Nuvio da hangi collectionsu kullanıyorsunuzNuvio görselliği ile bende 1 numara
2 ye de cs yi alırım
wuplay 2 ay önce yükledim ama vestel android tv kaldıramadı,takıldı kaldı ana ekranda,ben de silmiştimHenüz çok kullanan yok sanırım ama, wuplay son güncellemeler ile birlikte nuviounun çok ötesine geçti bence. Stremio, nuvio, CS, kodi, strmr, debrfy gibi tüm media uygulamalarını denedim. Hepsi de kurulu sistemimde ama wuplay epey ileri düzeyde bence.
O dediğin plugini nasıl bulabilirim . O ve bildiğin diğer türkçe dublaj pluginleri varsa yazarmısın ?Nuvio veBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.plugini
Link:O dediğin plugini nasıl bulabilirim . O ve bildiğin diğer türkçe dublaj pluginleri varsa yazarmısın ?
Teşekkürler hocam . Eklentiyi sen yaptıysan eline sağlık sorunsuz bütün dizi ve filmleri açıyor çok beğendim . Mükemmel olmuş. Başka bildiğin varmı ?Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
yok hocam sadece bunu biliyom bunu da ben yaptım zatenTeşekkürler hocam . Başka bildiğin varmı ,?
Wuplay e nerden ulasabilirim ?Henüz çok kullanan yok sanırım ama, wuplay son güncellemeler ile birlikte nuviounun çok ötesine geçti bence. Stremio, nuvio, CS, kodi, strmr, debrfy gibi tüm media uygulamalarını denedim. Hepsi de kurulu sistemimde ama wuplay epey ileri düzeyde bence.
Eline sağlık . İnsAllah bırakmazsın geliştirmeyi . Beğendimyok hocam sadece bunu biliyom bunu da ben yaptım zaten