usta bu daha beteri.adam hem dil dosyasını vermiyor kendi kafasına göre yaptığımız çeviriyi bozuyor hemde bitmemiş uygulamayı satın almadınız diye trip atıp şantaj yapıyor.Daha sürümü yayınlayalı 3 gün olmuş, nasıl bir dönüş bekliyormuş acaba.? Bir sürü düzeltilmesi gereken hata varken girdiği beklentiye bak!. Bu eleman ticaretten zerre anlamıyor. Dükkanı açayım satış hemen başlasın kafası, tam bir amatör kafası.. Baştan beri de tutumu ırkçı ve agresif. Keşke hiç bulaşmasaydık @yorfa
Sanki çevirisi yapılmış diğer dillerde satış patlaması yaşanmış ta, biz de senet imzalamışız, Türkçeyi kaldıracağım diyor. Bırakın kaldırsın. Rahatsız herif..
biz uygulamayı türkçe yaparken buna bi söz filan vermedikki şu kadar satarsın bu kadar satarsın diye.gerekirse bu adama ilk yazdıgım mailide burda paylaşırım.kendisine uygulamasını beğendiğimizi,bi kac kişiyle forumda artısını eksisini tartıştığımızı ve kendi dilimizde kullanmak istediğimizi yazdık.bunun içinde gerekirse çeviriyi biz yapalım sende uygun bi indirim yap dedik bu kadar.sen kalktın bi hamburger parası alacak parası yokmu bu türklerin diye cvb verdin şimdi de kalkmış dili silmekle şantaj yapıyosun.harbiden severmisin sabaha mı bırakırsın kafası bu
herşeyi geçtim ilk msjlarımda da yazdım "uygulamayı kimse kullanmasada tekkan ustam çok heveslendigi icin sırf onun için bile tercüme ederim" dedim.
velhasıl kelam dostlar etme cahille sohbet ürkütürsün vak vakları ..... gerisini biliyonuz