ayruki
Paylaşımcı
İyi seyirler hocamUstad nuvio da ekledim çalıştı resmen kaynak cenneti oldu , ellerine sağlık
İyi seyirler hocamUstad nuvio da ekledim çalıştı resmen kaynak cenneti oldu , ellerine sağlık
Çok teşekkürler hocam.Ekleyip kaynak adlarını görünce " hepsi anime kaynağı,işime yaramaz" dedim.
Meğer işin aslı başka imiş.
Yaşlılık işte
Elinize sağlık.
Çok sağlıklı olmasa da çalışıyordu evet. Mesela tv sürümünde açılan kaynak mobilde açılmıyordu. Sonradan hiçbirinde açılmamaya başladı zaten.Hocam ilk çıktıgında dediğiniz nuvionun kendi orjinalinde cloudstream eklentileri calıştırıyormuydu ? Cloud enhanced ten bahsetmiyorum . Normal nuvioda bahsediyorum
Hdfilmcehennemi hangisi hocam.Kaynak isimlerini One Piece animesinden alıntı yaptım sadece o kadar.
KizaruHdfilmcehennemi hangisi hocam.
Bende diyorum bu kaynaklar ne ,telefondan bakıyorum asıl kullanımım tv box da. Bende yaşlandım demekkiKizaru
hocam bende sizin plug-in ekliydi güncelleme sonrası kaynaklarda sizin bağlantılar gözükmüyor nedenseYeni kaynaklar eklenmiş olup kaynak sayısı 22ye çıkmıştır.
Bende bir sorun yok hocam şuanlıkhocam bende sizin plug-in ekliydi güncelleme sonrası kaynaklarda sizin bağlantılar gözükmüyor nedense
Bunun dışında 1 tane daha plug-in kullanıyordum ondaki kaynaklarda gözükmüyor
Genel bir nuvio sorunu mu mevcut ?
Sadece addons kısmındakiler gözüküyor ilginçBende bir sorun yok hocam şuanlık
Hocam size zahmet olmazsa sağlayıcı adlarını, sitenin adı olarak değiştirebilir misiniz?Yeni kaynaklar eklenmiş olup kaynak sayısı 22ye çıkmıştır.
Maalesef hocamHocam size zahmet olmazsa sağlayıcı adlarını, sitenin adı olarak değiştirebilir misiniz?
Kizaru
Şunun ismini adım gibi bileyim o zamanMaalesef hocam
İyi seyirlerEmeğinize ellerinize sağlık çok teşekkürler.
Ellerinize sağlık, sayenizde nuvio vazgeçilmezim oldu, cs'yi kaç gündür açmıyorum bile.Yeni kaynaklar eklenmiş olup kaynak sayısı 26ya çıkmıştır.