Reklamsız Youtube Tavsiye

Android tv için hangisi acabs

Telefon için morphe ile orjinal youtube uygulamasını kendiniz yamalayın öyle kullanın

ROOT yetkisi gerekli morphe App için ?
Mount özelliği için root gerekli ama paket adını değiştirip mount etmeden yüklersen root'suzda yapabilirsin. Bu durumda micro-g kullanman gerekir. Root olunca micro-g'ye gerek olmadan original paket adı ile kullanıyorsun.

Bende tv box ta hem smarttube hemde tizentube var, tizentube bazen canlı yayınlarda donuyor diye smarttube kullanıyorum bu aralar, bu sorunu yaşayan varmı

Smarttube kullanıyorum. Tavsiye ederim. Mikrog gerekmiyor

Benim derdim farklı. Malum youtube reklamlı.
Ya bunu yamalayacağım ya da youtube yerine başka youtube (smarttube) geçireceğim.

Androidtv de çok uğraştım, morphe, lucky patch kullandım.
ADBAppControl ile youtube u kaldırdım.

Ancak işe yaramadı.

Android Tv de sesli aramayı kullanmak için istiyorum.

Smarttube gir sesli aramaya bas, ara yapmak istemiyorum.

Benim derdim farklı. Malum youtube reklamlı.
Ya bunu yamalayacağım ya da youtube yerine başka youtube (smarttube) geçireceğim.

Androidtv de çok uğraştım, morphe, lucky patch kullandım.
ADBAppControl ile youtube u kaldırdım.

Ancak işe yaramadı.

Android Tv de sesli aramayı kullanmak için istiyorum.

Smarttube gir sesli aramaya bas, ara yapmak istemiyorum.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Konu içinde paylaşıldı ben buna geçtim SmartTube' den bire-bir YoutubeTV uygulamasının aynısı. Reklamlar engelleniyor hatta video içerisindeki reklamları bile atlıyor Sponsorblock sayesinde deneyin derim. Video açılışları anlık SmartTube gibi bekletmiyor. Tabletlerde de kullanılıyormuş. Tabletede yükleyip SmartTube' i kaldıracağım.
Kesinlikle öneririm.

Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Konu içinde paylaşıldı ben buna geçtim SmartTube' den bire-bir YoutubeTV uygulamasının aynısı. Reklamlar engelleniyor hatta video içerisindeki reklamları bile atlıyor Sponsorblock sayesinde deneyin derim. Video açılışları anlık SmartTube gibi bekletmiyor. Tabletlerde de kullanılıyormuş. Tabletede yükleyip SmartTube' i kaldıracağım.
Kesinlikle öneririm.
Teşekkürler ama benim istediğim değil.

Sesli arama yaptığımda açılacak reklamsız youtube arıyorum.
Androidtv de sesli arama yapınca gerçek, reklamlı youtube açılıyor.

Teşekkürler ama benim istediğim değil.

Sesli arama yaptığımda açılacak reklamsız youtube arıyorum.
Androidtv de sesli arama yapınca gerçek, reklamlı youtube açılıyor.
Uygulama içinden arama yapılıyor diye biliyorum, doğrudan sesli aramayı hiç test etmedim. Siz daha pratik birşeyler arıyorsunuz anladığım kadarıyla.

Geri