sakir05
Paylaşımcı
Ömrü uzun olur inşallah reponun tabiki seninde ustaİyi kullanmalar hocam
Ömrü uzun olur inşallah reponun tabiki seninde ustaİyi kullanmalar hocam
inşallah hocam teşekkürler sizindeÖmrü uzun olur inşallah reponun tabiki seninde usta
Sadece video kaynakları için bir plugin hocamTürkçe eklenti var mı bunda
İçinde dizipal var mı dizi bal değil dizipalNuvio Enhanced uygulaması var türk bir arkadaş modifiye edip geliştiriyor cs repolarını da destekliyor ben onu kullanıyorum gayette güzel çalışıyor
Link:Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Cs reposu olarakmaz az önce sitede paylaşılan aşağıdaki repoyumekledim ve oda gayet güzel çalışıyor
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca iptv özelliğide var
En iyisi ben yeni konu açayım bilmeyen arkadaşlar vardır
Var usta birkaç dizi arattım çıkıyor dizipal ve oynatıyorİçinde dizipal var mı dizi bal değil dizipal
Bu nuvioMobile Enhanced' i box cihazda denediniz mi çalışıyor mu ? teşekkürlerNuvio Enhanced uygulaması var türk bir arkadaş modifiye edip geliştiriyor cs repolarını da destekliyor ben onu kullanıyorum gayette güzel çalışıyor
Cs reposu olarakmaz az önce sitede paylaşılan aşağıdaki repoyumekledim ve oda gayet güzel çalışıyor
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.
Ayrıca iptv özelliğide var
En iyisi ben yeni konu açayım bilmeyen arkadaşlar vardır
nuvioya can vermişsin usta çok iyi oldu bu plugininşallah hocam teşekkürler sizinde
Saolun hocam gerekliydi böyle bir pluginnuvioya can vermişsin usta çok iyi oldu bu plugin
Denemedim usta bildiğim kadarı işe çalışmıyorBu nuvioMobile Enhanced' i box cihazda denediniz mi çalışıyor mu ? teşekkürler
Çok teşekkürler hocam umarım geliştirmeye devam edersiniz.Kendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
Teşekkürler hocam, yavaş yavaş geliştiriyorumÇok teşekkürler hocam umarım geliştirmeye devam edersiniz.
Hocam çok güzel eklenti olmuş, elinize sağlık.Kendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
Teşekkürler hocam, iyi seyirlerHocam çok güzel eklenti olmuş, elinize sağlık.
En üstteki V8a değil de bir alttaki V7a yüklenebiliyor ve çalışıyor.Bu nuvioMobile Enhanced' i box cihazda denediniz mi çalışıyor mu ? teşekkürler
hocam bu linki Plugins kısmına direk ekliyor muyuzKendi yapmış olduğum pluginimi deneyebilirsiniz. Türkçe dublaj / altyazı içermektedir.
Evet hocam plugins kısmına ekleyin yeter zaten film dizileri default gelen cinemeta eklentisi sayesinde buluyoruzhocam bu linki Plugins kısmına direk ekliyor muyuz
tamam teşekkürler elinize emeğinize sağlıkEvet hocam plugins kısmına ekleyin yeter zaten film dizileri default gelen cinemeta eklentisi sayesinde buluyoruz