ayruki
Paylaşımcı
İyi seyirler hocamEllerinize sağlık, sayenizde nuvio vazgeçilmezim oldu, cs'yi kaç gündür açmıyorum bile.
İyi seyirler hocamEllerinize sağlık, sayenizde nuvio vazgeçilmezim oldu, cs'yi kaç gündür açmıyorum bile.
Çok repo kurmayın bence, aynı kaynaklardan çekiyor çoğu...Nuvio bide pluginlere sıralama getirse keşke mesela sizin repo yu en üste almak için bütün hepsini silip tekrar yükledim
Hocam sanırsam anizium ücretliHocam acaba anime kısmı için anizium ekleme şansınız var mı ,diğer eklentilerden ayrı olarak 4k içerik sunan başka anime bulamadık , teşekkürler![]()
Nuvio bide pluginlere sıralama getirse keşke mesela sizin repo yu en üste almak için bütün hepsini silip tekrar yükledim
Bu ayarı öğrendiğim çok iyi oldu karışıklıktan kurtulmuş oldum teşekkürlerÇok repo kurmayın bence, aynı kaynaklardan çekiyor çoğu...
"Uzantıları depoya göre gruplandır" seçeneğini aktif edin,bulunan içerikler kaynak adına görentek tek değil ilgili drpo sltında toplu olarak gelir
Ya zaten o ayarı keşfedene kadar aynı siteden kaç tane varsa kapatmak gerekiyordu, sonrasına geçiş yapılamıyordu. 4 yada 5 tane kadar plugin yüklü.Çok repo kurmayın bence, aynı kaynaklardan çekiyor çoğu...
"Uzantıları depoya göre gruplandır" seçeneğini aktif edin,bulunan içerikler kaynak adına görentek tek değil ilgili drpo sltında toplu olarak gelir
Tv box için olanı tv ye yükleyip depo ekle kısmına hangi depo adını yazcazHocam demek istediğim şu televizyonla mobile indirilen apk iki farklı apk dosyası
TV:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Mobile:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Plugins kısmınaTv box için olanı tv ye yükleyip depo ekle kısmına hangi depo adını yazcaz
İlk mesajdaki ilk linkiTv box için olanı tv ye yükleyip depo ekle kısmına hangi depo adını yazcaz
Tesekkürler.Elinize sağlık. Akşam yüklemeye çalışacağım
Mobilde, TVde ve Desktop sürümünde de var fakat TV'de son güncellemeyle altyazı ayarlarını bozdular, kaynaktan gelen altyazı oynatıcıya eklenmiyor keza Desktop sürümü de öyle. Şuan en stabil Mobile sürümüPlugin girme yeri sadece televizyonda mı geliyor, bilgisayarda emulatorde gelmiyor mu?
Eyvallah hocamÜstat kaynaklar gittikçe çoğalıyor valla nuvioya hayat verdin varolasın
Plugins kısmınaBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.bunu yazacaksınız. Cinemeta otomatik geliyor silmemeniz lazım