marduk89
Paylaşımcı
evet hocamUygulamanın ismi mi değişti?
evet hocamUygulamanın ismi mi değişti?
Neden isim değişikliğine ihtiyaçduydunuz?evet hocam![]()
asıl proje adım nexora aslında başka bir sebebi yokNeden isim değişikliğine ihtiyaçduydunuz?
Eve geçince güncelleyeceğim. Yeni simgesi güzel olmuş. Nexora adı farklı yerlerde de kullanılıyor umarım sorun oluşturmaz iyi çalışmalar.evet hocam![]()
mağaza araştırması yaptım medya içerik oynatıcı olarak sadece ben varım yinede dikkatiniz için teşekkür ederimEve geçince güncelleyeceğim. Yeni simgesi güzel olmuş. Nexora adı farklı yerlerde de kullanılıyor umarım sorun oluşturmaz iyi çalışmalar.
Artık reklamlı mı kullanacağız?asıl proje adım nexora aslında başka bir sebebi yok![]()
reklamlar isteğe göre tıklanabilir herhangi bir mecburiyet veya zorlama reklam yok sadece mobilde premium aktif etmek için teklif varArtık reklamlı mı kullanacağız?
isim değişmeden premium aktifti, şimdi aktif değil...reklamlar isteğe göre tıklanabilir herhangi bir mecburiyet veya zorlama reklam yok sadece mobilde premium aktif etmek için teklif var
evet hocam sorunu çözmeye çalışıyorum teşekkür ederimisim değişmeden premium aktifti, şimdi aktif değil...
[email protected] bende test istiyorum uygun müdür acabaSelamlar Sinetech ailesi
KPlay Gold’un 24. sürümü (1.13.0) Google Play Store’da yayınlandı!
Bu güncellemede kullanıcılarımızdan gelen geri bildirimlere odaklandık. İçerik yönetimini kolaylaştıran yeni
seçenekler, daha kişisel öneriler sunan akıllı asistan geliştirmeleri ve Premium ekranındaki önemli
düzeltmeler sizleri bekliyor.
Sürüm 24 ile gelen yenilikler
Kategori ve içerik gizleme
Artık görmek istemediğiniz kategorileri, kanalları, filmleri ve dizileri gizleyebilirsiniz.
- Canlı TV’de kategori veya kanalın üzerine uzun basın.
- Film ve dizi kartlarının üzerine uzun basın.
- Gizlediğiniz içerikleri dilediğiniz zaman Gizlenenler bölümünden geri getirin.
- Stalker, Xtream, M3U ve dosya kaynaklarıyla uyumludur.
- Gizleme tercihleriniz, kaynak listeniz yenilense bile korunur.
Daha akıllı ve kişisel öneriler
KPlay Asistan artık verdiğiniz tepkileri hatırlıyor:
- Beğendim ve Bana göre değil seçenekleriyle önerilerinizi şekillendirebilirsiniz.
- Beğenmediğiniz içerikler tekrar önerilmez.
- Film önerilerinin yanında dizi ve kanal önerileri de geliştirildi.
- “Başka öner” komutu artık çok daha doğru çalışıyor.
- “Benim hakkımda ne öğrendin?” diyerek kayıtlı tercihlerinizi görebilirsiniz.
- İsterseniz öneri tercihlerinizi tamamen sıfırlayabilirsiniz.
Premium paket ekranı düzeltildi
Bazı cihazlarda Premium paketlerin görünmemesine veya düğmenin tepki vermemesine neden olan sorun giderildi.
- Paketler artık ekran açıldığında otomatik olarak yükleniyor.
- Bağlantı sorunu yaşanırsa yeniden yükleme seçeneği gösteriliyor.
- Satın alma ve Premium özelliklerin etkinleşme süreci gerçek Google Play akışında uçtan uca test edildi.
Ayrıca çeşitli hata düzeltmeleri ve kararlılık iyileştirmeleri yapıldı.
KPlay Gold’u kullanan ve geri bildirimleriyle gelişmesine destek olan herkese çok teşekkür ederim.
Yeni sürümü deneyip görüşlerinizi, önerilerinizi ve karşılaştığınız sorunları konu altında paylaşabilirsiniz.
Sürüm: 1.13.0
Sürüm kodu: 24
Platform: Android telefon, tablet ve Android TV
İndirme: Google Play Store
Herkese keyifli seyirler!
Ekli dosyayı görüntüle 30405Ekli dosyayı görüntüle 30406Ekli dosyayı görüntüle 30407Ekli dosyayı görüntüle 30409Ekli dosyayı görüntüle 30410Ekli dosyayı görüntüle 30411Ekli dosyayı görüntüle 30412Ekli dosyayı görüntüle 30413Ekli dosyayı görüntüle 30408
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
[email protected] bende test istiyorum uygun müdür acaba
Selamlar arkadaşlar,
Ekli dosyayı görüntüle 31219Ekli dosyayı görüntüle 31220Ekli dosyayı görüntüle 31221Ekli dosyayı görüntüle 31222
Öncelikle en önemli haber: uygulamamızın adı "KPlay Gold"dan "Nexora Play"e döndü. Sadece isim ve logo değişti - paket aynı, hesabınız aynı, kayıtlı kaynaklarınız, favorileriniz, izleme geçmişiniz hiçbir yere gitmedi. Play Store'dan güncelleme aldığınızda menüde
farklı bir ikon goreceksiniz, panik yok, aynı uygulama. @
Marka değişikliğinden bu yana biriken güncellemeleri de toplu halde yazıyorum:
RADYO (yeni özellik)Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Uygulamaya tamamen bağımsız bir Radyo bölümü eklendi (radio-browser.info altyapisı, 30+ tür).
