Nuvio Videolu Kurulum Anlatım Rehberi Ve Uygulamaya Ait Detaylı Bilgiler

Torbox kullanmadıktan sonra bu Nuvio app' in çokta bir anlamı yok gibi. Cloudstream cs-kraptor tarzı sağlam bir addon/plugin bulamadım. Piratebay/Torrentio varda onlarda yavaş kalıyor haliyle. Bu tarz bir eklenti bilen varsa çok iyi olur aslında.

Birkaç gündür herhangi bir şey izlerken çok takılıyor. Sorun sadece bende mi yoksa sizde de oluyor mu merak ediyorum.

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

merhaba

yeniden güncel bir kurulum videosu çekilebilir mi acaba?

merhaba

yeniden güncel bir kurulum videosu çekilebilir mi acaba?
Merhabalar, maalesef güncel bir kurulum videosu gerektirecek durum olduğunu düşünmüyorum. Takıldığınız bir nokta varsa DM'den iletişime geçebiliriz. Saygılarımla, teşekkürler.

Videonun 5.45 dakikasındaki Captains Mega Collection bende çıkmadı, ben mi bulamadım acaba daha farklı şeyler çıktı bende

Aynı koleksiyon kaldırılmış sanırsam.
Geliştiriciyi Reddit'te takip ediyordum da kendisi biraz daha profesyonel hale getirmek için kendi kurulum uygulamasına yoğunlaşıyor. Sürekli güncelleme yapıyor, belki sürüm farklılığından olabilir

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Bu şekilde parça parça hala yayında. Aktörler, yıllar, türler gibi. Ama tam hali github hesabından yükleniyor. Ben oradan yükledim sorunsuz şekilde.

Güzel bir nuvio plugin buldum . plugin adı izlelan .Türkce dublaj ve altyazı film , dizi izlemeye olanak sağlıyor . Forumda ayruki adlı kişi yapmış . Güzel eklenti ben beğendim . Sorunsuz açıyor .

Plugin link :
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Kullanan olursa yapımcıya destek olsun .

İşkencenin yeni adı nuvio...
Kurması ve yüklemenin artı eklenti kurmanın daha zor ve kafa ütüleyici bir uygulama yok sanırım.

Merhaba nuvio orijinal sitesinden televizyonuma uygun olanı yükledim ancak kullanıcı adı ve şifre girdikten sonra kumanda ile hareket ettiremiyorum aşağıyı inmiyor aramayı zar zor yapıyorum yardımcı olabilir misiniz

Bir sorum olacak cihazlara ayrı hesaplar kurmuşum,birinde olan eklenti ve pluginler diğerinde yok bunları nasıl indiririm veya birleştiririm,tek tek bulup mu eklemek lazım

Arkadaşlar buradaki anlatıma göre kurulumu yaptım hem yerli hem yabancı birçok kaynakta oynatma hatası veriyor sebebi nedir nasıl açabiliriz önbelliğe alınıyor diyor sonra sarı bir ekran oynatma hatası diyor ya da başka kaynaklar var mı ekleyebileceğimiz

Geri