izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 15 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Elinize sağlık. Paylaşım için teşekkürler.

Emeklerinize sağlık, gayet güzel olmuş. Ben normalde cloudstream kullanıyorum ama onda sadece yüklü eklentiler arasında film seçimi yapabiliyorsunuz, olmayan bir filmi hiç göremiyorsunuz, ilk defa nuvio kullanıyorum ama bunda tmdb altyapısı var galiba, filmi her türlü buluyorsunuz kaynak varsa izleyebiliyorsunuz kaynak yoksa izleyemiyorsunuz bu yönden aslında daha güzel gibi geldi, biraz deneyeceğim bakalım. cinemeta eklentisi nuvio nun resmi eklentisi mi, alternatif daha iyi olan kullanmamız gereken var mıdır yoksa bu tek başına film ve diziler için her türlü yeterli oluyor mu.
Teşekkürler yorum için, Cinemeta resmi bir eklenti değil aslında stremio da ayni eklentiyi kullanıyor. zaten tmdb altyapısı kullandığı için gayet yeterli

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 15 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Hocam emeğinize sağlık teşekkürler gayet güzel çalışıyor 🙏🏻

Çok iyi çalışıyor.

Çok güzel olmuş elinize emeğinize sağlık. cs ve nuvio çağ atlatıyor tv'ye.

nuvio da güzel bir kaynak bulamamıştım, ilaç gibi geldi.

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Arkadaşlar merhaba, bu uygulamayı nasıl çalıştırmam hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.. 2 uygulamayı nasıl bir arada kullanmak lazım

Arkadaşlar merhaba, bu uygulamayı nasıl çalıştırmam hakkında bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı.. 2 uygulamayı nasıl bir arada kullanmak lazım
Nuvio'nun videolu kurulum rehberi forumda mevcut.

Merhabalar,
iki uygulama yok sadece Nuvio uygulamasını indireceksiniz ve otomatik olarak Cinemeta geldiği için sadece izlelan linkini plugin olarak ekleyeceksiniz yeterli

Ekli dosyalar

• 1.png
    1.png
    32.5 KB · Görüntüleme: 45
  • 2.png
    2.png
    135.3 KB · Görüntüleme: 45
bunlar açıldı.... şimdi ne yapmam lazım

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Teşekkürler hocam 🙏 emeğine sağlık,Cepte denedim,Ben de diyorum ki plugin bölümü yok,meğerse googleplayden yüklemişim sildim github'tan yükleyince hepsini yükledim sıkıntı yok çalışıyor hepsi👍
İzleyinlan,indirinlan🤣🤣🤣

Teşekkürler hocam 🙏 emeğine sağlık,Cepte denedim,Ben de diyorum ki plugin bölümü yok,meğerse googleplayden yüklemişim sildim github'tan yükleyince hepsini yükledim sıkıntı yok çalışıyor hepsi👍
İzleyinlan,indirinlan🤣🤣🤣
Rica ederim :)

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Cs içinde türkçe tüm kaynakların olduğu bir eklenti de yapabilirsen süper olur

Cs içinde türkçe tüm kaynakların olduğu bir eklenti de yapabilirsen süper olur
Hocam bir ara geliştiriyordum ama cloudstreami sevemiyorum nedense. Her güncelleme de bir baska bozuluyor gibi hissediyordum. Nuvio daha çok hoşuma gidiyor

konu için teşekkürler

Merhabalar, Plugin olarak eklemeniz lazım eklenti olarak değil. Eğer pluginler gözükmüyorsa büyük ihtimalle google playden indirmişsinizdir
Tamam üstadım teşekkür ederim. Biraz teknik beceri olarak uzağım konuya akşam eve geçince uğraşayım.Takılırsam yazarım durumu Sağolasınız

Nuvio'da filmi buluyorum afiş doğru ama filme giriyorum başka film çıkıyor film ismi videoda doğru isim ama film başka bu sorun neden oluyor

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Emeğinize sağlık çok güzel olmuş

Geri