📺 📱 Atak TV V2.0.11 (Sürekli Güncel)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vavoo tv den maç izlerken yayın kesilip Almanca yazı çıkıyor. Bunu aşmanın yolu var mı?

Dostlar Canlı TV Bölümüne Yeni VİPTV Listesi eklenmiştir iyi seyirler dilerim bazı kanallarda ses gelmeme problemi olabilir alternatif yayınları da eklendi iyi seyirler..

Eline koluna sağlık @atakan1983 çok güzel uygulama beğenerek izliyorum. Sizden bir ricam olacak. Android telefonumdan bir listeyi açtım. Örnek olsun diye söylüyorum Vip liste olsun.15. Kanala gittim. Daha sonra tekrar ekrana dokunduğumda liste en baştan açılıyor. Liste kaldığımız kanaldan açılsa daha güzel olur diye düşünüyorum. Mümkünse yapabilir misiniz?

Canlı Tv kısmında Sinema Kanallarında güncelleme yapıldı iyi seyirler

Eline koluna sağlık @atakan1983 çok güzel uygulama beğenerek izliyorum. Sizden bir ricam olacak. Android telefonumdan bir listeyi açtım. Örnek olsun diye söylüyorum Vip liste olsun.15. Kanala gittim. Daha sonra tekrar ekrana dokunduğumda liste en baştan açılıyor. Liste kaldığımız kanaldan açılsa daha güzel olur diye düşünüyorum. Mümkünse yapabilir misiniz?
Teşekkürler ama dediğiniz problemi AtakTV yi ilk yaptığımdan beri düzeltemedim ya düzeliyor başka yer bozuluyor ya da tamamen çalışmıyor yani şu anda en stabil halinde çok kurcalamak istemiyorum mevcut halini de bozmak istemiyorum elimden ancak bu kadar geliyor

Teşekkürler ama dediğiniz problemi AtakTV yi ilk yaptığımdan beri düzeltemedim ya düzeliyor başka yer bozuluyor ya da tamamen çalışmıyor yani şu anda en stabil halinde çok kurcalamak istemiyorum mevcut halini de bozmak istemiyorum elimden ancak bu kadar geliyor
Tamamdır teşekkür ederim

Panel şifresi değişti iş hocam kabul etmiyor

Teşekkürler.

Panel sifresi degismis guncel nedir?

Hocam birdr canli kanallar gitmis liste yenile diyorum ama gelmiyor

Ellerine sağlık reis güzel gözüküyor.

Şifreyi kabul etmiyor

Telefondan mı giriyorsun televizyondan mı
Dreamstar Android TV yeni kulum yaptım silip yeniden kurdum bişey değişmedi sanırım tv kaynaklı bir sorun olabilir bende Google Tv var sorunsuz çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri