Tv için haırlanmış appstore uygulamasında beklentileriniz nelerdir ?

hocam uygulamalar kısmında indirmede seçenekler çıkacak o şekilde tv ye uygun indirilebilecek. aynı uygulamayı ayrı ayrı paylaşmıycaz yani tek paylaşım altında tüm cihaz türleri ve mimarileri armv7a arm64 v8a hepsi bir paylaşım altında olacak kişi seçimine göre indirecek.
Beklediğim haber.Teşekkürler.🧿💫👍

hepsi var hocam merak etme. aklınıza gelmeyenlerin bin fazlası var hatta. sadece dediğim gibi sınav sürecindeyim zaten ara ara işlem yapıyorum. uygulama herşeyi bitti sadece yeni arayüze geçişi vs tamamlamam gerek. vakit buldukca onuda tamamlıycam. hatta istek olursa ekitap repom var onuda bağlayabilirim ayrıyeten E-Kitap diye sayfa da eklerim bakalım istek olursa o da.
Bekliyorum hocam inşallah kısa sürede yayınlarsanız

Paylaşımlar için elinize emeğinize sağık

arkadaşlar test için apk mı paylaşayım sayılı kişiler ile yoksa paylaşıma açıp herkesin denemesine mi sunayım ?

markette aradığımız herşey olacakmı, şeker, kola, soda? hocam uğraş veriyorsun takdire şayan.başarılar kolay gele.

arkadaşlar test için apk mı paylaşayım sayılı kişiler ile yoksa paylaşıma açıp herkesin denemesine mi sunayım ?
Bence bir beta apk paylaşın hem performans sorunlarını öğrenmiş olursunuz hemde buradakiler sorunlarını yazar herkesin denemesi daha doğru

markette aradığımız herşey olacakmı, şeker, kola, soda? hocam uğraş veriyorsun takdire şayan.başarılar kolay gele.
içerik olarak bütün herşeyi yığmadım daha içine. zamanla içinde çoğalıcak ve sadece ben değil kullanıcıalrda yükleme yapmalı. zaten bu uygulamanın amacı herşeyi ben yüklemiyim üzerimde olmasın herşey uğraşmiyayım diye tasarlandı.

Açık test, kapalı testten daha iyi olur hocam. Birimizin görmediğini diğeri görebilir. Zaten ilk aşamada çok da kalabalık olmayacağız muhtemelen.

Sınırlama olmasın , herkes kullansın eksik fazla yazsın katkıda bulunsun daha çabuk gelişir , zaten çok fazla değiliz ;)

Sorun bildir seçeneği düşünülmüştür, uygulama içi

bekliyoruz hocam emeğinize sağlık hayırlı işler

evet arkadaşalr uygulamayı paylaşıma açtım forumda yeni yazı ekleyerek. evet sorun bildir kısmı var destek talepleri kısmından genel sorunlar bildirilebiliyor loglarda gönderilebiliyor.

evet arkadaşalr uygulamayı paylaşıma açtım forumda yeni yazı ekleyerek. evet sorun bildir kısmı var destek talepleri kısmından genel sorunlar bildirilebiliyor loglarda gönderilebiliyor.
Merhaba Hocam
bir konuyu haddim olmayarak uyarayım yanılmıyorsam KPSS 06/09/2026 tarihinde yani yaklaşık 15 gün kaldı o zamana kadar ders çalışmaya zaman ayırsan burada ki dostlar gönül rahatlığı ile bekler seni ve programı zaten çok güzel destek verdin gene verirsin. Aradan şu sınavı ver kurtul bari.
Şimdiden başarılar.

Merhaba Hocam
bir konuyu haddim olmayarak uyarayım yanılmıyorsam KPSS 06/09/2026 tarihinde yani yaklaşık 15 gün kaldı o zamana kadar ders çalışmaya zaman ayırsan burada ki dostlar gönül rahatlığı ile bekler seni ve programı zaten çok güzel destek verdin gene verirsin. Aradan şu sınavı ver kurtul bari.
Şimdiden başarılar.
estağfurullah teşekkürler hocam. uygulamayı paylaşmış bulunduk bikaç hata varmış bazı cihazlarda onları düzeltip tekrar yayınlayıp dediğim gibi kendi işime bakıcam.

Usta sen nasıl uygun görürsen elimizden geldiğince test edip yardımcı olmaya çalışırız.

Biz görüş ve önerilerimizi yazarız, burada biriksin. Hem uzun uzun test etmiş oluruz. Sınavınız bitince hepsine zamanla bakarsınız.
Sınavda başarılar, Allah gönlünüze göre versin.

Geri