ayruki
Paylaşımcı
Tmdb ile çalışan tüm eklentilerde kullanabilirsiniz hocamTeşekkür ederim. Diğer eklentilerle birlikte kullanabiliriz değil mi?
Tmdb ile çalışan tüm eklentilerde kullanabilirsiniz hocamTeşekkür ederim. Diğer eklentilerle birlikte kullanabiliriz değil mi?
Tmdb api keyim yok.Tmdb ile çalışan tüm eklentilerde kullanabilirsiniz hocam
Gerek yok hocam zaten Cinemeta kullanın yeterli. Cinemeta da Tmdb'den çekiyorTmdb api keyim yok.
Apk olarak paylaşılan apkyı kurdum her ikisine de.... Armebi v7a relase apkyı... Ekledim apkyı ayrıca aşağıda. Bunu kurdumHocam televizyona Nuvio mobile mi yoksa NuvioTV mi kurdunuz?
Hocam televizyona Nuvio mobile mi yoksa NuvioTV mi kurdunuz?
Televizyona NuvioTV için apk indiriliyor telefona ise NuvioMobileApk olarak paylaşılan apkyı kurdum her ikisine de.... Armebi v7a relase apkyı... Ekledim apkyı ayrıca aşağıda. Bunu kurdum
Televizyona apk yı kurmuştum armebi v7a relase apk olarak. Karekod okuttum telefondan tv de açıldı. Aynı apk yı sonrada mobile kurdumHocam televizyona Nuvio mobile mi yoksa NuvioTV mi kurdunuz?
Apk lar farklı yani hemen bulmaya çalışayım çok karıştı kusura bakmayınTelevizyona NuvioTV için apk indiriliyor telefona ise NuvioMobile
Hocam demek istediğim şu televizyonla mobile indirilen apk iki farklı apk dosyasıTelevizyona apk yı kurmuştum armebi v7a relase apk olarak. Karekod okuttum telefondan tv de açıldı. Aynı apk yı sonrada mobile kurdum
Hakkınızı helal edin uğraştırdım sizi çok teşekkür ederim. Eklemeyi başardımHocam demek istediğim şu televizyonla mobile indirilen apk iki farklı apk dosyası
TV:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Mobile:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Rica ederim, iyi seyirlerHakkınızı helal edin uğraştırdım sizi çok teşekkür ederim. Eklemeyi başardım
Emeklerinize sağlık
4K dublaj güncel filmlerde bulunmuyor maalesef4k içeriklerde ekleme şansınız var mı ?
4k kaynak bulmak çok zor hocam4k içeriklerde ekleme şansınız var mı ?
Teşekkurler hocamEline Sağlık, hocam.. Saol..