Teriyaking
Paylaşımcı
Yapay zeka ile aynısından isme göre üret bir resimuploud sitesine at url al düzenleme kısmından yapıştır. Bu sorun yer yer oluyor. Nuvio kapaklarda resim kaldırılıyor mu bilmiyorum ama sanırım buna bağlı.Hocam şimdi ana ekrana geliyor filmler ve diziler görülüyor ama görselde attıgım gibi bazı başlıkların görseli yok yada içi boş .hala gücelleme alıyormu ? Yoksa bendemi sorun sadece yoksa herkezde mi ?
Nuvio hesabunla girdiğinde sana orada kolleksiyon çeşitlerini ve kapakları veriyor. Seç beğen kullan. Web üzerinden girilmeli uygulamadan değil.Bunun dısında başka türkçe yani türkiye için collections varmı hocam ?
Harika bilgiler teşekkürler.Bu dediğinizi ayarlardan yapmanız mümkün. Oynatma ayarlarında player ve kaynak seçimi alanına girin, otomatik kaynak seçimi kısmını ilk kaynağı otomatik oynat seçin. Bu seçimden sonra aşağıya doğru inin Otomatik Oynatma Kaynak Kapsamı alanından Yalnızca etkin uzantıları seçin ve bir altından izin verilen uzantılar kısmından istediğiniz kaynağı seçin. Artık sadece belirlediğiniz kaynaklardan seçim yaparak otomatik oynatma sağlanacaktır.Ekli dosyayı görüntüle 24340Ekli dosyayı görüntüle 24341Ekli dosyayı görüntüle 24342
Nuvio videolu kurulum rehberinde nasıl kurulacağı anlatılıyor.Merhaba ben nuvio da yeniyim çözmeye çalışıyorum.Şimdi bu verdiğiniz eklentileri nasıl yapacağım.
Yardımcı olursanız sevinirim
Tv Box da kullanıyorum
Emeği geçen herkese teşekkürler....Selamlar,
Uygulama için kendi çapımda bir Collections yaptım umarım beğenirsiniz.
Yüklemek için öncelikle addonsları(Eklentiler) ekleyin.
Sonrasında Tv nuvio uygulamasında Eklentiler-Telefondan Yönet diyerek qr kod ile bağlanın daha sonrasında açılan sayfada Koleksiyonlar-İçe aktar-Dosya kısmından aşağıda verdiğim dosyayı import edin. İşlemler sonrasında en altta Değişiklikleri Kaydet diyerek uygulayın
1. Koleksiyon
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
2. Koleksiyon
3. Koleksiyon
Koleksiyon 3 ekran görüntüleri;
Ekli dosyayı görüntüle 23917
4. Koleksiyon
Bazı film stüdyolarını ekledim. BKM yi de ekledim ama çoğu içerik bulunmuyor. Türkçe bir şeyler eklemek istiyorum aslında ama içeriklerin çoğunu bulmuyor maalesef.
Not: 3. Koleksiyonu kuranlar sadece dosyayı ekleyerek kullanabilir. 3. Kolesiyonu yüklemeyenler oradaki eklentileri kurmalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 24227
Not: İzlemek için kendi eklenti ve ya uzantılarınızı(depolarınızı) kurmalısınız. Benim verdiğim eklentiler sadece katalogtur.
Ellerinize sağlık hocam netflixten daha kıyak oldu uygulamaSelamlar,
Uygulama için kendi çapımda bir Collections yaptım umarım beğenirsiniz.
Yüklemek için öncelikle addonsları(Eklentiler) ekleyin.
Sonrasında Tv nuvio uygulamasında Eklentiler-Telefondan Yönet diyerek qr kod ile bağlanın daha sonrasında açılan sayfada Koleksiyonlar-İçe aktar-Dosya kısmından aşağıda verdiğim dosyayı import edin. İşlemler sonrasında en altta Değişiklikleri Kaydet diyerek uygulayın
1. Koleksiyon
2. Koleksiyon
3. Koleksiyon
Koleksiyon 3 ekran görüntüleri;
Ekli dosyayı görüntüle 23917
4. Koleksiyon
Bazı film stüdyolarını ekledim. BKM yi de ekledim ama çoğu içerik bulunmuyor. Türkçe bir şeyler eklemek istiyorum aslında ama içeriklerin çoğunu bulmuyor maalesef.
Not: 3. Koleksiyonu kuranlar sadece dosyayı ekleyerek kullanabilir. 3. Kolesiyonu yüklemeyenler oradaki eklentileri kurmalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 24227
Not: İzlemek için kendi eklenti ve ya uzantılarınızı(depolarınızı) kurmalısınız. Benim verdiğim eklentiler sadece katalogtur.
Evet edebilirsiniz.Ellerinize sağlık hocam netflixten daha kıyak oldu uygulamatrakt ile entegre edebiliyor muyuz peki bu uygulamayı?
eklenti adreslerine ulaşamıyorumVideo eklemeye çalıştım ama hata verdi sitede şuan pek vaktim yok ama müsait bi zamanımda ekleyeceğim. Aslında zor bir şey yok, öncelikle verdiğim eklenti adreslerini ekleyerek, daha sonrasında Collections dosyasını import etmek gerekli![]()
nasıl eklediniz eklentiler çıkmıyor bendeÜstat harika oldu teşekkür ederim süpersin.
hallettim biraz dikkatli okuyunca gayet güzel olmuşnasıl eklediniz eklentiler çıkmıyor bende
Sonunda başarabildim.Koleksiyon 4 download er ile indirdim uzantısı apk, manifest.json değil.
Nuvio'yu hesap olmadan TV box da kullanıyorum,
Ayarlar eklentiler koleksiyonlar içe aktar dosyayı yükle yapıyorum,dosya indirilenler de bulunamadı diyor.
Muhtemelen uzantı manifest.json olmadığı için,
Sanırım tam anlayamadım beceremedim.
Edit
Downloader APK olarak indiriyormuş,normal tarayıcı ile collections.json olarak indi,ama yine bulunamadı diyor