izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Ben nuvioda Ses Dili olarak: İngilizce Altyazı Dili: Türkçe seçiyorum kendi kafasına göre başlatıyor Stremioda bile sorunsuzdu bu olay var mıdır kesin bir yöntemi acaba?
Kafasına göre derken ; örneğin Türkçe yerine İtalyanca mı altyazı geliyor

Kafasına göre derken ; örneğin Türkçe yerine İtalyanca mı altyazı geliyor
Ses dili Türkçe geliyor. İngiizce seçili olduğu halde ses kaynaklarında hem Türkçe hem İngilizce var. Özellikle İngilizce seçiyorum Türkçe geliyor. Altyazı dilini Türkçe seçiyorum İngilizce geliyor. Silip tekrar kurdum bir türlü olmadı. Belki ayarlarda görmediğim birşey vardır diye düşündüm bende.

Ses dili Türkçe geliyor. İngiizce seçili olduğu halde ses kaynaklarında hem Türkçe hem İngilizce var. Özellikle İngilizce seçiyorum Türkçe geliyor. Altyazı dilini Türkçe seçiyorum İngilizce geliyor. Silip tekrar kurdum bir türlü olmadı. Belki ayarlarda görmediğim birşey vardır diye düşündüm bende.
Hocam peki ingilizce seçince türkçe mi oluyor?

Paylaşım için teşekkürler

İzlediğiniz kaynakta İngilizce ses var mı, kontrol ettiniz mi, duraklatma ekranında hoperlöre benzeyen simgeye tıklayın.

İzlediğiniz kaynakta İngilizce ses var mı, kontrol ettiniz mi, duraklatma ekranında hoperlöre benzeyen simgeye tıklayın.
1787505505504.png

Evet var hocam ama bu eklenti kaynaklı değil gibi geldi farklı eklentilerde de bu sorunu yaşamıştım önbellek sildim hesabtan çıkış yapıp tekrar girdim. Uygulamayı silip tekrar kurdum olmadı. Yapıcak bişey yok elle seçicem artık. Çok zor bişey değil zaten. Belki bir yöntemi vardır diye sormuştum.

Ekli dosyayı görüntüle 31237

Evet var hocam ama bu eklenti kaynaklı değil gibi geldi farklı eklentilerde de bu sorunu yaşamıştım önbellek sildim hesabtan çıkış yapıp tekrar girdim. Uygulamayı silip tekrar kurdum olmadı. Yapıcak bişey yok elle seçicem artık. Çok zor bişey değil zaten. Belki bir yöntemi vardır diye sormuştum.
Hocam her dizide filmde mi böyle? Mesela şuan izlediğiniz içeriği söyleseniz ve hangi kaynakta izlediğinizi söyleseniz?

Ekli dosyayı görüntüle 31237

'Tercih edilen dil' seçeneği benim anladığım tercih ettiğiniz dil barındıran kaynakları getirmesi, çoklu dil içeren medyalarda ilk dil tercih ettiğiniz dil olmayabilir,Ruslar servis etti ise Rusça başlayabilir . İkinci dili hiçbiri yapıp deneyin

Altyazılar gelmemeye başladı,ingilizce oluyor hep,
open altyazı şifremi nuvioda nereden giriyoruz bulamadım.

Hocam altyazı için hiç bir şey kullanmıyorum bu pluginin içinde geliyor kaynaktan onlardan izliyorum
Evet kaynak dublaj ve alyazı diyor ama altyazısını açmıyor cloudstream gibi seçme imkanı olmuyor.

Geri