gonultasciii
Paylaşımcı
hocam videoda m3u linki ekliyor kanal sahibi ama bizle paylaşılmamış bulamadım hiç bir yerde
İçerik keşfet / çıkan ekrandan sağ en üstteki kutucuğa basıp varsa m3u nuz ekleyin.hocam videoda m3u linki ekliyor kanal sahibi ama bizle paylaşılmamış bulamadım hiç bir yerde
Son güncellemelerle beraber Android tvdeki arayüz kasma olayı bitti denecek kadar azaldı. Akıcı bir şekilde gezinebiliyorum artıkWatchBuddy
Stremio & Rave'in En İyi Özellikleri Bir Arada! | Sınırları Aşan Senkronize Medya Ekosistemi
WatchBuddy; mesafe fark etmeksizin arkadaşlarınla aynı anda video izlemeni sağlayan modüler bir ekosistemdir. Web, Mobil ve TV platformları arasında çalışan kusursuz bir senkronizasyon köprüsü sunarak ortak seyir deneyimini yeniden tanımlar.
Öne Çıkan Özellikler
Modüler Sağlayıcı Desteği: (Stremio Mantığı) — Kendi eklentini/içerik sağlayıcını ekle, dilediğin kaynakları saniyeler içinde uygulamaya entegre et.
Anlık Senkronizasyon: (Rave Mantığı) — Oynatma, duraklatma ve sarma komutları tüm katılımcılarda milisaniyelik gecikmeyle eşzamanlı çalışır.
Esnek Medya Desteği: M3U8 (HLS), MP4, MKV ve tüm doğrudan video yayın bağlantılarıyla %100 uyum.
Canlı Sohbet & Tepkiler: İzleme odalarında anlık mesajlaşma ve emoji tepkileri ile tam bir sinema atmosferi.
Çapraz Platform: Web, Android (Mobil & TV) ve iOS cihazlar arasında kesintisiz profil ve oda uyumu.
Bulut Erişimi: İsteğe bağlı profil eşitleme ile favorilerini ve geçmişini cihazlar arası koru.
Çoklu Dil Desteği: Türkçe, English, Français, Русский, Українська, हिन्दी, 简体中文.
Barındırma Yok (No-Hosting): WatchBuddy sadece bir senkronizasyon köprüsüdür. Sistemde herhangi bir medya içeriği barındırılmaz veya saklanmaz.
Geliştiriciler İçin: Kendi Sağlayıcını Yaz!
WatchBuddy merkeziyetsiz ve genişletilebilir bir altyapıya sahiptir. Sabit kaynaklarla kısıtlanmadan kendi içerik sağlayıcınızı oluşturabilir ve ekosisteme dahil edebilirsiniz.
Nasıl Çalışır?
1. Saniyeler içinde İzleme Odanı oluştur.
2. M3U8, MP4 veya desteklenen bir eklenti bağlantısı tanımla.
3. Oda kodunu arkadaşlarınla paylaş, eşzamanlı izlemeye başla!
Bağlantılar ve İndirme
Uygulama:
Android (TV / Mobil):
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Apple (iOS):
Video Tanıtım:
GitHub:
Arkadaşlarını davet et, odanı oluştur ve birlikte izlemeye başla!![]()
Ne yaparken geldi hocam premium, uygulama arayüzündeyken mi geldiİyi bir uygulama. Tv'ye kurdum 30 günlük premium hediye geldi. Tşk keyiflerolsun
Zaten play store da var.TV ye yükleyemiyorum Google Play'den APK olarak yok mu
Bunu duyduğumuza sevindik..Son güncellemelerle beraber Android tvdeki arayüz kasma olayı bitti denecek kadar azaldı. Akıcı bir şekilde gezinebiliyorum artık![]()
TV'de reklamlar bir dakika sonra otomatik kapanacak şekilde tasarlanmıştır.Tvde reklamlar geçilmiyor. Seyredemedik kapattık.
