Nuvio Enhanced

sakir05

Paylaşımcı
Puan 17
Çözümler 0
@sakir05
Merhaba arkadaşlar
Türk bir arkadaşımızın modlayıp geliştirdiği bir Nuvio uygulaması Cloudstream repolarınıda çalıştırıyor ve iptv özelliği de var ben kullanıyorum gayette stabil
İndirme linki:
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Sitede paylasılan Cs reposunu ekledim gayet iyi çalıştı

Ekli dosyalar

• Screenshot_20260819_233016_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_233016_Nuvio Enhanced.jpg
    351.8 KB · Görüntüleme: 240
  • Screenshot_20260819_232451_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_232451_Nuvio Enhanced.jpg
    98.5 KB · Görüntüleme: 236
  • Screenshot_20260819_231904_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231904_Nuvio Enhanced.jpg
    132.7 KB · Görüntüleme: 225
  • Screenshot_20260819_231911_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231911_Nuvio Enhanced.jpg
    167.2 KB · Görüntüleme: 224
  • Screenshot_20260819_231856_Nuvio Enhanced.jpg
    Screenshot_20260819_231856_Nuvio Enhanced.jpg
    142.2 KB · Görüntüleme: 242
Teşekkürler pylaşım için

Bunu bayadır takip ediyorum. Vakti olmadığı için box versiyonunu yapmadığını hatırlıyorum umarım ona da bir el atar.

Bunu bayadır takip ediyorum. Vakti olmadığı için box versiyonunu yapmadığını hatırlıyorum umarım ona da bir el atar.
Ben de bayadır takip ediyorum bir ara Nuvio ekibine katılmıştı uygulamayı kaldırınca üzülmüştüm ama Nuvio ekibinden ayrılınca tekrar başladı. Enson 1 ay önce güncelleme vermiş gayet stabil calışıyor umarım yakın zamanda box içinde geliştirir

Teşekkürler

Güzel bir paylaşım teşekkürler

Arkadaşlar pltmustafaa cs reposu çok iyi çalışıyor bilginiz olsun cloudstreamı için zaten mükemmel bir repo ve bu uygulamada çalışmasıda harika

Discord'da box sürümü için bir planı olmadığını açıklamıştı. İnşallah fikri değişir, çünkü sadece cs eklentileri değil eklediği özellikler de çok iyi.

Merhaba arkadaşlar
Türk bir arkadaşımızın modlayıp geliştirdiği bir Nuvio uygulaması Cloudstream repolarınıda çalıştırıyor ve iptv özelliği de var ben kullanıyorum gayette stabil
İndirme linki:

Çok teşekkürler

Box sürümde olsaymış keşke. bilgilendirme için teşekkürler

Paylaşım için teşekkürler.

Tvboxta çalışır mı ve Tvbox uygulaması gelecek mi.

Aslında konu başlığının, githubtaki adıyla, yani nuviomobile-enhanced olması lazımdı. Uygulamanın mobil için olduğu isminden belli olurdu

Paylaşım için teşekkürler tv box sürümü gelse iyi olacak

Aslında konu başlığının, githubtaki adıyla, yani nuviomobile-enhanced olması lazımdı. Uygulamanın mobil için olduğu isminden belli olurdu
Evet çok haklısın Başlık düzültmeyi bulamadım usta

Merhaba arkadaşlar
İndirme linki:

Öncelikle paylaşım için teşekkürler yalapanında paylaşanında eline sağlık bu açılan sayfadan hangisini indiricez bir sürü seçenek var

Evet çok haklısın Başlık düzültmeyi bulamadım usta
Rütbeniz yetmiyor sanırım

1000141804.png

Şimdi hocam evet özellikleri çok iyi . Ama türkce dublaj eklenti kaynaklarını bulamıyorum . DM attım bakarmısın ?

Öncelikle paylaşım için teşekkürler yalapanında paylaşanında eline sağlık bu açılan sayfadan hangisini indiricez bir sürü seçenek var

Cihaz sürümüne hangisi uygunsa o sürümü indireceksin benim cihazım galaxy flip 6
Nuvio-Enhanced-v0.3.1-build102-full-arm64-v8a.apk

Bu sürümü indirdim

Geri