MerhabaAddonsları eklediniz mi hocam?
Bende yapamadım malasefMerhaba
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler.
Eklenti bölümünde yazdığınız gibi barkot okutarak TV box da telefondan yönet denildiğinde telefonda açılan sayfada sadece eklenti isimleri listeleniyor. En alt satırda değişiklikleri kaydet satırı var.
Ancak dosyayı içe aktar yapacağımız bölüm yok. Yani nasıl eklemeliyiz dosyayı? Bu aşamadan sonra ilerleyemedim. Görüntüleri ekledim aşağıda
Bende yapamadım malasef
Forumda konusu bulunan Nuvio'nun videolu kurulum rehberinde koleksiyonların nasıl kurulacağı mevcut.Merhaba
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler.
Eklenti bölümünde yazdığınız gibi barkot okutarak TV box da telefondan yönet denildiğinde telefonda açılan sayfada sadece eklenti isimleri listeleniyor. En alt satırda değişiklikleri kaydet satırı var.
Ancak dosyayı içe aktar yapacağımız bölüm yok. Yani nasıl eklemeliyiz dosyayı? Bu aşamadan sonra ilerleyemedim. Görüntüleri ekledim aşağıda
Playstore kısıtlama getirdiği için github dan gitmek en iyisiKonuyu açan arkadaşa teşekkürler, playstore dan indirdigim haliyle olmuyormus, github dan indirince video sayesinde yapabildim.
Evet iyi oldu stremio da bazen Kore dizileri nedense açılmıyor du, nuvio da öyle bir sorun yaşamadım.Playstore kısıtlama getirdiği için github dan gitmek en iyisi
Vpn hiç kullanmadım ben netfly içinnuvio için çalışan eklentileri bulmakta zorlamıyorum. simewix de stabil çalışmıyor sanırım. dns ayarlarınız sürekli açık mı izlerken ya da vpn
Cok zor mu kurulum , sizin de stabil gozukuyorBende böyle Bi koleksiyon yaptım daha stabil daha temiz
Hayır sadece verdiğim linke tıklayın add profile deyin hazır siz sadece sıralamayı ve hangi kataloğu görünüp gürünmeyeceğini seçeceksiniz uygulamadanCok zor mu kurulum , sizin de stabil gozukuyor
yeniden güncel bir kurulum videosu çekilebilir mi acaba?
Hocam şimdi ana ekrana geliyor filmler ve diziler görülüyor ama görselde attıgım gibi bazı başlıkların görseli yok yada içi boş .hala gücelleme alıyormu ? Yoksa bendemi sorun sadece yoksa herkezde mi ?Selamlar,
Uygulama için kendi çapımda bir Collections yaptım umarım beğenirsiniz.
Yüklemek için öncelikle addonsları(Eklentiler) ekleyin.
Sonrasında Tv nuvio uygulamasında Eklentiler-Telefondan Yönet diyerek qr kod ile bağlanın daha sonrasında açılan sayfada Koleksiyonlar-İçe aktar-Dosya kısmından aşağıda verdiğim dosyayı import edin. İşlemler sonrasında en altta Değişiklikleri Kaydet diyerek uygulayın
1. Koleksiyon
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
2. Koleksiyon
3. Koleksiyon
Koleksiyon 3 ekran görüntüleri;
Ekli dosyayı görüntüle 23917
4. Koleksiyon
Bazı film stüdyolarını ekledim. BKM yi de ekledim ama çoğu içerik bulunmuyor. Türkçe bir şeyler eklemek istiyorum aslında ama içeriklerin çoğunu bulmuyor maalesef.
Not: 3. Koleksiyonu kuranlar sadece dosyayı ekleyerek kullanabilir. 3. Kolesiyonu yüklemeyenler oradaki eklentileri kurmalıdır.
Ekli dosyayı görüntüle 24227
Not: İzlemek için kendi eklenti ve ya uzantılarınızı(depolarınızı) kurmalısınız. Benim verdiğim eklentiler sadece katalogtur.
Bunun dısında başka türkçe yani türkiye için collections varmı hocam ?Asıl depo sahibi güncellediği takdirde ve asıl link değişmezse otomatik güncellenir.
Forumda vardı bi kaç tane hocam arama butonu ile arayın bulursunuz muhtemelen.Bunun dısında başka türkçe yani türkiye için collections varmı hocam ?