Reklamsız Spotify Tavsiye İsteği

byheader

Paylaşımcı
Puan 40
Çözümler 0
@byheader
Android telefonlarda ve box cihazlarda kullanabileceğimiz reklamsız spotify önerileri var mıdır ?

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

denedim fakat hiç hoşuma gitmedi.

Hepsi Youtube'dan çekiyor sesleri. ArchiveTune son zamanlarda kullandığım en stabil olanı. Spotify'a bağlanıp listelerinizi ve onun önerilerini görmek isterseniz Meld de deneyebilirsiniz.

Hepsi Youtube'dan çekiyor sesleri. ArchiveTune son zamanlarda kullandığım en stabil olanı. Spotify'a bağlanıp listelerinizi ve onun önerilerini görmek isterseniz Meld de deneyebilirsiniz.
teşekkürler

bu doğrudan webview client spottoblock tarzı reklam engelleme listesi eklemişler o şekilde çalışıyor anladığım kadarıyla

bunlarıda bir deneyeceğim teşekkkürler:

Youtube veritabanını kullanan metrolist çok iyi uygulama, çevrimdışı dinleme de çalışıyor.

AndroidTv kumanda desteği en iyi olan hangisi hocam test ettiğinizde inceleme yaparsanız çok mutlu oluruz. Tvye bir tane indirmek istiyorum. @byheader

En iyi ses kalitesi sunan SpotiFlac idi ama en son indirmede hatalar veriyordu. Github üzerinden bir deneyin. Çalışıyorsa bence en iyisi o.

Hem Metrolist'te party seçeneği de var. Oda oluşturup diğer telefonları da dahil ederek aynı şarkıları aynı anda dinleme özelliği var.

Metrolist ve monochrome tavsiye ederim. Şimdiye dek en sorunsuz çalışan uygulamalar bunlar.

Sağolun herkes bireyler tavsiye etmiş ama hangisi hangisinin linki kimse açıklamamış nereden neyi indirecez

masaüstü için dinleme uygulamaları neler bir çoğu mobil için galiba bulmadım.

masaüstü için dinleme uygulamaları neler bir çoğu mobil için galiba bulmadım.
Masaüstünde kendiniz reklamları engelleyebilirsiniz spotify masaüstü uygulamasında;

Güncel Spotify Linki:

Daha sonra arama kısmına powershell yazın yönetici olarak çalıştırın, şu kodu yapıştırıp çalıştırın. Spotifyde artık reklamlar çıkmaz. Ve orjinal spotifyi kullanabilirsiniz.

Kod:
Kod içindeki içeriği görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

GITHUB REPO LİNKİ:

Geri