IzleGO
Paylaşımcı
M3u yu mu okumuyor acba? Hiç kullannmadım nasıl çalışır bilmiyorum.Enigma cihaz vu duo2 de AJPANEL 10.8.6 ver. uygulamasında yükleme hatası veriyor. Bilgisi olan arkadaş var mıyardımcı olabilecek. Teşekkürler
M3u yu mu okumuyor acba? Hiç kullannmadım nasıl çalışır bilmiyorum.Enigma cihaz vu duo2 de AJPANEL 10.8.6 ver. uygulamasında yükleme hatası veriyor. Bilgisi olan arkadaş var mıyardımcı olabilecek. Teşekkürler
Varsa özelden atabilme şansınız var mıMalesef eklemedim.
Var tabiki ama genel paylaşım için uygun değilVarsa özelden atabilme şansınız var mı
Ellerine saglik UstaSÜPER M3U YAYINDA!
Arkadaşlar, son zamanlarda “M3U paylaşacak mısın?” diye çok fazla istek geldi.
Normalde M3U listelerini çoğunlukla hazırladığım APK uygulamalarının içerisinde kullanılmak üzere yüklüyorum. Ancak bu kez sizler için özel olarak bir M3U listesi hazırladım.
Şu an listede bulunan içerikler:
Canlı Yayın
Arşiv / Tekrar İzle
Film
Diziler – Son Bölümler
Liste özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi arkadaşlarımız için hazırlanmıştır. Güle güle kullanın.
Türkiye'den izlemek isteyen arkadaşlar için ise bazı içerikler maalesef VPN gerektirebilir.
###Kullanım
Android:
Televizo uygulamasına M3U linkini ekleyebilirsiniz.
Samsung & LG Smart TV:
Smart IPTV veya SS IPTV kullanabilirsiniz.
Bunların dışında bildiğiniz ve memnun olduğunuz başka bir M3U destekli uygulama varsa, onu da kullanabilirsiniz.
SÜPER M3U
[Workers ile Güncelleniyor arka planda, ara sıra playerde m3u güncelleyin]
Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Keyifli seyirler arkadaşlar!
Güle güle kullanın.![]()
Evet, m3u hatası veriyorM3u yu mu okumuyor acba? Hiç kullannmadım nasıl çalışır bilmiyorum.
Başka bi tarz m3u hazirliyip versem bu seferde otomatik güncellemesi bozulacak, işe yaramıycak.Evet, m3u hatası veriyor
Güzel ama türk dizi lerinin seri halde baska bölumleride olsa süper olurdu yinede elinize saglık şu NOW TV DİZİ ARSİVİ Nİ M3U YAPACAK BİRİ VARMİ LİN BUM3u yu mu okumuyor acba? Hiç kullannmadım nasıl çalışır bilmiyorum.
Eline Emeğine Sağlık. Başarıların Daim olsunn..SÜPER M3U YAYINDA!
Arkadaşlar, son zamanlarda “M3U paylaşacak mısın?” diye çok fazla istek geldi.
Normalde M3U listelerini çoğunlukla hazırladığım APK uygulamalarının içerisinde kullanılmak üzere yüklüyorum. Ancak bu kez sizler için özel olarak bir M3U listesi hazırladım.
Şu an listede bulunan içerikler:
Canlı Yayın
Arşiv / Tekrar İzle
Film
Diziler – Son Bölümler
Liste özellikle yurt dışında yaşayan gurbetçi arkadaşlarımız için hazırlanmıştır. Güle güle kullanın.
Türkiye'den izlemek isteyen arkadaşlar için ise bazı içerikler maalesef VPN gerektirebilir.
###Kullanım
Android:
Televizo uygulamasına M3U linkini ekleyebilirsiniz.
Samsung & LG Smart TV:
Smart IPTV veya SS IPTV kullanabilirsiniz.
Bunların dışında bildiğiniz ve memnun olduğunuz başka bir M3U destekli uygulama varsa, onu da kullanabilirsiniz.
SÜPER M3U
[Workers ile Güncelleniyor arka planda, ara sıra playerde m3u güncelleyin]
Spoiler içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Keyifli seyirler arkadaşlar!
Güle güle kullanın.![]()