izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Teşekkürler

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 26 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız şöyle bir şey yaşıyorum dizilerde diğer otomatik oynatma vs açık olmasına rağmen sürekli kaynak seçimi yaptırıyor nuvio internetten baktım açılacak ne ayar varsa ayarladım hâlâ aynı, mevzu pluginler ile mi alakalıdır acaba çektiği yerdeki isimlendirme vs gibi?

Hocam öncelikle elinize sağlık çok güzel olmuş, yalnız şöyle bir şey yaşıyorum dizilerde diğer otomatik oynatma vs açık olmasına rağmen sürekli kaynak seçimi yaptırıyor nuvio internetten baktım açılacak ne ayar varsa ayarladım hâlâ aynı, mevzu pluginler ile mi alakalıdır acaba çektiği yerdeki isimlendirme vs gibi?
Teşekkürler hocam, otomatik kaynak secimi ile alakalı bir şeyi ilk defa sizden duydum. Öyle bir ayar var mı bilmiyorum. Bende kendim seçiyorum manuel olarak

Cinemeta dışında önerebileceğiniz katalog eklentileri var mı?
Mesela korku, gerilim vs. gibi kategorilere ayrılmış şekilde.

Ayarlar/Oynatma/son bağlantıyı yeniden kullan IMG_20260823_194638~2.jpg

Teşekkürler hocam, sizlerin kullandığı kategorilere bölünmüş şekilde kullanan var mı?
Verdiğim sayfada özellikle eklenti gerektirmeyen katalogları inceleyin , hoşunuza gideni doğrudan ekleyebilirsiniz

Teşekkürler hocam, otomatik kaynak secimi ile alakalı bir şeyi ilk defa sizden duydum. Öyle bir ayar var mı bilmiyorum. Bende kendim seçiyorum manuel olarak
Cloudstream de kullanan biriyim onda böyle sıkıntı yaşamıyorum, scrapper mantığı ile çalışıyor ikisi de sanırım onda, nuvioda böyle kaynak seçtirmesini anlayamadım ben de

Otomatik kaynak seçim işini ben de halledemedim ama eklentilerden kaynaklanmıyor nuvio'dan kaynaklanıyor. Regex falan gibi ayarlar var ama kaynağı değil videonun özelliklerine göre otomatik seçtiriyor. Son kaynağı kullan seçeneği ise sonraki bölüm için değil izlemeye devam et seçeneği için sanırım.

Şu nuvioda konuşanlar programını bi bulamadım disneyde olan bölümleri arama kısmında exxendekiler çıkıyor. Arama bölümü sanki sıkıntılı nuvionun

Bu açık zaten mevcut izleniyor film/dizisi için geçerli sanırım bu yoksa dizinin bölümü içerisindeyken diğer bölüme geçerken son kaynağı kullanıp geçmiyor kaynak soruyor
Yabancı eklentilerde de bu durum geçerli, eklentiden kaynaklı değil.

Ben nuvioda Ses Dili olarak: İngilizce Altyazı Dili: Türkçe seçiyorum kendi kafasına göre başlatıyor Stremioda bile sorunsuzdu bu olay var mıdır kesin bir yöntemi acaba?

Geri