Babam için telefon önerisi..

eercan59

Paylaşımcı
Puan 13
Çözümler 0
@eercan59
WhatsApp, YouTube, banka uygulamaları, orta güzellikte bir kamera ve şarjı güzel biden bir telefon önerebilir misiniz??

Samsung A serisi

Bir baba olarak tecno camon spark 40c kullanıyom. şarj falan iyi fiyatları da uygun gerisi sana kalmış

bütçede belirtseydiniz keşke

Ben 2 yıldır Samsung A15 kullanıyorum tık yok. Eğer daha yeni modellerden isterseniz A17 falan var 15k dolaylarında.

Babanız için belirlediğiniz net bir bütçe aralığı var mı? Ayrıca şu an kullandığı eski telefonun markasını paylaşırsanız, ona en yakın menü düzenine sahip modeli seçmenize yardımcı olabiliriz.

10 ila 20 bine kadar olabilir diye düşünüyorum Max 20 olabilir ..

10 ila 20 bine kadar olabilir diye düşünüyorum Max 20 olabilir ..
Başka forumda detaylı inceleme yapmıştım. Kamera paketi olsun, bataryası ve 100W hızlı sarjı olsun, ekranı olsun bu fiyatta çok güzel bir cihaz.
Bağlantı linkini görmek için giriş yapın veya kayıt olun.

Diğer seçenek:

SUPERFIRSAT koduyla 19.999 TL oluyor. Yazılımı çok iyi olduğundan tercih edilebilir ancak M8 Pro daha iyi.

Eğer bütçeniz elveriyorsa, uzun yıllar güncelleme alacak olması, sağlamlığı ve banka uygulamalarındaki yüksek güvenliği nedeniyle
modelini tercih etmeniz babanız için en doğrusu olacaktır.

Eğer şarj aletiyle uğraşmayalım, her şey kutudan hazır çıksın derseniz Redmi Note 13 Pro modeline yönelebilirsiniz.

Güzel modeller geçmişte kullanıp deneyimledigim 2 model var redmi note 8 pro ve mi 11t pro bunlar uzun yıllar kullanılabilecek telefonlardı. Poco önceki yıllarda tecrübe ettim pişman oldum .. Samsung ya da mi modeller olabilir.. Belki yurt dışından getirebilirim.. model olarak yurt içi fiyatı 30 üzeri olup daha uyguna alabilirim o yüzden fiyatı daha yüksek tutabilirim aslinda

Eğer bütçeniz elveriyorsa, uzun yıllar güncelleme alacak olması, sağlamlığı ve banka uygulamalarındaki yüksek güvenliği nedeniyle
modelini tercih etmeniz babanız için en doğrusu olacaktır.

Eğer şarj aletiyle uğraşmayalım, her şey kutudan hazır çıksın derseniz Redmi Note 13 Pro modeline yönelebilirsiniz.
Yapay zekayı azalt lütfen.
Samsung A35 artık resmi olarak satılmıyor ki. Redmi Note 13 Pro'da aynı şekilde.
Galaxy A36 tam 20 bin tl suan Hepsiburadada

A36'nın ana kamera sensörü IMX882 ve çok giriş seviyesi bir sensör. İşlemcidende eleniyor.
A27 aynı halt zaten.
Tecno Spark Slim'in işlemcisi bu bütçe için bayağı zayıf ve OIS bile yok kamerasında.
Çan çin çon bulaşma samsungtan şaşma.
Bu forumda niye düşündürücü emojisi yok ya?
Xiaomi Mi 17T ve RedMagic 11 Pro ile aynı ana kamera sensörünü kullanan ve kamera paketi gayet iyi olan, 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj hızına sahip olan, ekran vb. olarakta gayet güzel bir model olan Poco M8 Pro varken niye çok giriş seviyesi ana kamera sensörüne sahip ve işlemcisi %20 daha güçsüz olan A36 alayım?

Yazılım isterse eğer Nothing Phone 3a güzel seçenek. Saf Android çok temiz ve stabil bir arayüzü var. Hatta rahatlıkla custom ROM kurulabiliyor bile. Evet 2026 yılının cihazından bahsediyorum.

Yapay zekayı azalt lütfen.
Samsung A35 artık resmi olarak satılmıyor ki. Redmi Note 13 Pro'da aynı şekilde.

