patr0n - Film Scraper - Film/Dizi Sitelerinden Otomatik M3U Listesi Oluşturucu

Hocam cehennemin direk indir denildiğinde yüksek kalite linkide veriyor altyazı ve dublajlı şekilde ama sanırım güvenlik önlemi gereği günde 2 tane felan sınırlandırmışlar. ıp değiştirince oluyor ama sen yeni güncellemeye direk indirme linkleri içinde bir bölüm ekleyebilir misin
çünkü senin programda cloudflare aşma yöntemi görmüştüm
Ekli dosyayı görüntüle 27280
Daha fazla özellik eklemeyi düşünmüyorum hocam cloudflare aşma yöntemine gelirsek python gibi kolay olmuyor hazır sağlam lib bulamıyorum genelde kendim elle çözmeye çalışıyorum ban yememek için çalışacak çekirdek sayısını düşürüp fazladan header ekliyorum.
Teşekkür ederim.

Elinize emeğinize sağlık.
(Öneri/istek: Acaba İstediğimiz bir dizi diyelim aratıp yada linkini ekleyip onun tüm bölümlerinin oldugu bi m3u oluşturacak bir sistem olabilir mi.? Sistemi komple çekince istediklerimizi seçme şansımız zor oluyor ve liste baya kalabalık oluyor. Lütfen konu şey buldu şeysizini istiyor olmasın :)) )

(Öneri/istek: Acaba İstediğimiz bir dizi diyelim aratıp yada linkini ekleyip onun tüm bölümlerinin oldugu bi m3u oluşturacak bir sistem olabilir mi.? Sistemi komple çekince istediklerimizi seçme şansımız zor oluyor ve liste baya kalabalık oluyor. Lütfen konu şey buldu şeysizini istiyor olmasın :)) )
Arkadaş gerekli bilgi verecektir ancak önerim olabilir.
Liste olarak ilgili web sitesini kullanıp bir kenara not alabilirsiniz, sonrasında indirdiğiniz txt dosyasında bulup ayıklaması zor olmaz diye düşünüyorum,çünkü bölümler alt alta. Ben her zaman verilen imkanları en verimli nasıl kullanırım diye uğraşır yollar ararım.Çözüm bulamazsan son çare işin üstadına giderim.
Umarım dediğiniz olabilir birşeydir.

Dizi için değilde film için 3 sitede link ekleyip m3u8 almayı ekledim ama dizi için öyle bir düşüncem yok olurda yaparsam dizinin sayfa linkini verip sadece o bölümün m3u8 adresini çıkarmak olur zaten çoğu sitenin içerik linklerinde md5 veya sha falan var çekilen içerikler bir müddet sonra çalışmaz hale gelebiliyor o yüzden projenin gelişmesini eskisi kadar istekli bir şekilde ilerletmiyorum ara sıra bir şeyler eklersem ekliyorum.

@patr0n son güncelleme ile site sayısı arttı. Çok teşekkür ediyorum. Eline,aklına sağlık.

Son düzenleme:
Neyse ki konu bana ait mesaji görebildim abi, teşekkür ederim. 😅
Kusura bakma. Bilgisayardan derdim var malum. Telefondan yazıyorum. Bir de kriz sonrası titremeler hala geçmedi.

Selamlar herkese,

Boş zamanlarımda hobi olarak üzerinde çalıştığım, işine yarayabilecek arkadaşlar için faydalı olacağını düşündüğüm bir projemi paylaşmak istedim: Film Scraper.

Bu program ne işe yarıyor?
Eklediğim film ve dizi sitelerini sizin yerinize tarıyor, video kaynaklarını ayıklıyor ve doğrudan IPTV oynatıcılarınızda kullanabileceğiniz M3U listesi haline getiriyor.

Uygulamayı kullanmak basit paylaşmış olduğum görsellerden bile nasıl kullanılacağını anlarsınız başlangıç ve bitiş sayfa numaralarını giriyosunuz program kendisi taramaya başlıyor, m3u listesini kendiniz kayıt konumu ayarlamazsanız varsayılan olarak masaüstüne site ismiyle kaydeder.

