zinco
Paylaşımcı
Ustam şimdi plduTekrar dener misinizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ustam şimdi plduTekrar dener misinizBağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Tesekkürler yasal iptv uygulamasi fena degilYaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.
Ekli dosyayı görüntüle 23267
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Hayırlı olsun, başarılar dilerimYaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.
kardesim eline emegine saglık guzelolmus uygulaman ama dizilrde sonraki bolumu otomatik oynatma ozelligi eklersen daha güzel olurdu nacizane tavsiyede bulmak istedimYaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.
emeğine sağlık güzel uygulama link ölu dosya silinmiş herhalde benim arşimde var teşekkürlerYaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.
eline emeğine saglık güzel olmuşYaklaşık bir haftada geliştirmiş olduğum Akkurt TV Yasal İP Tv uygulamasında bulunan televizyon ve radyo kanallarının hepsi yasal yayındır. Yayınları geri alma özelliği de bulunmaktadır (bu özlellik her kanalda yok) Uygulamayı play storede yayınlamadan önce siz değerli kardeşlerimin de görüş ve öönerilerini almak beni çok mutlu eder. Uygulama hem TV arayüzünde kumanda uyumlu hem de mobil uyumludur. Bazı kanalların logoları eksik, bazı kanalların da yayınları yok ama sayıları çok az. Uygulamayı indirip görüşlerinizi yazarsanız beni çok mutlu edersiniz.