izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Hocam acaba anime kısmı için anizium ekleme şansınız var mı ,diğer eklentilerden ayrı olarak 4k içerik sunan başka anime bulamadık , teşekkürler 🙏🏼

Nuvio bide pluginlere sıralama getirse keşke mesela sizin repo yu en üste almak için bütün hepsini silip tekrar yükledim

Nuvio bide pluginlere sıralama getirse keşke mesela sizin repo yu en üste almak için bütün hepsini silip tekrar yükledim
Çok repo kurmayın bence, aynı kaynaklardan çekiyor çoğu...

"Uzantıları depoya göre gruplandır" seçeneğini aktif edin,bulunan içerikler kaynak adına görentek tek değil ilgili drpo sltında toplu olarak gelir

Hocam acaba anime kısmı için anizium ekleme şansınız var mı ,diğer eklentilerden ayrı olarak 4k içerik sunan başka anime bulamadık , teşekkürler 🙏🏼
Hocam sanırsam anizium ücretli

"Uzantıları depoya göre gruplandır" seçeneğini aktif edin,bulunan içerikler kaynak adına görentek tek değil ilgili drpo sltında toplu olarak gelir
Bu ayarı öğrendiğim çok iyi oldu karışıklıktan kurtulmuş oldum teşekkürler

Ya zaten o ayarı keşfedene kadar aynı siteden kaç tane varsa kapatmak gerekiyordu, sonrasına geçiş yapılamıyordu. 4 yada 5 tane kadar plugin yüklü.

Kaynaklardaki emojiler (Türk bayrağı, Dünya vb.), bazı sistemlerde desteklenmemesi ve kaynakların görünmesini engellemesi nedeniyle kaldırılmıştır.

Elinize sağlık. Akşam yüklemeye çalışacağım

Plugin girme yeri sadece televizyonda mı geliyor, bilgisayarda emulatorde gelmiyor mu?

Plugin girme yeri sadece televizyonda mı geliyor, bilgisayarda emulatorde gelmiyor mu?
Mobilde, TVde ve Desktop sürümünde de var fakat TV'de son güncellemeyle altyazı ayarlarını bozdular, kaynaktan gelen altyazı oynatıcıya eklenmiyor keza Desktop sürümü de öyle. Şuan en stabil Mobile sürümü

Üstat kaynaklar gittikçe çoğalıyor valla nuvioya hayat verdin varolasın

Ekli dosyalar

• IMG_20260823_164319.jpg
    IMG_20260823_164319.jpg
    1.4 MB · Görüntüleme: 29
Bu uyarıyı verdi

Geri