Radyonun kendi oynatıcı ekranı var; ICY "şimdi çalıyor" bilgisiyle calan parçayı gosteriyor.
- Sese tepki veren 10 farklı görselleştirici + dansçı sahnesi.
Canlı TV listenizdeki radyo kanallari da otomatik olarak "Radyo" sekmesinde gruplaniyor.
TV REHBERİ (EPG) - büyük revizyonBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
- Rehber artık ayrıştırma bitmeden dolmaya başlıyor; dakikalarca boş ekrana bakmıyorsunuz.
- XMLTV işleme tarafı baştan aşağı hızlandırıldı (Listede olmayan kanallar hiç okunmuyor, gereksiz işlem yükü kaldırıldı).
Kategori paneli geldi - rehberi izgaranın yanından filtreleyebiliyorsunuz.
Kanal panelinde "GÜNÜN PROGRAMI" Listesi: eskiden 37 programın sadece 2'si gorünuyordu, artık tam liste ve kumandayla (D-pad) geziliyor.
Breziya ve Meksika kaynakları eklendi - "EPG gelmiyor" diyenlerin çoğunun sebebi buydu.
EPG Ülke seçimi artık ücretsiz. Premium tarafında sadece otomatik yenileme aralığı kaldı.
"Şimdi yenile" düğmesi sessizce hiçbir şey yapmıyordu, düzeldi. Adres alanını boş bırakmak da artık yüklü rehberi silmiyor.
- Tam ekrandan cıkınca rehberin sifirlanması sorunu bitti.
PROFİL PANELİ - yeniden tasarım
İki kolonlu yeni düzen: hesap özeti, kütüphane sayaçları ve izleme istatistiği tek ekranda.
- TV'de güvenli alana sığdırıldı - kenarlardan kesilen yazılar düzeldi.
AYARLAR & KULLANIM
- Uygulama geneli yazı tipi boyutu: Küçük / Orta / Büyük.
- Açılışta son izlenen canlı kanalı aç seçeneği (varsayılan kapalı, isteyen açar).
- İçe aktarma (import) artık arka planda devam ediyor: başlarken bilgilendirme bildirimi çıkıyor, ilerleme tek ve düzgün bir çubukla gösteriliyor. Liste inerken uygulamayı kullanmaya devam edebilirsiniz.
- Kumandayla gezerken odağın nerede olduğu belli olmayan 3 nokta düzeltildi, dil seçimine bayrak gostergesi geldi, canlı kanal kartlarında logolar artık kenarlarından kesilmiyor.
GİZLİLİK / GDPR
Reklam onayınızı Ayarlar > Sistem > Gizlilik üzerinden istediğiniz zaman geri alabiliyor veya değiştirebiliyorsunuz (AB/AEA kullanıcıları için).
Gizlilik politikası 1.4 sürümüne güncellendi.
* DÜZELTMELER
Premium satın alma akışı fiilen kilitliydi - plan kartının uzerinde onaya basınca hiçbir şey olmuyordu. Düzeltildi.
Hediye premium'a günlük 3 saat sınırı kondu.
- Android TV launcher ikon ölçüleri düzeltildi (bazı TV kutularında ikon küçük/boşluklu görünüyordu).
- Radyo ses izi için mikrofon izni hiç istenmiyordu, özellik sessizce ölüydü - düzeldi.
"Kurulum / güncelleme: Play Store'dan Nexora Play olarak aratabilirsiniz. Eski KPLay Gold kurulu olanlara güncelleme normal şekilde düşüyor, kaldırıp yeniden kurmanıza gerek yok (kaldırırsanız verileriniz silinir, dikkat).
Geri bildirim, hata bildirimi ve oneriler için buradayım - ozellikle hangi cihaz/model olduğunu yazarsanız çok işime yarar.
İyi seyirler!
Teşekkürler kullandığım IPTV yükledim ama filmler çok donuyor ses çıkmıyor menüde takılmalar oluyor tablette birde TV box da deniyecemBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Farklı kaynaklar deneyin hocam boş slot olmayınca donmalar normalTeşekkürler kullandığım IPTV yükledim ama filmler çok donuyor ses çıkmıyor menüde takılmalar oluyor tablette birde TV box da deniyecem
Paylaşım için teşekkürlerBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.teşekkür ederim hocam ekledim![]()
Som güncelleme ile alakalı hocam bir kaç kişi daha aynı sorunu yaşamış düzeltildi şuan incelemede yani uygulama herzxaman böyle değildi özellik çok olunda bazen uyumsuzluklar olabiliyorValla hem tablete hemde tvboxa yükledim stabill bir şekilde çalışmıyor devamlı donuyor ve takılmalar oluyor bende silmek zorunda kaldım