izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

stremio ile arasında fark var mı nuvio nun

Kurdum hocam, Harika olmuş. Elinize sağlık

Linki açınca çıkan kodlarda onepieceden karakter isimleri yazılı epey, onu anlamadım 😂

Teşekkürler hocam elinize sağlık

Merhabalar,
iki uygulama yok sadece Nuvio uygulamasını indireceksiniz ve otomatik olarak Cinemeta geldiği için sadece izlelan linkini plugin olarak ekleyeceksiniz yeterli
Sayın hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Anladığım kadarı ile stabil bir çalışma için store üzerinden inen değil paylaşılan apk ile nuvio yu indireceğiz ve PLUGİN olarak uzantısı ekleyeceğiz belirttiğiniz kataloğu . Bunu daha önce hiç. Yapmadım.Cinemeta bende zaten mevcut ancak Plugin olarak nasıl ekliyoruz ? Kısaca bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Teşekkürler

Sayın hocam tekrar rahatsız ediyorum kusura bakmayın. Anladığım kadarı ile stabil bir çalışma için store üzerinden inen değil paylaşılan apk ile nuvio yu indireceğiz ve PLUGİN olarak uzantısı ekleyeceğiz belirttiğiniz kataloğu . Bunu daha önce hiç. Yapmadım.Cinemeta bende zaten mevcut ancak Plugin olarak nasıl ekliyoruz ? Kısaca bilgi verebilirseniz memnun olurum.
Teşekkürler
Merhabalar evet google playden inen Nuvio da pluginler bölümü gelmiyor onun için apk indiriyoruz ve indirdigimiz apk de aynı şekilde eklentiler, pluginler ayar menüsünden zaten görürsünüz Pluginleri oraya linki yazmanız yeterli

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 15 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Emeğinize sağlık, paylaşım için teşekkürler.

Law eklentisi gelmiş teşekkür ederim 😁

stremio ile arasında fark var mı nuvio nun
Temel olarak aynı olsa da nuvio daha esnek bir uygulama. Mesela indirme özelliği var. İlk çıktığında hiçbir ayar yapmadan cloudstream eklentilerini de çalıştırıyordu. Stremio daha ağırlıklı debrid tarafında kaldı gibi bir imajı var son zamanlarda. Ayrıca nuvio geliştiricileri fork yapılmasına da izin veriyor. Mesela bende iki ayrı fork var, birinde iptv özelliği var diğerinde cloudstream eklentilerini çalıştırma ve yapay zeka desteği var.

Temel olarak aynı olsa da nuvio daha esnek bir uygulama. Mesela indirme özelliği var. İlk çıktığında hiçbir ayar yapmadan cloudstream eklentilerini de çalıştırıyordu. Stremio daha ağırlıklı debrid tarafında kaldı gibi bir imajı var son zamanlarda. Ayrıca nuvio geliştiricileri fork yapılmasına da izin veriyor. Mesela bende iki ayrı fork var, birinde iptv özelliği var diğerinde cloudstream eklentilerini çalıştırma ve yapay zeka desteği var.
Hocam ilk çıktıgında dediğiniz nuvionun kendi orjinalinde cloudstream eklentileri calıştırıyormuydu ? Cloud enhanced ten bahsetmiyorum . Normal nuvioda bahsediyorum

Nuvio' nun en iyi özelliği ister web ister mobilden kullan hepsinde hesap üzerinde senkronize oluyor. Tek sorun ilk başta çözene kadar geçirilen vakit. Kavradıktan sonrası çok kolay. Çokta zor değil aslında.

En önemli sorun uygulamayı playstore' dan değil apk olarak yükleyin. Githubda var.
Playstoredan ekleyince senkron olmuyor ve plug-in ler yüklenmiyor.

Merhabalar evet google playden inen Nuvio da pluginler bölümü gelmiyor onun için apk indiriyoruz ve indirdigimiz apk de aynı şekilde eklentiler, pluginler ayar menüsünden zaten görürsünüz Pluginleri oraya linki yazmanız yeterli
Üstadım hayırlı akşamlar
İnat ettim bu işi bilginiz ile çözeceğim.

Hem telefonda hem tv den store den yuklediğim nuvioları sildim. Daha sonra apk olarak TV de kurduktan sonra TV ekrana gelen Qr kodu okudum ve TV box de nuvio hesabı başarı ile açıldı. Ancak telefona yüklediğim apk açınca e posta ve şifre giriş bölümü gelmiyor. Bu aşamadan sonra ilerlemek mümkün olmadı. Oysa store dan telefona yüklediğimiz direk eposta ve şifre ile telefonda nuvio ya giriyorduk.
Yorduk vaktinizi aldık kusura bakmayın lütfen

Üstadım hayırlı akşamlar
İnat ettim bu işi bilginiz ile çözeceğim.

Hem telefonda hem tv den store den yuklediğim nuvioları sildim. Daha sonra apk olarak TV de kurduktan sonra TV ekrana gelen Qr kodu okudum ve TV box de nuvio hesabı başarı ile açıldı. Ancak telefona yüklediğim apk açınca e posta ve şifre giriş bölümü gelmiyor. Bu aşamadan sonra ilerlemek mümkün olmadı. Oysa store dan telefona yüklediğimiz direk eposta ve şifre ile telefonda nuvio ya giriyorduk.
Yorduk vaktinizi aldık kusura bakmayın lütfen
Yapabilen bir arkadaşımız da kısaca bilgi verirse çok makbule geçer. Hangi noktada hata yapıyorum çözemedim

Yapabilen bir arkadaşımız da kısaca bilgi verirse çok makbule geçer. Hangi noktada hata yapıyorum çözemedim
Hocam televizyona Nuvio mobile mi yoksa NuvioTV mi kurdunuz?

Teşekkür ederim. Diğer eklentilerle birlikte kullanabiliriz değil mi?

Geri