10 yıllık Samsung S8 ve Note 8 için 2026 güncellemesi küresel çapta yayınlandı!

isimbulamajim

Paylaşımcı
Puan 61
Çözümler 0
@isimbulamajim
Samsung 10 yıllık S8 ve Note 8 modellerine güncelleme yayınlamıştı. Ancak bu güncelleme ilk başta sadece Verizon operatörü tarafından bazı ülkelerde yayınlanmıştı, şu anda Türkiye'de dahil küresel çapta yayınlandı. Cihazlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
Güncelleme notlarında performans iyleştirmeleri olduğu yazıyor.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Apple fanboylarının mantığına göre Samsung S8 ve Note 8 tam 10 yıl boyunca desteklenmiş oluyor!

Samsung 10 yıllık S8 ve Note 8 modellerine güncelleme yayınlamıştı. Ancak bu güncelleme ilk başta sadece Verizon operatörü tarafından bazı ülkelerde yayınlanmıştı, şu anda Türkiye'de dahil küresel çapta yayınlandı. Cihazlarınızı kontrol etmeyi unutmayın.
Güncelleme notlarında performans iyleştirmeleri olduğu yazıyor.

Apple fanboylarının mantığına göre Samsung S8 ve Note 8 tam 10 yıl boyunca desteklenmiş oluyor!
Dostlar alışverişte görsün. Yoksa Samsung'un 10 yıl boyunca destek verdiği falan yok.

Dostlar alışverişte görsün. Yoksa Samsung'un 10 yıl boyunca destek verdiği falan yok.
Konunun şakası orda. Apple fanboyları 10 yıllık iPhone'lara "hesap makinesi hata düzeltme güncellemesi" gelse bile ayakta alkışlıyor ve Android güncelleme almıyor diyor, o yüzden.

Samsung, J3 2017, J5 2017, J7 2017, J6 vb. cihazlar içinde bazı bölgelerde 2026 güncellemesi yayınlamış!

Ve bu OneUI almayan ve resmi olarak Samsung S7 zamanında çıkmış olan Samsung A3 2017, Samsung A5 2017 ve Samsung A7 2017 cihazlarınada gelmiş.

@ENS Sizi tatmin eder mi?

lineageos her hafta güncelleme veriyor. şuan android 16 sürümü.

eskilerin efsanesi halen güçlü bir telefon

Samsung, J3 2017, J5 2017, J7 2017, J6 vb. cihazlar içinde bazı bölgelerde 2026 güncellemesi yayınlamış!

Ve bu OneUI almayan ve resmi olarak Samsung S7 zamanında çıkmış olan Samsung A3 2017, Samsung A5 2017 ve Samsung A7 2017 cihazlarınada gelmiş.

@ENS Sizi tatmin eder mi?
Valla 2026'da bir güncelleme almadı. Zaten Samsung bu telefona vermeyip J serisine hatta daha önceki çıkan yıllara bile 9 verdi şaka gibi. Şimdi Samsung Music, Samsung Member bile açamıyorsunuz telefonda. Kasıtlı bir iş. telefonun uzun gidebilme olasılığı dahiline yapılmadı sanırım. CR Droid denedim. Yavaş şarj sorunu çözülmedi. Çoğu uygulama markette inmedi ve cihaz sertifikası sorunu çıktı. Lineageos için de resmi olmayan versiyonlar mevcut ama denediğimde çoğu özelliğin gittiğini gösrdüm. Tam çözmek için root lazım. O zaman da rootu gizlemek lazım. O kadar da detayda kaybolmamak ve biraz da güvenlik kaygısıyla stok roma döndüm. Bu sefer de Knox sayacı işledi. Google Chrome bile en son alması gereken güncellemeyi almıyor. Durmadan uygulamalar duruyor. Şahtı şahbaz oldu.

Samsung pişmanlıktır..

Samsung pişmanlıktır..
katılmamakla beraber saygı duyuyorum evet samsung bircok teknolojik konuda ileride olsada bazı konularda sınıfra kalıyor bu yuzden size saygı duyuyorum ama katılmıyorum cunku teknoloji olarak bir cok firmadan baya ilerideler ...

Geri