Yardım: Google tv yazma sorunu

sainkaplana

Paylaşımcı
Puan 10
Çözümler 0
@sainkaplana
yeni mi box aldım, önceden mistick kullanıyordum. Google TV uygulamasından yazı girdiğimde TV ekraninda otomatik çıkıyordu şimdi yeni cihazımda yapamıyorum yardım eder misiniz

yeni mi box aldım, önceden mistick kullanıyordum. Google TV uygulamasından yazı girdiğimde TV ekraninda otomatik çıkıyordu şimdi yeni cihazımda yapamıyorum yardım eder misiniz
Anlamadım ki uygulama falan ararkenmi çıkmıyo. Nereye yazı yazıyon

Oyla 0
mesela YouTube'da arama yapacağım veya link kopyalayacağım telefondan Google TV uygulamasına giriyordum oraya metni veya linki kopyalıyordum televizyonun ekranında çıkıyordu şimdi olmuyor

Oyla 0
mesela YouTube'da arama yapacağım veya link kopyalayacağım telefondan Google TV uygulamasına giriyordum oraya metni veya linki kopyalıyordum televizyonun ekranında çıkıyordu şimdi olmuyor
Google home kur önce Xiaomi boxa kurdunmu. Yada güncelle işte .

Oyla 0
kurmadım , bi bakayim

Oyla 0
kurmadım , bi bakayim
Ya belki gerekmiyodur benim Tv'de var otomatik ondan dedim. Aynı ağda olcak TV box ile telefon.gerçi benim Google TV kendisi. Ama farketmez herhalde. Telefonda görüyon TV yi .O çok önemli. Uzaktan kumandayı aç yada ekranını yayınla var. Uzaktan kumandayı aç diyeceksin.

Oyla 0
Ayarlar > Cihaz Tercihleri (veya Sistem) > Klavye bölümüne giren.Varsayılan klavyenin Gboard olarak seçili olduğundan emin olun. Google Play Store'a girip profilinizden "Uygulamaları Yönet" deyin ve Gboard uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin, varsa güncelleyin.

Oyla 0
Ya belki gerekmiyodur benim Tv'de var otomatik ondan dedim. Aynı ağda olcak TV box ile telefon.gerçi benim Google TV kendisi. Ama farketmez herhalde. Telefonda görüyon TV yi .O çok önemli. Uzaktan kumandayı aç yada ekranını yayınla var. Uzaktan kumandayı aç diyeceksin.
Ya üstad hiç kullanmadım ama akşam akşam gaza geldim denedim olmadı tv'yi görmüyor yansıt dediğim zaman yansıtıyor TV lg box dreamstar nova 2 android 14 sanırım ancak tel wifi ile bağlı olmasına rağmen box kablo ile bağlı acaba ondan mı kaynaklı

Oyla 0
Ya üstad hiç kullanmadım ama akşam akşam gaza geldim denedim olmadı tv'yi görmüyor yansıt dediğim zaman yansıtıyor TV lg box dreamstar nova 2 android 14 sanırım ancak tel wifi ile bağlı olmasına rağmen box kablo ile bağlı acaba ondan mı kaynaklı
Ben bunu yükliyeli baya oldu unuttum ne yaptığımı. Şimdi sildim uygulamayı hatırlamak için. Yeniden kurdum mail adresi istedi konum falan izin vermedim. Açıldı otomatik yine benim TV karşımda yansıtmada yapabiliyorum kumanda olarakta kullanabiliyorum. Yok ya biri wi-fi biri kablo ile alakası yoktur.benim ikiside wi-fi ile bağlı. yalnız 2.4 GHz ve 5g GHz olayları varsa ona dikkat et. Bende 5 ghz de bağlı hem tel hem TV. Yani atıyorum TV box 2.4 iken telefon 5 ghz de olmasın. Ozaman belki sorun olur.

Şimdi bişey dikkatimiçekti. Odaya ekle olayı varya. Orada cihazı oturma odası yapıtın mesela. Ozaman geliyo uzaktan kumanda olayı. Çünki az önce oturma odasından kaldırdım cihazı kayboldu. Tekrar ekleyince uzaktan kumanda özelliği aktif oldu

Son düzenleme:
Oyla 0
Tamadır onu bir deneyeyim hocam sağolasın haber veririm

Oyla 0
Oyla 0
Tamadır onu bir deneyeyim hocam sağolasın haber veririm
Durum nedir . Benimkisi sadece sizlere yardımcı olabilmek adına deneme yanılma ile hedef odaklı. Bende böyle oldu diye herkeste olacak diyemem. Konunun uzmanı değilim. Basit kullanıcıyım. 🤭

Oyla 0
Oyla 0
Durum nedir . Benimkisi sadece sizlere yardımcı olabilmek adına deneme yanılma ile hedef odaklı. Bende böyle oldu diye herkeste olacak diyemem. Konunun uzmanı değilim. Basit kullanıcıyım. 🤭
Hocam selam şimdi deneyebildim
Kumandayı buluyorum aç dediğim zaman bulunmadı diyor biraz kurcaladım sanırım benim sıkıntım google izinleri ile ilgili onlara bir bakmam lazım.
İlgi ve yardımların için teşekkür ederim.

Ekli dosyalar

• 7858f1fd-55f1-4a2f-95f6-5f8e763b95bd.jpg
    7858f1fd-55f1-4a2f-95f6-5f8e763b95bd.jpg
    55.4 KB · Görüntüleme: 1
Oyla 0
Hocam selam şimdi deneyebildim
Kumandayı buluyorum aç dediğim zaman bulunmadı diyor biraz kurcaladım sanırım benim sıkıntım google izinleri ile ilgili onlara bir bakmam lazım.
İlgi ve yardımların için teşekkür ederim.
Valla bilmiyomki şu 7 defa tıklayıp geliştirici özellikleri var ama bunun onunla alakası olacağını hiç sanmıyorum. Google kendi uygulaması seni sıkıştıracağını hiç sanmıyorum. Uygulamayı biraz kurcala. Ne diyim bilemiyomki bende çalışıyo. 🤭

Oyla 0
Hocam ben de iki farklı Google hesabı var o yüzden oldu galiba ikisini de kullanıyorum o yüzden geri cevap vermedim şimdi yeni mesajınızı gördüm

Oyla 0
Tv deki Google TV uygulaması sürümü ile telefondaki aynı olmalı ve aynı ağa bağlı olmalı. Genelde telefon ve tv markette zaman farkı oluyor güncelleme ile alakalı. O zaman sorunu yaşıyorum. Telefon güncelliyor mesela. TV'deki markette daha vermemiş oluyor. İki gün sonra Tv Setup ve Google Tv 'yi Tv market verince düzeliyor.

Oyla 0

Geri