ayruki
Paylaşımcı
Eklentilere degil pluginlere yazmanız lazımBu uyarıyı verdi
Eklentilere degil pluginlere yazmanız lazımBu uyarıyı verdi
Ayarlarda puligin diye bişe yokkiEklentilere degil pluginlere yazmanız lazım
Ayarlarda puligin diye bişe yokki
Uygulamayı Google playdan yüklediyseniz onun içersinde plugin girme yeri yok sanırım.Eklentilere degil pluginlere yazmanız lazım
Yükledim.çok iyi.stremio ve cs karışımı bir program olmuş.emeğine sağlıkBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.Bu konuyu incelerseniz sevinirim.
TeşekkürlerYükledim.çok iyi.stremio ve cs karışımı bir program olmuş.emeğine sağlık
Hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız şöyle bir şey yaşıyorum dizilerde diğer otomatik oynatma vs açık olmasına rağmen sürekli kaynak seçimi yaptırıyor nuvio internetten baktım açılacak ne ayar varsa ayarladım hâlâ aynı, mevzu pluginler ile mi alakalıdır acaba çektiği yerdeki isimlendirme vs gibi?Merhabalar,
Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.
Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 26 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.
Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.
Kurulum Bağlantıları:
- izlelan:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- Cinemeta:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- NuvioMobile:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.- NuvioTV:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
İyi seyirler.
Teşekkürler hocam, otomatik kaynak secimi ile alakalı bir şeyi ilk defa sizden duydum. Öyle bir ayar var mı bilmiyorum. Bende kendim seçiyorum manuel olarakHocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız şöyle bir şey yaşıyorum dizilerde diğer otomatik oynatma vs açık olmasına rağmen sürekli kaynak seçimi yaptırıyor nuvio internetten baktım açılacak ne ayar varsa ayarladım hâlâ aynı, mevzu pluginler ile mi alakalıdır acaba çektiği yerdeki isimlendirme vs gibi?
Cinemeta dışında önerebileceğiniz katalog eklentileri var mı?
Mesela korku, gerilim vs. gibi kategorilere ayrılmış şekilde.
Teşekkürler hocam, sizlerin kullandığı kategorilere bölünmüş şekilde kullanan var mı?Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ayarlar/Oynatma/son bağlantıyı yeniden kullanHocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız şöyle bir şey yaşıyorum dizilerde diğer otomatik oynatma vs açık olmasına rağmen sürekli kaynak seçimi yaptırıyor nuvio internetten baktım açılacak ne ayar varsa ayarladım hâlâ aynı, mevzu pluginler ile mi alakalıdır acaba çektiği yerdeki isimlendirme vs gibi?

Verdiğim sayfada özellikle eklenti gerektirmeyen katalogları inceleyin , hoşunuza gideni doğrudan ekleyebilirsinizTeşekkürler hocam, sizlerin kullandığı kategorilere bölünmüş şekilde kullanan var mı?
Cloudstream de kullanan biriyim onda böyle sıkıntı yaşamıyorum, scrapper mantığı ile çalışıyor ikisi de sanırım onda, nuvioda böyle kaynak seçtirmesini anlayamadım ben deTeşekkürler hocam, otomatik kaynak secimi ile alakalı bir şeyi ilk defa sizden duydum. Öyle bir ayar var mı bilmiyorum. Bende kendim seçiyorum manuel olarak
Bu açık zaten mevcut izleniyor film/dizisi için geçerli sanırım bu yoksa dizinin bölümü içerisindeyken diğer bölüme geçerken son kaynağı kullanıp geçmiyor kaynak soruyorAyarlar/Oynatma/son bağlantıyı yeniden kullan Ekli dosyayı görüntüle 31235
Yabancı eklentilerde de bu durum geçerli, eklentiden kaynaklı değil.Bu açık zaten mevcut izleniyor film/dizisi için geçerli sanırım bu yoksa dizinin bölümü içerisindeyken diğer bölüme geçerken son kaynağı kullanıp geçmiyor kaynak soruyor