A36'nın ana kamera sensörü IMX882 ve çok giriş seviyesi bir sensör. İşlemcidende eleniyor.
A27 aynı halt zaten.
Tecno Spark Slim'in işlemcisi bu bütçe için bayağı zayıf ve OIS bile yok kamerasında.

Bu forumda niye düşündürücü emojisi yok ya?
Xiaomi Mi 17T ve RedMagic 11 Pro ile aynı ana kamera sensörünü kullanan ve kamera paketi gayet iyi olan, 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj hızına sahip olan, ekran vb. olarakta gayet güzel bir model olan Poco M8 Pro varken niye çok giriş seviyesi ana kamera sensörüne sahip ve işlemcisi %20 daha güçsüz olan A36 alayım?

Yazılım isterse eğer Nothing Phone 3a güzel seçenek. Saf Android çok temiz ve stabil bir arayüzü var. Hatta rahatlıkla custom ROM kurulabiliyor bile. Evet 2026 yılının cihazından bahsediyorum.
Kardesim yazdığını okumadın mı? adam kamera ve batarya istiyor babasina alıyor orta halli birsey istemis napacak performansi banka uygulamasina girerken mi kullanacak

Kardesim yazdığını okumadın mı? adam kamera ve batarya istiyor babasina alıyor orta halli birsey istemis napacak performansi banka uygulamasina girerken mi kullanacak
Kamera ve batarya istiyorsa Poco M8 Pro alternatifsiz. Zaten full bunu övmüşüm farkındaysan.

Xiaomi Mi 17T ve RedMagic 11 Pro ile aynı ana kamera sensörünü kullanıyor ve genel kamera paketi gayet iyi. 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj var.

Kamera ve batarya istiyorsa Poco M8 Pro alternatifsiz. Zaten full bunu övmüşüm farkındaysan.

Xiaomi Mi 17T ve RedMagic 11 Pro ile aynı ana kamera sensörünü kullanıyor ve genel kamera paketi gayet iyi. 6500 mAh batarya ve 100W hızlı şarj var.
Fiyatina baktin mi 23k konuyu okuyalım lutfen fanboyluk yapmayin max 20k demis arkadas

Ayrica söylediğin telefon butcesini aşıyor m8 pro önce bir konuyu oyunu derim max 20k demis
Fiyatina baktin mi 23k konuyu okuyalım lutfen fanboyluk yapmayin max 20k demis arkadas
Telefonun 8/256 versiyonu 500 TL kuponla 19.999 TL??????
Attığın cihazlar kamera ve batarya olarak bir şey sunmuyor. A36 ve A27'de bulunan IMX882 giriş seviyesi ana kamera sensörüyle mi kamera konusunda memnun kalacak?
O Tecno'da OIS bile yok. Kamera sensörü dahada kötüdür muhtemelen.
Poco M8 Pro'nun OmniVision OV50E ana kamera sensörüyle rakip bile değiller.

Telefonun 8/256 versiyonu 500 TL kuponla 19.999 TL??????
Attığın cihazlar kamera ve batarya olarak bir şey sunmuyor. A36 ve A27'de bulunan IMX882 giriş seviyesi ana kamera sensörüyle mi kamera konusunda memnun kalacak?
O Tecno'da OIS bile yok. Kamera sensörü dahada kötüdür muhtemeln.
8 gb ramli versiyonun linkini alabilir miyim bulabilirseniz ayrica 500 tl indirim kuponunu kim veriyor bizde alalım cok kasıyorsunuz kendine almıyor telefonu adam altı ustu bir fotoğraf ya cekilir ya cekilmez

8 gb ramli versiyonun linkini alabilir miyim bulabilirseniz ayrica 500 tl indirim kuponunu kim veriyor bizde alalım cok kasıyorsunuz kendine almıyor telefonu adam altı ustu bir fotoğraf ya cekilir ya cekilmez
Cihaz 500 TL zamlanmış. Ancak 500 TL indirim kuponu halâ mevcut yani 20.499 TL oluyor. Konu sahibi yazabilir bütçesine uyuyor mu.

Öneri konusunun amacı konu sahibine bütçesine ve amaçlarına uygun en iyi cihazı aldırmaktır.

Geri