Çoktan açıldı hocam, kapanacak hattaSezon açıldımı![]()
Çoktan açıldı hocam, kapanacak hattaSezon açıldımı![]()
Ekibi topla Yeşil Çimen yapalımÇoktan açıldı hocam, kapanacak hatta![]()
@Kargo1975 hocamdan haber bekliyorum, organizatörümüz oEkibi topla Yeşil Çimen yapalım![]()
@Kargo1975 hocamdan haber bekliyorum, organizatörümüz o
İşin şakası bir yana umarım ciddi bir sıkıntısı yoktur, yokluğu hemen fark ediliyor hocamın.
Doktora gerek yok, polise haber verirler. Farklı mahsul ekimlerimizde olurDoktoruda arayın ambience ile gelsin![]()
Doktora gerek yok, polise haber verirler. Farklı mahsul ekimlerimizde olur
Az kaldı yakında çatılar üzerinde keskin nişancılar bekleyecek, sigara içenler için![]()
Kaçakçılık artar. Görünürlüğün azaltılması olumlu bir adım. Sigara zararlı, kabul. Ama en az sigara kadar zararlı o kadar çok şey var ki, satılan. Her taraf pestisit, yapay şeker, AB de yasaklı katkılar. Sürekli açıklanan tağşiş listeleri. Bakın Fransa'da markette Nescafe krema ürünü bulamazsınız. Yasak!Kurallara uycaklarını sanmıyorum, hem sigarayı alan bölge olarak yasaklancağana Sigara satışına yasak koysalar ya hadi göreyim devleti, hükümeti
Herkese Selamlar,Kolay Gelsin,İyi Forumlar.@Kargo1975 hocamdan haber bekliyorum, organizatörümüz o
İşin şakası bir yana umarım ciddi bir sıkıntısı yoktur, yokluğu hemen fark ediliyor hocamın.
Herkese Selamlar,Kolay Gelsin,İyi Forumlar.
Allaha Şükür İyiyim @Massacre47 Kardeşim.
İşlerimin Yoğunluğundan Fırsat Bulamaz Oldum Bu Aralar.
Nasılsınız?Umarım Herkes İyidir,Bir Sorun Yoktur.
Herkese Hayırlı Cumalar Dilerim.