Kraptor reposu kapanmış, bilgisi olan var mı?

Arkadaşlar akşam tv box a geçebildim, mustafa arkadaşın plt sync işlemini yapayım dedim, sonra cs de çökme meydana geldi kaldırıp tekrar yükleyip denemeler yaptım. Çökme arama kısmında gerçekleşiyordu. Daha sonra eklediğim KREASKY pluginin arama esnasında dondugunu anladım.
Aslında oda güzel plugin, benim km2 plus yetersiz kalıyor olabilir.

Plt stream kuramıyorum, geçersiz diyor. VPN mi kurmak gerekir? Başka alternatif repo var mıdır? Rica ederim birisi yardımcı olsun

Neyse arkadaşlar url yazdım ve başardım :D , zor oldu tabi televizyondan ama oldu sonuçta

Plt mstafa çok teşekkürler. Sizin gibi arkadaşların yaptıkları çok değerli zaten bedava'ya çok güzel hizmet veriyorsunuz.

Sadece spor kanallar için önerisi olan var mıdır? Neonspor vardı patlamış

Neyse arkadaşlar url yazdım ve başardım :D , zor oldu tabi televizyondan ama oldu sonuçta

Plt mstafa çok teşekkürler. Sizin gibi arkadaşların yaptıkları çok değerli zaten bedava'ya çok güzel hizmet veriyorsunuz.

Sadece spor kanallar için önerisi olan var mıdır? Neonspor vardı patlamış
Local Send kullansanıza hocam hem telefonunuza hem cihaza yükleyin
Yapıştır seçeneği var aynı ağda bağlı olduğunuz cihaza doğrudan urlyi iletirsiniz.
Cloudstreamde otomatik olarak depo kısmına yapıştırıyor zaten.

IOS, Android & Android TV hepsinde var. Kullanımı çok kolay.

Yapıştır seçeneği var aynı ağda bağlı olduğunuz cihaza doğrudan urlyi iletirsiniz.

teşekkürler hocam bir dahaki sefere diyelim şimdilik hallettim.

Localsend olur, tüm androidlerde olan Google tv olur. Telefondaki linki direk tv box a atarsınız

atvWerkzeuge uygulamasi daha başarılı. bir kere yukluyorsun sonra herşeyi yapabilyiorsun her seferinde açmana gerek kalmıyor

En iyisi atv tools telefondan televizyonun her seyini kontrol ediyorsunuz
evet çok daha gelişmiş fakat basit işler için dosya gönderme link gönderme localsend yeterli geliyor bana
hem masaüstü hem tablet hem mobil tarafta tek uygulama ile herşeyi mümkün kılıyor o yönünü de seviyorum açıkçası hemde bedava

Plt-stream çok başarılı
Teşekkür ederiz

yeni biri gelene kadar phisher ve csx ile devam edin altyazili idare edin. yada kekikakademi watchbuddy ile devam ediyor onu kullanin. yada nuvio ile
Bunların tam repo adreslerini yazarmisiniz

Merhabalar,
Sarapcanagi neon spor kapanmis sanirim alternatifi varmidir?

Geri