Google Tv Arayüzü '' Dream Launcher ''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tekkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Öne çıkan
Daha sürümü yayınlayalı 3 gün olmuş, nasıl bir dönüş bekliyormuş acaba.? Bir sürü düzeltilmesi gereken hata varken girdiği beklentiye bak!. Bu eleman ticaretten zerre anlamıyor. Dükkanı açayım satış hemen başlasın kafası, tam bir amatör kafası.. Baştan beri de tutumu ırkçı ve agresif. Keşke hiç bulaşmasaydık @yorfa

Sanki çevirisi yapılmış diğer dillerde satış patlaması yaşanmış ta, biz de senet imzalamışız, Türkçeyi kaldıracağım diyor. Bırakın kaldırsın. Rahatsız herif..
usta bu daha beteri.adam hem dil dosyasını vermiyor kendi kafasına göre yaptığımız çeviriyi bozuyor hemde bitmemiş uygulamayı satın almadınız diye trip atıp şantaj yapıyor.

biz uygulamayı türkçe yaparken buna bi söz filan vermedikki şu kadar satarsın bu kadar satarsın diye.gerekirse bu adama ilk yazdıgım mailide burda paylaşırım.kendisine uygulamasını beğendiğimizi,bi kac kişiyle forumda artısını eksisini tartıştığımızı ve kendi dilimizde kullanmak istediğimizi yazdık.bunun içinde gerekirse çeviriyi biz yapalım sende uygun bi indirim yap dedik bu kadar.sen kalktın bi hamburger parası alacak parası yokmu bu türklerin diye cvb verdin şimdi de kalkmış dili silmekle şantaj yapıyosun.harbiden severmisin sabaha mı bırakırsın kafası bu🤬🤬

herşeyi geçtim ilk msjlarımda da yazdım "uygulamayı kimse kullanmasada tekkan ustam çok heveslendigi icin sırf onun için bile tercüme ederim" dedim.

velhasıl kelam dostlar etme cahille sohbet ürkütürsün vak vakları ..... gerisini biliyonuz😅

usta bu daha beteri.adam hem dil dosyasını vermiyor kendi kafasına göre yaptığımız çeviriyi bozuyor hemde bitmemiş uygulamayı satın almadınız diye trip atıp şantaj yapıyor.

biz uygulamayı türkçe yaparken buna bi söz filan vermedikki şu kadar satarsın bu kadar satarsın diye.gerekirse bu adama ilk yazdıgım mailide burda paylaşırım.kendisine uygulamasını beğendiğimizi,bi kac kişiyle forumda artısını eksisini tartıştığımızı ve kendi dilimizde kullanmak istediğimizi yazdık.bunun içinde gerekirse çeviriyi biz yapalım sende uygun bi indirim yap dedik bu kadar.sen kalktın bi hamburger parası alacak parası yokmu bu türklerin diye cvb verdin şimdi de kalkmış dili silmekle şantaj yapıyosun.harbiden severmisin sabaha mı bırakırsın kafası bu🤬🤬

herşeyi geçtim ilk msjlarımda da yazdım "uygulamayı kimse kullanmasada tekkan ustam çok heveslendigi icin sırf onun için bile tercüme ederim" dedim.

velhasıl kelam dostlar etme cahille sohbet ürkütürsün vak vakları ..... gerisini biliyonuz😅
Takma kafanı reis, önümüzdeki maçlara bakalım. Şahsım adına tekrar teşekkür ediyorum sana. Elinden gelenin fazlasını yaptın.

Adamın cevabına bak ya acayip tilt oldum bu saatten sonrada kullanmam. Bu nedir abi hemen bekleyiş içine girmek.Teşekkür edeceği yerde,birde tehtitkar konuşmuş.Karakter yoksunluğundan başka hiç bir şey göremiyorum yapımcısında.

Bu saatten sonra güzel bir mod u hakediyor, bilenleri challange davet ediyorum, ya şimdi konuşun yada hiçbir zaman...(Modculara son çağrı:))

Ben 2 3 gün denedim sonra sildim hoşuma gitmedi dil mesele değil benim için ama uygulama kullanışlı değil projectivy launcher der susarım

APK dosya olarak atabilirimisiniz

elinize sağlık çok güzel gözüküyor test etmedim ama

Selamlar arkadaşlar.

Kullandığınız Android Tv/boxlarda klasik arayüzden sıkıldıysanız bu launcheri kesinlikle denemelisiniz. Uygulama sadece Google play üzerinden indirilmektedir.
👇
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Varsayılan başlatıcı yapmak için kullanmanız gereken harici uygulama.
👇
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Not:
Şu an için Türkçe Dil desteği yoktur.. Belki @yorfa buralardaysa rica da bulunabiliriz.

Ekli dosyayı görüntüle 19729Ekli dosyayı görüntüle 19730Ekli dosyayı görüntüle 19731Ekli dosyayı görüntüle 19732Ekli dosyayı görüntüle 19733Ekli dosyayı görüntüle 19734Ekli dosyayı görüntüle 19735Ekli dosyayı görüntüle 19736Ekli dosyayı görüntüle 19737
Uygulamadan basıp geliştirici ayarlarına girince usb hata ayıklamayı açınca yeniden başlıyor cihaz ve bu hata ayıklamayı otomatik kapatıyor yani açamıyorum ve uygulama çalışmıyor ne yapabilirim

Geri