Saygıdeğer forum kullanıcıları ve yöneticileri ben GolgeTv yapımcısıyım son zamanlarda baya bi spekülasyon vede tatsız olaylar yaşanıyor. Foruma kayıt olmamın nedeni. Aleyhimize yapılan tavır muhabbet ve spekülasyonlardır. Uygulamamız yılardır yayın hayatına devam etmekteydi. Uygulamamız sinetecten önce by gencer gurubu zamanından beri aktif ve bilinen bir uygulamadır. Sinetech dostumuz tarafından da bir kaç kez ricamız dahilinde tanıtımı yapıldı ve de çok büyük katkıları oldu bizlere. Ama ne yazıkki aynı zamanda hep saldırılarada maruz kaldık. Kimi zaman uygulama günde 3 kez tib yediği olmuştur. Uygulamaya erişim bu yüzden hep kesilmiştir bende üyeler mağdur olmasınlar diye sadece güncellemeyi telegram kanalında paylaşmaya karar verdim bu sayede uzun bir süre uygulamanın engellenmesinin önüne geçebildim ama bu seferde uygulamayı modlatanlar ve ya modlayanlar oldu. Modcuların uygulamayı kendileri kullanmasına zaten bişey dediğimiz yoktu zaten buna hiç bir şekilde engel olamayız ama bildiğimiz sevdiğimiz saydığımız guruplarda forumlarda paylaşılması bizi iyice üzmüştür. Belki bazen anlık sinirle hakaret ettiğimde olmuştur. Ama bu sinir uçlarımızla oynandığı için olmuştur. Ve malesefki artık kavgayla gürültüyle bir yere varılmayacağını görmüş olduk vede artık kendi kabuğumuza çekilmenin vakti gelmiştir. Uygulamayı artık sadece kendi çevremle eş dost ahbap ve sevdiğimiz değer verdiğimiz güvendiğimiz insanlarla tek paylaşılacaktır. Sağlıcakla kalın.