Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir ?

Film izlemek için en beğendiğiniz uygulama hangisidir

• Cloudstream

Oy: 55 65.5%
  • Streamflix

Oy: 1 1.2%
  • Nuvio Media

Oy: 19 22.6%
  • Kodi

Oy: 0 0.0%
  • Diğer

Oy: 9 10.7%

• Kullanılan toplam oy
    84
Nuvio şekil olarak en iyisi ama randıman yok ya stabil çalışan Türkçe eklenti sayısı çok az. Filme diziye tıklıyorsun bambaşka içerikler açılıyor

Kesinlikle cloudstream 👍🏻

Tabiki cloudstream

Nuvio'yu çok seviyorum ama Türkçe dublaj sıkıntısı var. İşim gereği gözüm genellikle bilgisayarda olduğu için altyazı izleyemiyorum. Bu yüzden Cloudstream fanı oldum.

Bu işin artık gerçekten suyu çıkmaya başladı her film dizi ayrı platformda takip etmesi okadar zor ki.. İnsanları mecburen kaçak izleye teşvik ediyor.. her filmi diziyi izlemeye kalkıp üye olsam bir ton para verilmiş oluyoruz

Watchbuddy bir denenebilir

Stremio yu torbox debrid ile kullanıyorum. Cloudstream ve Nuvio da ara sıra kullanıyorum.

havalar çok sıcak yutubdan bakıyorum arada 😁

Çoklu seçim olması lazım 😂
Cloudstream ve nuvio ve bazen kodi(sırf manitux eklentisi için yoksa güncellenmeyen bir uygulama)

Henüz çok kullanan yok sanırım ama, wuplay son güncellemeler ile birlikte nuviounun çok ötesine geçti bence. Stremio, nuvio, CS, kodi, strmr, debrfy gibi tüm media uygulamalarını denedim. Hepsi de kurulu sistemimde ama wuplay epey ileri düzeyde bence.

Henüz çok kullanan yok sanırım ama, wuplay son güncellemeler ile birlikte nuviounun çok ötesine geçti bence. Stremio, nuvio, CS, kodi, strmr, debrfy gibi tüm media uygulamalarını denedim. Hepsi de kurulu sistemimde ama wuplay epey ileri düzeyde bence.
wuplay 2 ay önce yükledim ama vestel android tv kaldıramadı,takıldı kaldı ana ekranda,ben de silmiştim

en iyisi cloudstream çok kolay

Wuplay e nerden ulasabilirim ?

Geri