Telegram grubu açılsa güzel olmazmı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan V58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

V58

Paylaşımcı
Puan 21
Çözümler 0
@V58
Herşey yasaklandı, millet uygulama bulamıyor site sahibi abimizde eskisi gibi video çekmiyor bildiğim kadarıyla çünkü adamı soğuttular, uygulamalar teker teker gidiyor alternatif bulamıyoruz telegram grubu açılsada bilen bildiğini atsa olmazmı kapandıkça yenisine geçeriz ama en azından insanlara yardımcı oluruz. Eğer uygun görülürse ben açıyım herkes gelsin bildiği sağlam uygulamaları atsın, yardımcı olalım birbirimize.

Merhaba,
Çoğu uygulama drive adresinde mevcut. Orada bulamadıklarınızı forumdan rahatlıkla bulabilir veya istekte bulunabilirsiniz. Sinetech videoları neredeyse her gün yayınlanmaya devam ediyor. Telegram grubu açmayacağımızı daha önce defalarca yazdık, sözümüzün arkasındayız.
İyi forumlar

Herşey yasaklandı, millet uygulama bulamıyor site sahibi abimizde eskisi gibi video çekmiyor bildiğim kadarıyla çünkü adamı soğuttular, uygulamalar teker teker gidiyor alternatif bulamıyoruz telegram grubu açılsada bilen bildiğini atsa olmazmı kapandıkça yenisine geçeriz ama en azından insanlara yardımcı oluruz. Eğer uygun görülürse ben açıyım herkes gelsin bildiği sağlam uygulamaları atsın, yardımcı olalım birbirimize.
Nasıl bir uygulama arıyorsunuz anlamıyorum? Forumda her türlü uygulama var zaten.

Telegram kullanmamanızı öneririm.uzak durun.

Telegram Grubu acilirsa bu forumun ne anlamı kalır.

Bir sebebi var mı hocam?
Çok spesifik bir nedeni yoktur bence, yıllardır kullanırım bir zararını görmedim, çoğu uygulamayı oradan takip ediyorum güncellemeleri yada kapanışları, en canlı kaynak orası şimdilik, kullanmayanlara saygı duyarım ;)

burada defalarca acan arkadaşlar oldu hatta yeni formlar bile acıldı ama bir saat bile dolmadan kapatıldı ayrıca telegram acılsa buranın ne anlamı kalır kaldıki halde hazırda zaten bir sürü telegram grupları var oralardan aradığın uygulamarara ulaşa bilirsin burada zaten legal yayınlar yapan uygulamalara veya linklere yer veriliyor malum kanallı uygulamalar arıyorsan biraz zor burada onlara fazla yer verilmiyor

Burda telegrama gerek forumumuz yeterince bize fazlasıyla yeter aradığın herşey var tecrübeli ustalarımız daha ne olsun😀

Malum kanalları izlemek için uygulama bakmak istiyorum onları atan artık yok o yüzden dedim

Mesela şuanda malum kanalları izlemek için hangi uygulamalar var

Forumu biraz araştırın cloudstream nuvio gibi içerikleri kontrol edin istediğiniz herseyi bulabilirsiniz.

Geri