Android TV için "Tek Tıkla" RAM temizleyici uygulama var mı?

ariturka

Üye
Puan 10
Çözümler 0
@ariturka
Merhaba, Android TV'de arka planı temizlemek için çok pratik bir uygulama arıyorum. Uygulamanın menüsüne girmekle uğraştırmayan, ana ekranda simgesine basar basmaz anında RAM'i sıfırlayıp cihazı rahatlatacak bildiğiniz, çalışan bir uygulama var mıdır? Teşekkürler.

Hiç araştırmamıştım ama arçeliğin böyle bir uygulaması varmış

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Benim kullandığım iki cihaz var içerisinde gelid ama googleplay'de var mı bilmiyorum.

Fast Task Killer Kurup Tv Quick Action Programiyla Tus Atamasi Yapin Kumandaya Tek Tuşa Bastiginizda Temizler

Yapamazssaniz videosu

Yazılımcı olarak söylüyorum. RAM temizleyici programlar kısa cevap aslında işin özü: İşe yaramaz.

Fast Task Killer Kurup Tv Quick Action Programiyla Tus Atamasi Yapin Kumandaya Tek Tuşa Bastiginizda Temizler

Yapamazssaniz videosu

Bu uygulama işe yaramıyor hocam, bu konuda en iyisi aşağıdaki uygulama.

Son Uygulamalar ''RecentsSwitcher'' Kapat/Geçiş Yap. | Forum Sinetech

Uygulamalar arası geçiş desteği ve direk kapatma var, ben kullanıyorum gayet güzel, kurulum adımları konuda var inceleyebilirsiniz.

android tv ve box gibi cihazlarda RAM temizeleme gibi bir uygulamaya gerek yok. android cihazlarin gelistirici ayarlarini aktif edin ve bu ayarlar icinde cihaz ram calismasini sinirlama ayari mevcuttur. bu ayarlardan ram islemci tek eklenti yada hic birini secerseniz cihaz anlik kullandiginiz eklenti calisir. ve yine bu ayarlar bölümünden cihaz ekran ölcegini kapali duruma getirirseniz artik cihaz sürekli cok iyi stabil calisir durumda olur. ve cihaz eletrik kesintilerinde ve ya cihazi eletrik prizinden fisini cekip takarsaniz bahsettigim ram ayarini tekerardan yapmaniz gerekir.

Tv quick actions pro sürümde arkaplan uygulamalarını kapat özelliği var. Ben geri tuşuna basılı tutunca yapacak şekilde ayarladım çok pratik oluyor.

Bu uygulama işe yaramıyor hocam, bu konuda en iyisi aşağıdaki uygulama.

Son Uygulamalar ''RecentsSwitcher'' Kapat/Geçiş Yap. | Forum Sinetech

Uygulamalar arası geçiş desteği ve direk kapatma var, ben kullanıyorum gayet güzel, kurulum adımları konuda var inceleyebilirsiniz.
Tv quick actions pro sürümde arkaplan uygulamalarını kapat özelliği var. Ben geri tuşuna basılı tutunca yapacak şekilde ayarladım çok pratik oluyor.
İse yariyor

pro sürüm varmı

pro sürüm varmı
Çalışmıyor hocam apklar maalesef ben ücretli aldım çok para değil sonuna kadar hakediyor parasını. Ayrıca tv, projeksiyon vb. ne kadar cihazın varsa aynı maille giriş yaptığın sürece kullanabilirsin.

Merhaba, Android TV'de arka planı temizlemek için çok pratik bir uygulama arıyorum. Uygulamanın menüsüne girmekle uğraştırmayan, ana ekranda simgesine basar basmaz anında RAM'i sıfırlayıp cihazı rahatlatacak bildiğiniz, çalışan bir uygulama var mıdır? Teşekkürler.

Çalışmıyor hocam apklar maalesef ben ücretli aldım çok para değil sonuna kadar hakediyor parasını. Ayrıca tv, projeksiyon vb. ne kadar cihazın varsa aynı maille giriş yaptığın sürece kullanabilirsin.
Hocam tam anlamadım dediğinizi ama launcher değil bu uygulama kumanda tuşlarına kısayol atıyorsunuz. Adb komutları da atayabiliyorsunuz. Örneğin adb kullanarak arkaplan uygulamalarını kapatan özelliği her hangi bir tuşa atayabilirsiniz. Programa erişilebilirlik gibi izinler verdiğiniz için arkaplanda sürekli açık kalır bir problem olmaz. Sadece android 13+ tvlerde hata ayıklama portu sürekli değişiyor bu yüzden elektrik kesildiğinde tekrar kablosuz hata ayıklama vb süreçleri ayarlamanız gerekiyor. Ama android 13ten önceki sürümlerde bir kere ayarlayıp stabil kullanabiliyorsunuz

bu programla nasıl yapıldığını anlatma şansın varmı görsel olarak ..memnun oluruz

merhaba link açılmıyor bakabilir misiniz
RAM Temizleyicilerinin Gereksiz Olmasının Nedenleri
    • Android tasarımı: Modern Android TV sistemleri, kaynaklar azaldığında arka planda çalışan uygulamaları dondurur ve belleği otomatik olarak geri kazanır.
    • Faydadan çok zarar: Üçüncü taraf görev sonlandırıcılar genellikle arka planda sürekli çalışarak ekstra pil, işlemci ve RAM tüketir ve kapalı uygulamaların hemen yeniden başlatılmasına neden olur.
    • Dahili araçlar: TV'nizi yeniden başlatmak veya sistem ayarları üzerinden tek tek uygulama önbelleklerini manuel olarak temizlemek, indirilen temizleyici uygulamalardan daha iyi sonuç verir. [
      ,
      ]

Uygulama Kullanmadan Android TV'nizi Nasıl Hızlandırabilirsiniz?
    • Televizyonu yeniden başlatın: Etkin belleği temizlemek ve donmuş arka plan işlemlerini durdurmak için televizyonunuzun fişini 30 saniye süreyle çekin veya sistem menüsünden yeniden başlatın.
    • Uygulama önbelleklerini manuel olarak temizleme:
      1. Televizyonunuzun ana ekranından Ayarlar'a gidin .
      2. Uygulamalar'ı seçin , ardından Tüm uygulamaları görüntüle'yi seçin .
      3. Yavaş çalışan bir uygulamayı seçin ve Önbelleği temizle seçeneğini belirleyin . [
        ]
    • Kullanılmayan Uygulamaları Kaldır: Dahili depolama alanını boşaltarak, dolu bir sürücüden kaynaklanan sistem yavaşlamalarını önler.
    • Arka Plan İşlemlerini Sınırla: Ciddi bir gecikme fark ederseniz, Geliştirici Seçeneklerine (etkinleştirilmişse) gidin ve arka plan işlemlerini sınırlayın.

bilgi için sağoalsın işime yaradı

Geri