Uygulama mağazalarında 18 yaş altı kişilerin indirmesine platformlar izin vermiyor hesabınızın yaş doğrulamasını yaptığınızdan emin olun lütfen. 18 yaş üzerindeyseniz ve hala apk olarak indirmek istiyorsanız watchbuddy.tv/apk adresinden indirebilirsiniz..TV ye yükleyemiyorum Google Play'den APK olarak yok mu
işinize karışmak gibi olmasın ama Android Tv boxlar ve Tv ler reklam SDK desteklemez normalde. Sizin uygulama WebView ile açılıp reklam gösteriyor. Uygulamanız bu kadar tutmuş ve kullanıcı kitlesi oluşmuşken bu politika ihlali ile bir süre sonra bot kontrole takılıp uygulama kaldırılma ihtimali yüksek. Bunu riske atmaya değer mi ?Bunu duyduğumuza sevindik..
TV'de reklamlar bir dakika sonra otomatik kapanacak şekilde tasarlanmıştır.
Uygulama mağazalarında 18 yaş altı kişilerin indirmesine platformlar izin vermiyor hesabınızın yaş doğrulamasını yaptığınızdan emin olun lütfen. 18 yaş üzerindeyseniz ve hala apk olarak indirmek istiyorsanız watchbuddy.tv/apk adresinden indirebilirsiniz..
Dreamstar nova 2 de kasıyor diye silmiştim, tekrar yükleyelim bakalımSon güncellemelerle beraber Android tvdeki arayüz kasma olayı bitti denecek kadar azaldı. Akıcı bir şekilde gezinebiliyorum artık![]()
Bu konuda eksik ya da yanlış bilgi sahibisiniz. AdMob doğrudan desteklemiyor olabilir fakat zaten biz AdMob ile çalışmıyoruz ve çalışmayı düşünmüyoruz.işinize karışmak gibi olmasın ama Android Tv boxlar ve Tv ler reklam SDK desteklemez normalde.
Applovin de aynı şekilde geçerli. Şuan android box ve tv cihazlar için Yerleşik bir SDK desteği yok. Sadece Google IMA ile bu mevcut resmi olarak ancak o da iptv türevi uygulamalara onay vermiyor. Zaten kullandığınız SDK lar mobil odaklı kumanda ile focus yada seçim yapılamıyor.Bu konuda eksik ya da yanlış bilgi sahibisiniz. AdMob doğrudan desteklemiyor olabilir fakat zaten biz AdMob ile çalışmıyoruz ve çalışmayı düşünmüyoruz.
Ben de sizi bilgilendirmek için söylüyorum zaten; sizce bu webview ile açılmış sdk dışı ve tv uyumsuz bir reklam gibi mi duruyor?Applovin de aynı şekilde geçerli. Şuan android box ve tv cihazlar için Yerleşik bir SDK desteği yok. Sadece Google IMA ile bu mevcut resmi olarak ancak o da iptv türevi uygulamalara onay vermiyor. Zaten kullandığınız SDK lar mobil odaklı kumanda ile focus yada seçim yapılamıyor.
İyisini düşünmüşsünüzdür,dışarıdan bir bakıştı sadece![]()

Nasıl peki şuan ustaDreamstar nova 2 de kasıyor diye silmiştim, tekrar yükleyelim bakalım
evet bu tamamen uyumlu ancak benim cihazlarımda bu şekilde açılmıyor. Banner ve saçma bir konumda... Bir kaç gün denedim tamamen mobil reklam çıktı şuan anlamadım...Ben de sizi bilgilendirmek için söylüyorum zaten; sizce bu webview ile açılmış sdk dışı ve tv uyumsuz bir reklam gibi mi duruyor?
Ekli dosyayı görüntüle 31109
Evet ekranda yan şekilde mobil reklam çıkıyor ve 1 dk sonra da kapanmıyor. En azından bugün bende öyleydi. Film izleyecektik kapattık reklam gitmeyince.evet bu tamamen uyumlu ancak benim cihazlarımda bu şekilde açılmıyor. Banner ve saçma bir konumda... Bir kaç gün denedim tamamen mobil reklam çıktı şuan anlamadım...
Hiçbir şey yapmadımNe yaparken geldi hocam premium, uygulama arayüzündeyken mi geldi
Bana 1 günlük arkadaş olduğum için oldu olmasa oda yoktu. Onun da süresi bitti. Ama 30 günlük iyiymiş. İlginç.Hiçbir şey yapmadım
30 günlük premium geldi
Bana 1 günlük arkadaş olduğum için oldu olmasa oda yoktu.