Hangi internet sağlayıcısını (ISS) kullanıyorsunuz?

Hangi internet sağlayıcısını kullanıyorsunuz?

• Türk Telekom

Oy: 27 22.9%
  • Turkcell Superonline

Oy: 18 15.3%
  • TurkNet

Oy: 40 33.9%
  • Vodafone Net

Oy: 8 6.8%
  • KabloNet

Oy: 12 10.2%
  • Netspeed

Oy: 4 3.4%
  • Diğer (Belirtin)

Oy: 9 7.6%

• Kullanılan toplam oy
    118
Bende de eski zyxel modem vardı ping sorunlarım çoğunlukla onla alakalıydı tenda modeme geçince çoğu düzeldi sadece iss kaynaklı problemlerim kaldı, bu aralar bende cat6 kablo almayı düşünüyorum.
Hocam, halo mesh kullanıyorum, yüksek dl/ul var ama ping için çare olmadı, özellikle oyunlarda

Bende de superonline'da çok kötü ping var bu ara, dün HB dan cat6 kablo aldım hatta, 10m.
Süperonline fiber 3 yıl oldu memnunum, fiber için başka seçeneğim de yok ama şansıma gayet güzel

Superonline fiber 1000 mbit kullanıyorum, router olarak kinetic titan kullanıyorum

Türk Telekom kullanıyorum çünkü kırsal bir bölgedeyim diğerleri de Türk Telekom altyapısını kullanıyor.

Superonline kullanıyorum taahhütü bitiyor varmı önerisi olan??

Yıllardır türktelekom kullanıyorum alt yapı rezillik 12 megabayt bile hız alamıyoruz defalarca arayıp söylememize rağmen genel müdürlüğe dilekçe vermememize rağmen hiçbir değişiklik yok adresi soracak iseniz Türkiyenin başkentine 40 km olan Çubuk ilçesinin merkezi mahallesinde oturuyorum alt yapımız 12 megabaytı destekliyormuş ve bu bedele 650 tl en uygun olarak ödüyoruz tam bir fiyasko yani

Keenetic den memnunmusunuz hocam bende bakıyorumda çok duyuyorum bu aralar fiyatları biraz yüksek
Memnunum bir çok yapılandırması var, devamlı güncelleme alıyor, uzaktan erişim var, tavsiye ederim

Ben Turksatın verdiği makineyi kullanıyorum kinetik almak gerçekten gerekli mi
Neden gerekli olsun, bu bi tercih meselesi, youtube da bir çok tanıtım videosu var onlara bakıp size uygunmu değilmi siz karar vereceksiniz

Memnunum bir çok yapılandırması var, devamlı güncelleme alıyor, uzaktan erişim var, tavsiye ederim
Keenetic te diğer cihazların hızını sınırlama özelliği var mıydı acaba, şu an kullandığım tenda da yok bazen arıyorum bu özelliği

Keenetic te diğer cihazların hızını sınırlama özelliği var mıydı acaba, şu an kullandığım tenda da yok bazen arıyorum bu özelliği
Benim kullandığım titan modelinde var, her bir cihaza ayrı dns tanımlamada var, raporlamada var

Türknet ama değişecem artık.

Superonline fiber 1000 mbit kullanıyorum, router olarak kinetic titan kullanıyorum
Keenetic son dönemde takip ettiğim ender markalardan almayı çok istiyorum. Evimde sabit telefon olduğu için ekstra olarak modem+Keenetic olmasın diye bekletiyorum. Ama cihazdan memnun olmamak pek mümkün değil gibime geliyor. :)

Keenetic son dönemde takip ettiğim ender markalardan almayı çok istiyorum. Evimde sabit telefon olduğu için ekstra olarak modem+Keenetic olmasın diye bekletiyorum. Ama cihazdan memnun olmamak pek mümkün değil gibime geliyor. :)
Bende özellikle forumlarda takip ediyorum keenetic modem konusunu, şu an kullandığım tenda da olmayan bir dolu özellik varmış, meraklısına gerçekten güzel cihazlar gibi duruyor, sadece fiyatlandırma olarak pahalılar bence

Türknet yenimi zamlandi acaba , 12 aylık peşin ödemede aylık 750 TL olmuş, senelik 9000 TL yani

Geri