ayruki
Paylaşımcı
Tesekkürlertamam teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Tesekkürlertamam teşekkürler elinize emeğinize sağlık
Cinemacity diye bir eklenti vardı o da baya iyiydi dublaj içerik için o ne alemde ustaTesekkürler
CevapHadi hayirlisi Turk milleti icin hayirli olsun. Kraptor mu Patr0n mu?![]()
o siteden veri çekmek çok zor hocamCinemacity diye bir eklenti vardı o da baya iyiydi dublaj içerik için o ne alemde usta
tamamdr eyvallaho siteden veri çekmek çok zor hocam
Reis benim keşif eklenti kısmında cloudstream seçeneği yok eklenti yi nasıl ekleyeceğim anlatabilirmisinNuvio Enhanced uygulaması var türk bir arkadaş modifiye edip geliştiriyor cs repolarını da destekliyor ben onu kullanıyorum gayette güzel çalışıyor
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cs reposu olarakmaz az önce sitede paylaşılan aşağıdaki repoyumekledim ve oda gayet güzel çalışıyor
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca iptv özelliğide var
En iyisi ben yeni konu açayım bilmeyen arkadaşlar vardır
Hocam 10 numara plugin olmuş valla ellerine sağlıkKendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
Teşekkürler hocam, iyi seyirlerHocam 10 numara plugin olmuş valla ellerine sağlık
Sorun yok bende gayet iyigörüntü kalitesi bende biraz bulanık gibi sizde nasıl?
Eline sağlık güzel duruyor eklenti isimlerinde law olmaması üzdüKendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
yeni bir kaynak eklersem ismini Law yapacamEline sağlık güzel duruyor eklenti isimlerinde law olmaması üzdü![]()
One Piece animesinden karakterlerBu eklenti isimlerindeki atıfları anlamadım ben, cahilliğime verin. Neyi kaçırıyorum![]()
Şimdi yükledim, çalışıyor. Elinize emeğinize sağlık.Kendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
TeşekkürlerŞimdi yükledim, çalışıyor. Elinize emeğinize sağlık.![]()
Bu linkteki uygulamayı yüklemelisin ustaReis benim keşif eklenti kısmında cloudstream seçeneği yok eklenti yi nasıl ekleyeceğim anlatabilirmisin