Uygulama Windows 11 64 bitte sorunsuz çalışıyor başka sürümlerde test etme şansım olmadı.
Windows 10 ilede çalıştığı belirtildi.

Uygulama şu an varsayılan olarak v0.1.2 sürümünde inecek o sürümde dizipal mevcut değil v0.1.3 sürümünü yayınlayacağım, yayınladığım zaman uygulama uyarı verecektir güncelleyim mi diye sorar güncelle derseniz kendisi otomatik indirip kurulup açılacaktır.

Neden şu an dizipal olan sürümü vermedim çünkü programın bazı eksikleri var onları tamamlayıp o şekilde güncelleme yayınlayacağım dediğim gibi proje boş zamanlarımda geliştirdiğim bir proje eksikler olabilir güncelleme olursa geç gelebilir veya erken gelebilir tamamen boş vaktime bağlı, kullanmak isteyen aşağıda ki bağlantıdan indirip kullanabilir. Herkese iyi forumlar diliyorum. :)

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 27238
Ekli dosyayı görüntüle 27240
elinize sağlık

Üstad biraz abzürt bir istek olabilir :) pc'de edge'den nefret ediyorum ben başka tarayıcıların altyapısı ilede çalışabilir mi acaba? Kolaylıklar dilerim.

Üstad biraz abzürt bir istek olabilir :) pc'de edge'den nefret ediyorum ben başka tarayıcıların altyapısı ilede çalışabilir mi acaba? Kolaylıklar dilerim.
elbet çalışabilir chrome ekleyecektim en başta ama boyutu göz önüne alınca vazgeçtim o yüzden böyle devam ayrıca edge nefret etmenizi sağlayacak bir durum yok zaten program kendisi exe halinde harici olarak tarayıcı ile açmazsanız bir sorun yaşamazsınız (bunu söylememde ki sebep programa dışarıdan ulaşmaya çalışmaktan kaynaklı olmasıdır geliştirme aşamasında tarayıcı kontrolü sağlayabiliyorum ama release sürümde bildiğim kadarıyla bu kapalı ama tam emin değilim ). :)

Son düzenleme:
Güncelleme Notları

Program v0.1.15 sürümüne güncellendi
Rec Tv sistem değiştirdiği için çalışmıyordu, düzeltildi
Ui tarafında ufak yenilik (arama kutusunu temizlemek için x eklemesi)

Ek bilgi: Sinemacx ile alt yazılar çekilip izlenebiliyor.

Güncelleme Notları

Program v0.1.16 sürümüne güncellendi
Sinekfilm sitesi eklendi ve tek url modunda sinekfilm eklemesi yapıldı

Sinekfillm m3u listesi Vlc ile çalışmayabilir ama televizo ile çalışıyor belki vlc ile açılmaması benle ilgilidir bilmiyorum.​

Güncelleme Notları

Program v0.1.16 sürümüne güncellendi
Sinekfilm sitesi eklendi ve tek url modunda sinekfilm eklemesi yapıldı

Sinekfillm m3u listesi Vlc ile çalışmayabilir ama televizo ile çalışıyor belki vlc ile açılmaması benle ilgilidir bilmiyorum.​
Screenshot_2026-06-27-12-33-46-394_com.twitter.android-edit.jpgUğur Film veda etti, bilginize.

àxelllent trajjjjjjjjjjjjjj jjjj

àxelllent trajjjjjjjjjjjjjj jjjj
7- Türkçe Kullanımı: Forumun resmi yazışma ve paylaşım dili Türkçedir. Forum içerisinde konu başlıklarında, mesajlarda ve üye profillerinde Türkçe yazım kurallarına uygun bir dil kullanılması gerekmektedir. Aşırı bozuk veya anlaşılmaz Türkçe kullanımı durumunda ceza verilebilir.

Üstad daha önce görmüştüm, ama inceleme fırsatı olmamıştı, eline sağlık

Üstad daha önce görmüştüm, ama inceleme fırsatı olmamıştı, eline sağlık
Teşekkür ederim şu an çoğu sistem değiştiği için pek işe yaramayabilir bilgin olsun hocam.

Paylaşım için teşekkürler hocam

Geri