izlelan - Türkçe Nuvio Plugini

Sonunda konuya bulabildim, emeklerinize sağlık bende sorunsuz çalışan tek eklenti bu nuvioda.
Teşekkürler

Teşekkürler hocam yorum için, iyi seyirler.
Hocam bir soru sormak istiyorum bazı eklentilerde kendiliğinden katalogda geliyor örneğin Sinewix o eklentideki sadece kaynağı alıp katalogu iptal etmek mi bir yöntem yok mu acaaba ? Birde Kaptains Mega Catalogu kuruyorum içine girdiğimde siyah ekran boş çıkıyor bir türlü çözemedim şu anasayfa düzenini.

Siz bu konuda bilgili olabileceğiniz için sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.

Hocam bir soru sormak istiyorum bazı eklentilerde kendiliğinden katalogda geliyor örneğin Sinewix o eklentideki sadece kaynağı alıp katalogu iptal etmek mi bir yöntem yok mu acaaba ? Birde Kaptains Mega Catalogu kuruyorum içine girdiğimde siyah ekran boş çıkıyor bir türlü çözemedim şu anasayfa düzenini.

Siz bu konuda bilgili olabileceğiniz için sormak istedim. Tekrardan teşekkürler.
Hocam daha önce hiç cinemeta dışında katalog kullanmadım o yüzden cevap veremiyorum. Cinemeta zaten bilgileri TMDB'den aldığı başlı başına yeterli bir katalog. O yüzden başka kataloğa hiç gerek duymadım

Hocam daha önce hiç cinemeta dışında katalog kullanmadım o yüzden cevap veremiyorum. Cinemeta zaten bilgileri TMDB'den aldığı başlı başına yeterli bir katalog. O yüzden başka kataloğa hiç gerek duymadım
Teşekkürler

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 15 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
güzel çalışıyor hocam inşallah sağlıklı ve uzun ömürlü olur teşekkürler emekleriniz için

Tv Box ta Nuvio media kullanmak için Apk dosyasını nereden indiriyorsunuz ?

Paylaşım için teşekkürler. Hepimizin böyle bir plugine ihtiyacı vardı.

selamlar, bende hiçbir sonuç gelmiyor evet 15 farklı yerden taradığını görebiliyorum ama yayın bulunamadı diyor örneğin game of thrones da dahi.

selamlar, bende hiçbir sonuç gelmiyor evet 15 farklı yerden taradığını görebiliyorum ama yayın bulunamadı diyor örneğin game of thrones da dahi.
Selamlar hocam, internet sağlayıcısı ile alakalı bir durum olabilir. mobil veri veya wifi hangisindeyseniz değiştirip deneyebilir misiniz

Merhabalar,

Nuvio uygulaması için, Nuvio içinde gelen default katalog olan Cinemeta kataloğu ile çalışan bir plugin geliştirdim.

Ekstra olarak hiç bir ayar yapmanıza, katalog eklentileri indirmenize gerek yok. Cinemeta kataloğundan istediğiniz içeriğe tıklayıp 15 farklı kaynak içinde tarama yapar ve bulduklarını listeler.

Videonun kendi içinde gelen altyazılar sayesinde altyazı bulma derdi ortadan kalkar.

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Elleriniz dert görmesin. Deneyip kontrol ediyorum. Teşekkürler

Merhabalar,

Kurulum Bağlantıları:

İyi seyirler.
Merhaba
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Cinemate bende mevcutdu. İlk satırdaki bağlantı adresini eklentiler satırınayuklemek istediğimde manifesto dosyada ID no eksik mesajı veriyor. Uzantı yukşenmedi maalesef

Merhaba
Öncelikle emekleriniz için teşekkürler. Cinemate bende mevcutdu. İlk satırdaki bağlantı adresini eklentiler satırınayuklemek istediğimde manifesto dosyada ID no eksik mesajı veriyor. Uzantı yukşenmedi maalesef
Merhabalar, Plugin olarak eklemeniz lazım eklenti olarak değil. Eğer pluginler gözükmüyorsa büyük ihtimalle google playden indirmişsinizdir

teşekkürler

Harika olmuş, ellerine sağlık

Teşekkürler yorumlarınız için

Emeklerinize sağlık, gayet güzel olmuş. Ben normalde cloudstream kullanıyorum ama onda sadece yüklü eklentiler arasında film seçimi yapabiliyorsunuz, olmayan bir filmi hiç göremiyorsunuz, ilk defa nuvio kullanıyorum ama bunda tmdb altyapısı var galiba, filmi her türlü buluyorsunuz kaynak varsa izleyebiliyorsunuz kaynak yoksa izleyemiyorsunuz bu yönden aslında daha güzel gibi geldi, biraz deneyeceğim bakalım. cinemeta eklentisi nuvio nun resmi eklentisi mi, alternatif daha iyi olan kullanmamız gereken var mıdır yoksa bu tek başına film ve diziler için her türlü yeterli oluyor mu.

Konuyu okuyanlar
0 dk

Geri