyayı görüntüle 27626
Ekli dosyayı görüntüle 27627
başarılar dilerim.

emeğinize sağlık güzel görünüyor, ne zaman kullanıma sunmayı planlıyorsunuz? Kullanmak için sabırsızlandım doğrusu :)
Çok teşekkürler! Şu an arayüz konusunun tamamen bittiğini söyleyebilirim; geriye sadece işin teknik kısmı kaldı. Eklenti sistemini tam olarak oturttuğumda projeyi paylaşıma sunacağım.

Cok güzel görünüyor umarım kisa zamanda yayına hazır hale gelir

Görseller çok iyi , umarım çok başarı olursunuz , tebrikler

başarılar, umarım istediğiniz şekilde sonuçlanır

macos için gelecek mi cs eklentilerini kullanabilecek miyiz

Çok iyi Bir şey gelecek gibi görünüyor hocam.

Elinize sağlık hocam güzel duruyor deneyeceğim

Geri